Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Po ti pse po futesh kah temat qe kane te bejne me fe?
    O kungull
    Egziston dhoma e komunitetit musliman dhe aty shko e kallzo prralla,ketu bisedohet per tema serioze kapirash

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    cncnncncnc ,ajeni more ju normale,me cka po merreni,ncncncn katastrofa.................

Po ju ne vende me u prukupu,me armiqe qe na kan marr tokat,tona ju folni palidhje,jo ata po e shfrytezojne varferin mu ba musliman jo keshtu,jo ashtu, cncncnnxnxn,bash si femija jeni ba.

Po pse more katoliket,nuk e shfrytezojne kete mundesi?!!!!!!!!!!

Po jo nuk eshte aty qellimi,poenta eshte tjeter kune,o vella shqiptaret e dojne kete fe dhe per kete e perqafojne,dhe gjithmon do e perqafojm.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O kungull
    Egziston dhoma e komunitetit musliman dhe aty shko e kallzo prralla,ketu bisedohet per tema serioze kapirash
    Statujë.
    mire ia ke qellu se kjo qe flitet ne kete teme prrallë eshte, ndryshimi eshte se kte teme nuk e kane hap ata qe dojne islamin, po qifti yt qe jeni kunder, e nime na keni lodh gjithkah tu hap tema per fe.
    Paqë

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    mire ia ke qellu se kjo qe flitet ne kete teme prrallë eshte, ndryshimi eshte se kte teme nuk e kane hap ata qe dojne islamin, po qifti yt qe jeni kunder, e nime na keni lodh gjithkah tu hap tema per fe.
    Ai qe ka hapur këtë temë eshte musliman i cili punon dhe fiton me djersë,ka dinjitet.Hapësi i temës nuk eshte musliman i cili per dy fjale te arabit i vë shaminë gruas se tij ose i shkurton pantollonat për para.

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Ai qe ka hapur këtë temë eshte musliman i cili punon dhe fiton me djersë,ka dinjitet.Hapësi i temës nuk eshte musliman i cili per dy fjale te arabit i vë shaminë gruas se tij ose i shkurton pantollonat për para.
    Me vjen mire qe je musliman qe punon e fiton me djerse, (se kshtu edhe porosite islami), ama muslimani edhe nuk shpif, edhe nuk perhape shpifjet, e kjo qe shkruan ti ne rreshtat e fundit eshte RREN!
    Paqë

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Me vjen mire qe je musliman qe punon e fiton me djerse, (se kshtu edhe porosite islami), ama muslimani edhe nuk shpif, edhe nuk perhape shpifjet, e kjo qe shkruan ti ne rreshtat e fundit eshte RREN!
    Të punosh dhe fitosh me dinjitet nuk është vetëm atribut i islamit,është vlerë njerezore.Pasi qenke shumë e kujdesshme ne fjalor,mu pergjigj vetem ne nje pyetjeje që ta demantosh këtë temë.Kur ka pasur ne Kosovë njerez qe kanë ecur rrugeve me pantollona te shkurtuara dhe vajza te reja te mbuluara.?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Vlerat e Islamit jane mbi vlerat njerezore, sepse ka edhe njerez qe punojne fitojne ne menyra te ndryshme duke vjedhe dhe uzurpuar prona te huaja ,islami kete ndalon ,njejte sikur RRENEN.

E une tani te bej nje pyetje ,kur ka qene tradit shqiptarja te hece cullak dhe me 4 vathe ne vesh e ne hunde,me mini dhe me kacketa njejte sikur serbet.ose po cunat me vetulla te mara dhe me makiazhe ne fytyre?

p.s. e ke ndegju humorin e CIMES

A KA KUSH NE KETER SHTEPI QE DON DJEM, KERCEN DJALI DHE THOTE UNE BABI

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Të punosh dhe fitosh me dinjitet nuk është vetëm atribut i islamit,është vlerë njerezore.Pasi qenke shumë e kujdesshme ne fjalor,mu pergjigj vetem ne nje pyetjeje që ta demantosh këtë temë.Kur ka pasur ne Kosovë njerez qe kanë ecur rrugeve me pantollona te shkurtuara dhe vajza te reja te mbuluara.?
    Je gabim, pergjigjia ne kte pytje ska te beje me demantimin e temes. Nuk mohova qe ne KS ka vajza te reja me shamia e meshkuj me pantallona te shkurte.
    Edhe nuk eshte poenta e temes ktu, ka apo ska, se ajo eshte pune qe shihet e dihet qe ka te tille ne KS.

Ama ceshtja ke qe a paguhen kto njerez?

Une thash edhe e them prape qe eshte rren e kullume, se askush nuk merr para per me vene shamine ose me i shkurtu pantollat.
    Paqë

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Statujë.
    Pse nuk kam une te drejten me qen kunder,kush mund te ma ndaloi,une thash se hapsi i temes e ka gabu adresen,le ta hap ne dhomen e komunitetit mysliman dhe aty nuk futem me sa ne kish kapirash.
    E kini perzi temat si miellin e magjupes,edhe mos u merr ti shume se a e dua apo e urrej fen,kjo e drejt me takon vetem mua,dhe une bej qfar te dua.

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Pse nuk kam une te drejten me qen kunder,kush mund te ma ndaloi,une thash se hapsi i temes e ka gabu adresen,le ta hap ne dhomen e komunitetit mysliman dhe aty nuk futem me sa ne kish kapirash.
    E kini perzi temat si miellin e magjupes,edhe mos u merr ti shume se a e dua apo e urrej fen,kjo e drejt me takon vetem mua,dhe une bej qfar te dua.
    Pse bac kush te tha qe s'ki drejte me u kan kunder, ku e lexove?

Tybe so ka me intereson besimi yt, duj cka dush e urrej cka dush, secili per veti e kemi!

Hajt me tmira.
    Paqë

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •