Close
Faqja 24 prej 65 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 645
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Yllbardh une te tregova se feja islame nuk thot qe te asimilohesh mirpo komplet te ASIMILON

I Shumdituri XIM ABEDIN , asimilim do te thot

Me thuaj cilat nga keto nuk ti imponon feja Islame?
    nuk jam i shum ditur mirpo jam shum i edukuar qe kurr te mos e felliq gjuhen shqipe kete e ke vrejt ti dhe gjidh njerzit qe i kam taku gjat gjith jetes sime qe kurr fjal banale sdalin nga goja ime

eshte e pamundur te diskutosh me ty sepse ti kalon menjeher ne urrejtje dhe fyrje , une te them se jam me shqiptar se ti edhe pse jam nje musliman qe fal pes koh namaz per te vertetu ti se cili jena me shqiptar te ftoj te me vizitosh dhe ta kuptosh

dhe ne fund te them dhe te kam then dhjetra her largohu nga feja ime dhe perqendroju fes sate sepse feja ime ste ka sjell asnje te keqe dhe te garantoj se sa te kesh jet ti sdo kesh te kqia nga feja ime ,andaj behu me i edukuar dhe praktikoe fen qe ke dhe trregona edhe ne per fen tuaj por mso u mundo duke fy nje fe ti shtosh te mirat fes tende kete sdo mund te arrish kurr sepse do jesh njeri i humbur dhe do shkatrrosh fen tende

ti fes tende mund te ja shtosh te mirat vetem nese sillesh me edukat dhe ke rrespekt per te gjifth dhe me kete ndoshta do ti bindesh edhe te tjeret qe te pasojn fen tende

ke pershendetje nga une
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin

Ndersa edhe sot ne qdo vend te botes shqiptaret musliman edhe pse jan largu nga trojet tona mbi nje shekull ende flasin shqip , ndersa ata qe nuk jan praktikus te islamit edhe pse jetojn afer nje dekad jasht addheut femijet e tyre pothuajse nuk din fare gjuhen shqipe
    Kon po e mashtron ti?, sa shqiptar ne turqi dijne shqip?....une kam takuar me qindra dhe asnjeri nuk dinte shqip, nje pjese e madhe kane ardhur edhe nga viti 1945-1963 sigurisht femijet kane lind aty dhe nuk dinin shqip.

Arbeshet kane 600 vjet qe kane emigruar Italine Jugore dhe ende dijne shqip kurse Shqiptaret qe kane emigruar pas vitit 1912 ne Turqi qe jane mbi 3 milion dhe 99% e tyre nuk dijne shqip.

E din dallimin tani?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 18-01-2011 mė 18:16

Pse more po hapni debate palidhje se kush din shqip me mir ?
    Ta themi te verteten, asnjera pal se din shqipen korrektesisht, eshte gje normale dhe LOGJIKE !

Islami ne trojet shqiptare se ka asimiluar askend, perkundrazi, ka ruajtur me shume urtėsi gjuhėn, elementin esencial te nje kombėsie !…
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Islami e la popullin shqiptar edhe me te prapambetur ne Evrope e Rajon ne gjitha aspektet.

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Islami e la popullin shqiptar edhe me te prapambetur ne Evrope e Rajon ne gjitha aspektet.
    Qe 100 vite qe shteti s'menaxhohet nga Islami, na thuaj se cfar te mire te solli komunizmi e demokracia ?!
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Kon po e mashtron ti?, sa shqiptar ne turqi dijne shqip?....une kam takuar me qindra dhe asnjeri nuk dinte shqip, nje pjese e madhe kane ardhur edhe nga viti 1945-1963 sigurisht femijet kane lind aty dhe nuk dinin shqip.

Arbeshet kane 600 vjet qe kane emigruar Italine Jugore dhe ende dijne shqip kurse Shqiptaret qe kane emigruar pas vitit 1912 ne Turqi qe jane mbi 3 milion dhe 99% e tyre nuk dijne shqip.

E din dallimin tani?
    ......turqia eshte nje nder shtetet me te rrepta laike......nacionalizmi i hitlerit gjeti ndjekjen ne turqi....per te kultivuar gjuhen dhe kulturen kombetare te nevojiten edhe "mjetet" perkatese, qe jane shkollat dhe vendtubimet.....kete turku thjesht nuk ja ka lejuar askujt, bile ai ka braktis identitetn e armeneve nga faqja e dheut, kurdeve (qe jane rrace persiane) i ka trajtuar me keq se shqiptaret pseudosllavia........edhe pse ne numer me nje perqindje bukur te madhe, pa asnje te drjete kombetare. E ku mbeten shqiptaret ketu ???.......te mallkuar jane ata, i ka mallkuar koha.......iken nga shiu e u kerkuan mbrojtje nen streh..........plot "muhaxher" ka ne token shqiptare....por ata mbeten ne token tone.......ne u dham strehim edhe sllaveve musliman, rrethi i qytetit te velesit eshte perplot me te ikur nga sanxhaku e bosnja....edhe per ata qe leshuan token do te gjindej nje copez truall....keshtu kur dikush mundohet ta zbuloj rroten..........kjo e gjen........e gjen mallkimi......

tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Qe 100 vite qe shteti s'menaxhohet nga Islami, na thuaj se cfar te mire te solli komunizmi e demokracia ?!
    Krijimin e Universiteteve, zhdukjen e analfabetizmin dhe injorances, zhdukjen e roberimit, e 1 milion gjera elementare.

