Eshte e vertet qe sot nuk eshte e leht te thuash se je nga drenica,kete e kam perjetu ne lekuren time,dhe krejt kjo si pasoj e politikes se sotme.
U futa ne nje lokal me nje shokun tim dhe kete shokun tim e njihte pronari,po sa e kuptoi qe jam nga drenica mu drejtua tha nuk te sherbej sepse nga ju jemi duke vuajtur u mundova te ja spjegoi se as une nuk jam i knaqur me politiken bile jam nje nder ata qe kritikoi por aq kam mundesi.
Une nuk besoi qe drenica eshte hashim thaq,bile ne asnje rajon nuk eshte ber me shume padrejtesi se sa ne drenic.
Drenica nuk guxon te identifikohet me politikaj sepse sa kastraveci behet politikan askush nuk ka te drejt ta sulmi drenicen e cila historikisht ka kontribua per kombin shqipetar.Ne qdo rajon ka te mire dhe te keqinje,ne kete rast drenices ju ka dhen mundesia ta udheheq shtetin dhe te ju them te verteten aspak nuk jan tregua te zot,por kjo nuk do te thot qe politikaj te nje rajoni tjeter mund te jen ma te sukseseshem sepse si shqipetar ne gjak e kemi lakmin per te vjedhur dhe ket e kemi tregua ku kemi shku qoft ai drenicak llapjan shaljan dugagjinas apo cili do rajon.
ketu ka te bej me vetedijen dhe kulturen qe per fat te keq na mungon dhe askush nuk po investon ne te
Krijoni Kontakt