Close
Faqja 45 prej 65 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 645
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Tjeta edhe ju miku im...
    per besė unė nuk iu pergjigja "rbereshit" por shkrimit te tij. Nese ky ka menduar ndrytshe asaj qe kishte shkruar, atėher me vjen mirė. Nėse unė kam keqkuptuar shkrimin, atėher i kerkoj falje.

Miku im i mire!!
    Arbereshi nuk pati aspak per qellim te gjykoje fene e njerit apo tjetrit, por marrjen e kultures se huaj deri ne asimilim, siē e kemi patur rastin ta verejme tek popullsite indios ne Ameriken e jugut apo siē kemi elemente shqiptare apo boshnjake qe po ashtu ndjehen me shume turq apo greker, sesa shqiptare!!! Jam i sigurt se keqkuptimi lindi nga shpejtesia.....gjithe te mirat Toni!!
    Jarigas

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Sigurisht se ka pasur shqiptare ortodokse ne Kosove, madje besoj se nje perqindje te madhe, per mos me thene shumicam, meqe ka shqiptare muslimane qe ne menyre "jofetare" modeste i "festojne" krishtlindjet ortodokse, ne muajin janar afetarisht, por dita permendet dhe bejne dicka ne emer te saj.

Dhe mire eshte qe nuk jane me ortodokse ! Shqetesohuni ju per veten e jo per tjeret!

Merruni me veten tuaj, se besoj qe njerezve sot ne shek XXI, skane mbet tjeret tju tregojne se cfare te jene!

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 06-12-2011 mė 16:32

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Miku im i mire!!
    Arbereshi nuk pati aspak per qellim te gjykoje fene e njerit apo tjetrit, por marrjen e kultures se huaj deri ne asimilim, siē e kemi patur rastin ta verejme tek popullsite indios ne Ameriken e jugut apo siē kemi elemente shqiptare apo boshnjake qe po ashtu ndjehen me shume turq apo greker, sesa shqiptare!!! Jam i sigurt se keqkuptimi lindi nga shpejtesia.....gjithe te mirat Toni!!
    Ėshtė e vertetė, ke tė drejtė, me kishte kaluar shkrimi nė shpejtesi pa e kuptuar mirė dhe ndodhi keqkuptimi. Gjithsesi jarigas, mbetemi ne Tjeta sė bashku dhe Arbereshit i kerkoj falje per keqkuptimin e shkrimit te tij.
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Nėse unė kam keqkuptuar shkrimin, atėher i kerkoj falje.

Nuk ka perse..., por kesaj i thone i bie dritares te degjoj dera!...:-)
    Te gjithe gabojne, por gjithsesi nga ti prisnja nje mbeshtetje ne mendim, pasi parimisht edhe vete ata qe kam ftuar ne diskutim pohojne ( qoft edhe me heshtje ) qe realiteti ishte dhe vazhdon te jete si thashe me siper..., shiko Rinen e nderuar, ajo brengoset pse une shqetesohem "per te tjeret", por harron qe nuk po shqetesohem hiē per serbet, kroatet o boshnjaket, por per shqiptaret, e kjo eshte automatikisht e llogjikeshme per kedo qe eshte me shpirt shqiptar, ketu nuk ka lidhje perkatesia fetare, por deshira e vertete per nje bashkim te vertete, e jo vetem ne forumin shqiptar!

Nuk mund te flitet per bashkim, kur ē'do njeri nga vellezerit e se njejtes Meme, bie ne gjunjet e mesuesve te ndryshem..., pasi do ta mendojne ndryshe me pas..., ky eshte edhe "shqetesimi im " i vetem, pasi larg meje, nese desha te bej proselitizem ne kete forum!
    Pershendetje te gjitheve,
    Niko.
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Sepse kan dasht te jen shqiptar e jo te tjere... Po te mos konvertoheshin ne islam si ka thane konica i madh shqiptaret do te ishin me te shume ne numer po jo shqiptar.

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Sepse kan dasht te jen shqiptar e jo te tjere... Po te mos konvertoheshin ne islam si ka thane konica i madh shqiptaret do te ishin me te shume ne numer po jo shqiptar.
    E ke shume gabim..., si ka mundesi te humbiten rrenjet e te shumohet ajo peme???!
    Pse at'here po arbereshet ē'fare jane sipas teje, ēifut?
    Me vjen keq kur dikush kerkon te argumentoje nje fatkeqesi historike..., gjithesesi nuk ka gje me te veshtire se sa te diskutosh me njerez te sigurt ne mendje te tyre:-)
    Por populli e thote; " Me mire pak e sak se sa shume e per lum!"
    Pra mos tja japim fajin as fatit e as hasmit, por vedit!!!
    Pershendetje.
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    ''Po te ishin te gjithe shqiptaret te krishtere do ishim nje komb i madh,por jo shqiptar''
    -Faik Konica-

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga HEN-RI Lexo Postimin
    ''Po te ishin te gjithe shqiptaret te krishtere do ishim nje komb i madh,por jo shqiptar''
    -Faik Konica-
    Vertet ka thene ashtu?? Ne ē'rast??!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar mė parė nga HEN-RI Lexo Postimin
    -Faik Konica-
    Sikur te ishim agnostik do ishte me mire akoma.

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    E ke shume gabim..., si ka mundesi te humbiten rrenjet e te shumohet ajo peme???!
    Pse at'here po arbereshet ē'fare jane sipas teje, ēifut?
    Me vjen keq kur dikush kerkon te argumentoje nje fatkeqesi historike..., gjithesesi nuk ka gje me te veshtire se sa te diskutosh me njerez te sigurt ne mendje te tyre:-)
    Por populli e thote; " Me mire pak e sak se sa shume e per lum!"
    Pra mos tja japim fajin as fatit e as hasmit, por vedit!!!
    Pershendetje.

Pse qfar bume rangu po bejn arbreshet qe qenkan me rrenje shqiptare... ?? Thjesht dhe sinqert ndoshta do te ishim ne be e do te martoheshim edhe me grek serb m'the e t'thash.

Te pakten feja islame na e ka ndalu martesen me sllavin mire e keq ja kemi pa hajrin dhe identifikohemi si shqiptar shume demokrat ndaj te gjitha feve.

Faqja 45 prej 65 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •