nuk jam i shum ditur mirpo jam shum i edukuar qe kurr te mos e felliq gjuhen shqipe kete e ke vrejt ti dhe gjidh njerzit qe i kam taku gjat gjith jetes sime qe kurr fjal banale sdalin nga goja ime
eshte e pamundur te diskutosh me ty sepse ti kalon menjeher ne urrejtje dhe fyrje , une te them se jam me shqiptar se ti edhe pse jam nje musliman qe fal pes koh namaz per te vertetu ti se cili jena me shqiptar te ftoj te me vizitosh dhe ta kuptosh
dhe ne fund te them dhe te kam then dhjetra her largohu nga feja ime dhe perqendroju fes sate sepse feja ime ste ka sjell asnje te keqe dhe te garantoj se sa te kesh jet ti sdo kesh te kqia nga feja ime ,andaj behu me i edukuar dhe praktikoe fen qe ke dhe trregona edhe ne per fen tuaj por mso u mundo duke fy nje fe ti shtosh te mirat fes tende kete sdo mund te arrish kurr sepse do jesh njeri i humbur dhe do shkatrrosh fen tende
ti fes tende mund te ja shtosh te mirat vetem nese sillesh me edukat dhe ke rrespekt per te gjifth dhe me kete ndoshta do ti bindesh edhe te tjeret qe te pasojn fen tende
ke pershendetje nga une
Krijoni Kontakt