cncnncncnc ,ajeni more ju normale,me cka po merreni,ncncncn katastrofa.................
Po ju ne vende me u prukupu,me armiqe qe na kan marr tokat,tona ju folni palidhje,jo ata po e shfrytezojne varferin mu ba musliman jo keshtu,jo ashtu, cncncnnxnxn,bash si femija jeni ba.
Po pse more katoliket,nuk e shfrytezojne kete mundesi?!!!!!!!!!!
Po jo nuk eshte aty qellimi,poenta eshte tjeter kune,o vella shqiptaret e dojne kete fe dhe per kete e perqafojne,dhe gjithmon do e perqafojm.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Të punosh dhe fitosh me dinjitet nuk është vetëm atribut i islamit,është vlerë njerezore.Pasi qenke shumë e kujdesshme ne fjalor,mu pergjigj vetem ne nje pyetjeje që ta demantosh këtë temë.Kur ka pasur ne Kosovë njerez qe kanë ecur rrugeve me pantollona te shkurtuara dhe vajza te reja te mbuluara.?
Vlerat e Islamit jane mbi vlerat njerezore, sepse ka edhe njerez qe punojne fitojne ne menyra te ndryshme duke vjedhe dhe uzurpuar prona te huaja ,islami kete ndalon ,njejte sikur RRENEN.
E une tani te bej nje pyetje ,kur ka qene tradit shqiptarja te hece cullak dhe me 4 vathe ne vesh e ne hunde,me mini dhe me kacketa njejte sikur serbet.ose po cunat me vetulla te mara dhe me makiazhe ne fytyre?
p.s. e ke ndegju humorin e CIMES
A KA KUSH NE KETER SHTEPI QE DON DJEM, KERCEN DJALI DHE THOTE UNE BABI![]()
Je gabim, pergjigjia ne kte pytje ska te beje me demantimin e temes. Nuk mohova qe ne KS ka vajza te reja me shamia e meshkuj me pantallona te shkurte.
Edhe nuk eshte poenta e temes ktu, ka apo ska, se ajo eshte pune qe shihet e dihet qe ka te tille ne KS.
Ama ceshtja ke qe a paguhen kto njerez?
Une thash edhe e them prape qe eshte rren e kullume, se askush nuk merr para per me vene shamine ose me i shkurtu pantollat.
Paqë
Pse nuk kam une te drejten me qen kunder,kush mund te ma ndaloi,une thash se hapsi i temes e ka gabu adresen,le ta hap ne dhomen e komunitetit mysliman dhe aty nuk futem me sa ne kish kapirash.
E kini perzi temat si miellin e magjupes,edhe mos u merr ti shume se a e dua apo e urrej fen,kjo e drejt me takon vetem mua,dhe une bej qfar te dua.
Krijoni Kontakt