Supozojme qe 200 vjet kemi qene nen rregullat e islamit (nen okupimin turk), si ka mundesi nje shkolle nuk gjendej shqip?, e mos behet fjale per universitet nderkohe Zagrebi ka gati 300 vjet themelimin e universitetit pare kurse ne as shkolla filllore skishim e mos flas per ndonje zbulim shkencor apo ndonje kuadro.

Sikur te kishim qene ne me sistemin e sheriatit sot sdo kishim as shkolla te mesme e lere per gjera tjera, ta tregon edhe historia kete nder vite.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 18-01-2011 mė 18:55

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    .......auuuu, argumente vdekjeprurese.........rri ti shoki, leshohu lirshem mbi krevatin.....tjeret jan fajtore se ti nuk ke buk me ngran.....shtet islam nuk ka ne trojet tona gati nje shekull.......keto jane me shume se 5 gjenerata..........te prapambetur na len neve "epshi primitiv", i cili na ngacmon tere kohen e na thot, behu francez, e ben tiranen pariz, behu anglez e ben tetoven londer, behu......

Me kujton barcoleten e Rasim Thacit- Cima nje kohe, mbi te krishterin qe u be musliman, per ta lehtesuar jeten e tij, por edhe islami nuk ja solli ate qe ai kerkonte....e Cima ja kendoj me ne fund kenge:

Eeeeej, mark muharemi,

kishen se deshte,
    xhamis sja dijte rrendin
    o vec n'hamam ti e ke vendin....

.....ne te pseudosllavise kemi se paku nje arsyetim, per pak e shum ja futim fajin sllavit, por ju te xhaxhit ???, kush u pengoj ose mashtroj juve ???

tung
    albanish by nature

Krijimin e Universiteteve, zhdukjen e analfabetizmin dhe injorances, zhdukjen e roberimit, e 1 milion gjera.

Supozojme qe 200 vjet kemi qene nen rregullat e islamit (nen okupimin turk), si ka mundesi nje shkolle nuk gjendej shqip?, e mos behet fjale per universitet nderkohe Zagrebi ka gati 300 vjet themelimin e universitetit pare kurse ne as shkolla filllore skishim e mos flas per figura te shquar shkencor qe asgje skane prodhuar shqiptaret.

sikur te kishim qene ne me sistemin e sheriatit sot sdo kishim as shkolla te mesme e lere per gjera tjera, ta tregon edhe historia kete nder vite.
    Islami si ka fajėt atėher, por i kan fajet shqiptaret.

Kur ka pas universitet Bagdadi, s'kishte as Parisi e as Berlini !

Kur kishte shkolla fillore ne Francė, Shqiperia ishte ende e ndar mes Bizancės dhe Romes, as ateher s'kishte shkolla edhe pse kishim papa e popa shqiptar.

Pra i kujt faji ?! …
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Krijimin e Universiteteve, zhdukjen e analfabetizmin dhe injorances, zhdukjen e roberimit, e 1 milion gjera.

Supozojme qe 200 vjet kemi qene nen rregullat e islamit (nen okupimin turk), si ka mundesi nje shkolle nuk gjendej shqip?, e mos behet fjale per universitet nderkohe Zagrebi ka gati 300 vjet themelimin e universitetit pare kurse ne as shkolla filllore skishim e mos flas per figura te shquar shkencor qe asgje skane prodhuar shqiptaret.

sikur te kishim qene ne me sistemin e sheriatit sot sdo kishim as shkolla te mesme e lere per gjera tjera, ta tregon edhe historia kete nder vite.

....lesh e ben punen more ti....ti nuk mund te transferosh problemet neper kohen sic e transferon nje gote me uje nga kuzhina ne dhomen e dites....BAZA e shtetit shqiptare, dhe me kete "mbrojtja" e identitetit tone kombetare, kan qen RILINDASIT........ata krejt u rriten e u shkolluan nen sistemin arsimor te asaj kohe......pjesa dermuese e tyre ishte aktive ne "ndertimin" e politikes ditesore, deputet ne stamboll............ku hamamin u arsimuan ata `???...a ja ke haberin pak cka po fol ???

tung
    albanish by nature

Faqja 24 prej 65 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •