Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139

Talking

Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Kush i pret ngushellimet ketu apo i zoti i shtepise?!
    ilia spiro, Seminaristi, e do minoritare tjere...

Me vje keq qe ua paskan ndalur pensionet. Ka rrezik s'do kene lek te paguajne internetin e do na mungojne neper forume ku mbeshtesin kauzen greke ne Shqiperi...
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Nese ky eshte nje lajm i vertete ashtu sikurse paraqitet nga gazeta ne fjale dhe nuk eshte nje pacavure e rradhes e medias se shkruar shqiptare, atehere perben nje zhvillim te rendesishem. Eshte i rendesishem ne lidhje me regjistrimin e popullsise ne rradhe te pare ku ne kete rast mund te aplikohet edhe opsioni i fese dhe i etnise ne formulare. Gjithashtu perben edhe nje "clirim" te votes se popullsise ne jugun e vendit kur deri dje mund te kete pasur humbje te kesaj vote ne avantazh te partise minoritare te Dules. Ne kete rast zgjedhjet e ardhshme do te pasqyronin nje rezultat me te besueshem per perfaqesimin e minorancave kombetare ne parlamentin shqiptar. Te shohim sa te verteta jane edhe pse une e vej ne dyshim lajmin.
    Bie dakort, mgjs eshte e veshtire te jete ''cliruar'' pasi kane punuar ne te gjitha format per keto 20 vjet. Uroj te jete lajm i vertete...
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Mua me vika keq. Me mire me pensionet e grekut se te hane buke thate me pensionet e Sales.
    Do hane dynjane dhe neper spitale tani, se greket kane pasur nje program per "minoritaret" dhe kedo qe arrinte te merte nje karte te omonias kishte mundesi te kurohej falas ne spitalet publike te Greqise. Tani do shkojne te spitalet shqiptare qe duan bakshish nga shefi i pavionit te pastruesja, e s'ka ilace ne spital duhen me u ble me leke ne dore neper farmaci private. shtet koti
    Ashtu si ia dalin 2.5 milion (qe jetojne ne Shqiperi) banoret e tjere te Shqiperise ashtu le t'ia dalin edhe ata 25 mije personat qe perfituan nga keto pensione.
    Ka shtete shume me te fuqishme se Greqia dhe nese secili prej tyre fillon te 'blej' qytetar te Shqiperise, vet shqiptaret do te mbeteshin minoritet ne Shqiperi.

Lajm i gezueshem.

p.s Shifren prej 25 mije personash e kisha menduar me te vogel. Qenkan shume!

Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    ilia spiro, Seminaristi, e do minoritare tjere...

Me vje keq qe ua paskan ndalur pensionet. Ka rrezik s'do kene lek te paguajne internetin e do na mungojne neper forume ku mbeshtesin kauzen greke ne Shqiperi...

.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Nuk ka problememi pensjonet shqiptare.....Pastaj kete vit do riten 2%.....

Nuk eshte ndonje problem i madh, "minoritaret" dmth "greket" te marin plackat e te nisen per ne shtepine e tyre. Besoj se ai pension do ti dali e do ti teproje.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    ti shohim tash grekofilat kah i nxerrin syt e vet mu ba shqiptar , por besoj se eshte shum von per ta
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Hiqen pensionet?!Mund te jete e vertete, por jo nje lajm i mire per shqiptaret.Se kuptoj se c'far ju ka gjete ju nga komuniteti grek.Jane jerez te zgjuar, shohin punen e tyre.Jane bashkevuajtes te sistemit diktatorial dhe ndihmen humanitare nga shteti grek e kam konsideruar si nje akt i ushqyer nga edukimi biblik per bashkekombesit e vet.Une nuk kam menduar kurre qe keto jane pensione, por thjesht ndihma ekonomike per pleqte, e nese juve ju gezon fakti qe jeta e tyre te veshtirsohet , kjo vetem njerezore nuk eshte.Mos e ngateroni kete ceshtje me politikanet e kesj zone ,te cilet shpesh stonojne me oratorine e tyre.Ato te japin pershtypjen se jane lidhur me qarqe nacionaliste dhe shrytezojne ndikimin e tyre ne qeverine greke.Une kam jetuar ne gerqi dhe kame vene re se grekeve as qe i bie ndermend per vorioepir e per vorioepiriot.Qarqe nacionaliste ka kudo dhe ketu ne forum ka sa te duash qe kerkojne lufte dhe per me teper pa kuptuar dhe perse?Ju kuptoni greqizim ringjalljen e ertodoksise?Po ne kete fe kemi pase , ku eshte mekati ketu?!Po na ka ardhe nje grek ne krye, por une nuk di te gjendesh nje tjeter ne ato kushte kur erdhi ky dhe dha kontributin e tij.Po ai po kerkon te nderoje te renet e luftes italo-greke,por c'te keqe ka ketu kurre se kam kuptuar, i fryhetkesaj ceshtje kot.Ato nukesrdhen vete dhe i gjeten se ku ishin por ne ju trguam atyre natyrisht kundrejt dhe nje shperblimi.Ti do te thuash se dikushi shiti eshtrat e gjyshit te tij, por me duket se turp te kete ky dhe jo ai qe u mashtrua.Ju shqetesoheni se kane vene ndonje kryq, por une do nga te paret e mi se ne e kemi pase per nder kryqin ne shtepi dhe jo me ne rruge.Te shqeteson ty se je ateist komunist, apo je musliman, pune per ty, tradhetia ne fe e te pareve tuaj eshte nje turp qe ti e pertyp.Juve shqetesoheni se mjaft shqiptare ne greqi nderrojne emrat e ndoshta dhe besimin nisur nga urrejtja qe kane greket per islamin, por me duket se ato qene mes se perendimoret qe tashme po i bien kokes me grushta qe u treguan kaq liberale dhe i lane liri pa kufi komuniteteve islamike te infiltruara ne vendet e tyre.Sot ne kete ceshtje ato bien viktime e vet kushtetutave te tyre, qe i perkushtohen kaq shume lirise se individit.Vetem budallenjte mund te besojne se mund te ndryshojne kufijte nga propoganda e nje prifti apo e nje dyzine politikanesh nacionaliste.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Dhe tani do dalin minoritaret kundra Greqise Te pakten te vazhdojme me regjistrimin e popullsise dhe ne baze feje+kombesie, jo per gje por deri ne fund te vitit dhe pa viza do levizim dhe grekut nuk ja kemi me nevojen. Cfare justifikimi do na nxjerrin tani?
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Me shume me vjen keq per europianet e shkrete te cilet i dhane eurot e tyre nje shteti inkompetent si greqia , e cila i shperndante eurot vend e pa vend vetem si e si te ushqente urine e vjeter te kufijve imagjinare.

Te isha si europianet , ja kisha leruar anembane grekve edhe atyre spordhjakeve greko-shqiptare qe hengren mbi shpinen e tyre per kushedi sa vjet.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •