Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 77
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    [QUOTE=drenicaku;2964870]Tani nuk e kam ndermend me te bind se ngjarja ka qen e vertet dhe kemi qen deshmitar se paku kater vet,por kjo pak ka rendesi,e verteta eshte qe une nuk ndihem mire kur dikush ben me gisht ne drejtim te drenices ne kuptimin negativ vetem per shkak te politikes ditore dhe kjo eshte e sigurt,mbasi ti sa kuptova jeton ne gjermoni sepse po i jneh kushtet dhe rrethanat ne gjermoni,por ketu ne prishtin ne debate me njerz pa hezitu na perqeshin,une nuk ndihem inferior sepse perderi sa e kam ndergjegjejen e paster une nuk merzitem,por e paraqita si rast shqetesues se gjerat kan shku shume larg ne kuptimin e ndasive krahinore fisnore etj etj.
    Une di qeedhe ne gjermoni ka lokalizma por ata nuk i perdorin kaq vrazhd besoi une dhe pse dallohen vetem nga dialekti,por nuk i thojn njeri tjetrit se ti je armik e ti mik me kupton.
    Une nuk kam prit shume nga keta politikaj sepse shumicen e tyre ua njoh kapacitetin,por te pakten nuk kam prit as une e as shumica dermuse qe ne emer te luftes qe kemi ber te gjith ne menyra te ndryshme sot ta plaqkisim ta vrasim ta shantazhojm te mos respektoim ligjin e shume gjera tjera qe une nuk i akceptoi dot.
    Eshte turp i turpit qe nje luftetar qe sot eshte ne politik te ndiqet nga drejtesi per shkak te krimit dhe une nuk e fal per hater te atyre qe kan dhen edhe jeten per hater te atyre qe kan sakrifiku me qka kan pas mundesi kurse sot nuk ke guximin as ta kritikosh,mua me terhiqet vrejtja mos kritiko se eshte e rrezikshme,ne kemi fol e kemi vepru edhe ne kohra me te veshtira dhe nuk jemi frigu,prandaj frigen e kemivra kaher.
    Qdo kush qe do qeveris duhet te llogaris edhe ne kritika qofshin ato me fakte apo edhe pa to,sepse keo behen ne gjith boten e qytetruar,une do isha njeriu me i lumtur sikur kjoklas politike do ishte e sukeseshme,sikur do kishte rezultate sikur do ta donte populli,po ne vend te kesaj ajo iu dhuroi rinis modelin me te keq te mundeshem te politikes,sot enderr e qdo te riu eshte ti futet politikessepse ate e llogarit si fitim prurese dhe te pasurohet,perderisa ne perendim kan probleme per ti bind njerzit te merren me politik.
    Te qenunit ne nje parti dhe te drejtes per te votu jan dy gjera e para eshte e vullneteshme kurse e dyta e obliguar,sepse njeriusi qytetarka per obligim te votoi dhe kete prizem kam then se ne famiiljen time votat nuk kan shku vetem ne nje parti por jemi te ndar ne parti dhe kjo me gezon,perderisa jam deshmitar te pakten ne drenic votohet familjarisht dhe po qe se jan edhe 200 vet te gjith duhet te mendoin njejt,dhe ketu eshte mjerimi apo edhe niveli i ult i qytetrimit.
    Perse hashim thaqi drenicen e beri model i vjedhjeve te votave ku medijat ne gjith boten raportuan se pati vjedhje ne drenic,nuk e kuptoi perse ju desht hashimit pikrisht aty ku e ka pas te sigurt fitoren,dhe shi per ket ai ishte krenar me vjedhjen sepse tha se keto zgjedhje ishin model i mire se si duhet te votohet.
    Une nuk tu kam lut asnjeher te kerkosh falje,sepse ket duhet qdo njeri ta ndiej vet,dhe per derisa nuk e ndien mos gabo.
    Te kritikosh do thot se njeriu po kontribon diqka,por te heshtesh apo te duartrokitesh te gjith ketij lemshi qe kan kriju politikajt tan eshte diqka qe une nuk e kuptoi.
    Kurse femijve tan normal qe qdo prind mundohet te ju krijoj nje perspektiv,ama eshte e kot kur sot te rinjet kan vetem nje enderr ate te ikjes nga ky shtet qe jeten ua ka ber te pa durushem,prandaj ti me sa duket e ke mire ne gjermoni dhe pse jo je barrikadu ne anen e te keqes prandaj edhe une e ti kemi kontradikta dhe kjo eshte e mira e debatit
    pershendetje[/QUO

une te besova po po mvjen gjynah me qfare lloj tnjerzve rrin ti.
    po lexon siperfaqesisht.une i njoh rrethanat mire edhe ngjermani i njoh deri dikun edhe nangli, me pak nzvicer ose ose e njoh kogja mire pejen e njoh shume mire klinen shume mire prishtinen po sdo me thane qe po jetoj ngjermani ia nlonder ia nzvicer ia npeje ia nkline ia nprishtine. i di rrethanat ndrenice po tash spo jetoj as ndrenice. une e kam shume mire nkosove. shume mire.
    dal nudhekryq te qytezes tem e se shoh rajkun(ti e din kush u kane ai) duke iu falenderuar ktij qe ka trafiku organe tshkive(dikush dikush thote ktu ska luftu ai)dhe gjithe shokve te tij. dal te parku i qytezes tem dhe nese krahasohet tash edhe para 11 vjetve(bile edhe para 4 a 5 vjetve) ajo pjese ,habitesh thu mos po shoh anderr. flet me njerz te shumten flasin per progres paqka se ven ne pah edhe tmetat. e bukur apo jo
    nuk po du mu zgjat po du me thane qe kjo qeveri nuk ishte perfekte.edhe skish me qene normal tani me pase qene perfekte. po eshte shume me mire se qe kam prite une. po e perseris edhe njehere para se me i kritiku tjeret duhet me u nise prej vetes.ti kritiko po thuj diqka.jo veq kan vjedhe(se ti e din bash si une qe ndrenice 95 % e votojne thaqin nese dalin ne zgjedhje-eshte tjeter qe sdalin)kane nvra, kur iu konvenon thuni ka ra shkie e kur iu konvenon thun ska luftu ka nejt nrogner.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii e peshtire.

dhe e fundit kush nese jo pdk. isa mustafa. jo nera tu rrit. koha e komunisteve ka kalu.vv a. jo. vv i ka vy kosoves ma shume si organizate joqeveritare(diqysh edhe aty kundermon pak lakmi per pushtet e bile bile ne listen e saj üer deputet ka pase ehde familjarizem-ne nje rast tjeter une dal edhe me hollesi ). e kush atehere.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 29-12-2010 mė 16:34

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Me vjen mir qe te pakten ke gjynaf ,qe une po rrisha me njerz te till,por nganjeher perkunder deshires nuk mund ti zgjedhesh njerzit me ken rrin ,kush te sherben ne nje restoran apo kafe prandaj une llogaris edhe ne te pa pritura,dhe jam i bindur qe kete e ke perjetu edhe ti,sidomos ppasi qe jeton ne nje rreth te perzier.
    Sigurisht qe ka dallim,sepse nuk eshte me serbia,por vetem ne nje pjes te kosoves,dhe kjo nuk duhet me te knaq sepse ti e din qe serbin akoma e kemi ne kosove,por ajo qe dua te them tani kemi njefar lire eshte e vertet por une nuk pajtohem qe ne emer te kesaj lirie te prodhojm politikaj qe ne rrethana normale nuk do ta kishin meritu me i qu as me lop,por fal rrethanave kan shku ne prishtin kan bler nga nje diplom te fakultetit dhe sot jan ba alamet politikana.Kete liri fal sakrifices se atyre qe dhan jeten,por edhe miqve tan pa te cilet, te jem i sinqert nuk do ta gzonim kete liri ,do te duhej te pakten te beheshim politikaj te ndergjegjeshem dhe te respektuar,une isa mustafen e njoh qe kur isha student i tij ne kohra gogja te veshtira dhe te them te drejten e njoh si njeri te zotin dhe me nje kultur te lart,por edhe si kontribues shume i madh i qeshtjes kombetare,tek e fundit ai ka shume diferenc te vogel votash me partin me te madhe pdk qe shume kush sot dyshon ne parregullsin e votave sepse vet qeverija ishte organizatore e ketyre zgjedhjeve dhe ai qe rrin nen dardh i han dardhat thot nje fjal.
    Pastaj nuk duhet harru se ai i mundi te gjith ne prishtin dy her limen me sa kujtoi,dhe per kete shkak sot e shajn pjesa qe i takon pdk,sepse tjeter te lig shqiptaret nuk i dijn.Pastaj une nuk e di cila parti i ka mbet hashimit e mir,u prish me ldk,pastaj me ldd pastaj me aak,tani edhe me vv,i ka mbet vetem shoku tito(pacolli)dhe rada trajkoviqi si dhe hagji mergja,askush tjeter nuk deshiron te rrezikoj te bashkpunoi me nje parti qe komplet eshte nen hetime kete duhet pas guximin ta themi,dhe te jesh e sigurt se qeveri nuk do mund te krijoj hashimi me shqipetar,pranaj do vuaj ky popull.
    Ajo qfar ne shqiptaret e kemi dobesi eshte se ai qe nuk eshte me ne, esht kunder nesh dhe ne ate moment e hedhim ne koshin e armikut,eshte rasti me i fresket me vv ku kryetari i veteranve te luftes e quan prosllave,dhe a ka me mekat se sa veterante e luftes te perzihen ne politik,pastaj ata pehlivana duhet ta din se edhe vv jan bijt e ketij populli ,dhe eshte partia e tret edhe me keto vjedhje te votave prandaj une quditem si nuk ju vjen turp qe te thuhet se jan prosllave kur ne te bejn pjes djem qe ne nje koh kan ber nam,por ja sot per inat po i quajn prosllav.
    Si do qe te jet koha eshte do te na tregoi se kush kemi te drejt,kosova qeshte e vertet sot ka nevoj si buken qe ham per politikaj te ndergjegjeshem,sepse kan humb besimin ne popull,dhe ata qe neser do vijn do ta ken te veshtir te dalin nga ky imazh katastrofal

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Derenica gjithe here ishte dhe do te jete prise per se mbari per te gjitha trojet shqiptare ,po ket ju dis a qka po mendoni nuk jeni kerkahe hiq se drenicake gjithe here e kan deshmuar veten edhe ket do ta deshmojen me 09 janar 2011 dhe te binden edhe ata te cielt nuk ja duane te miren dernice jo vetem sot po kurr gjithe here ishin kunder drenicakve ,ky eshte ralitet sikur serbija ashtu edhe disa pjes te kosves nuk e duan drenicen po vertet e kan gabime shume ..

Sipas informacionev te fundit qe vijen nga qendra e numrimit te votav aty brenda ne te gjitha ato kyti te rinumrimit PDK udheqe bindeshm me partit tjera edhe ne te gjtiha ne rregull si me formular ashtu edhe nenshkrimi i te gjithe formularev,,,,,

AAK dhe AKR ne kualicion me PDK , kjo eshte tanima e vertet edhe sipas disa informatav brenda AAK-se

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga deqani2009 Lexo Postimin
    Derenica gjithe here ishte dhe do te jete prise per se mbari per te gjitha trojet shqiptare ,po ket ju dis a qka po mendoni nuk jeni kerkahe hiq se drenicake gjithe here e kan deshmuar veten edhe ket do ta deshmojen me 09 janar 2011 dhe te binden edhe ata te cielt nuk ja duane te miren dernice jo vetem sot po kurr gjithe here ishin kunder drenicakve ,ky eshte ralitet sikur serbija ashtu edhe disa pjes te kosves nuk e duan drenicen po vertet e kan gabime shume ..

Sipas informacionev te fundit qe vijen nga qendra e numrimit te votav aty brenda ne te gjitha ato kyti te rinumrimit PDK udheqe bindeshm me partit tjera edhe ne te gjtiha ne rregull si me formular ashtu edhe nenshkrimi i te gjithe formularev,,,,,

AAK dhe AKR ne kualicion me PDK , kjo eshte tanima e vertet edhe sipas disa informatav brenda AAK-se
    Te pakten te mos e deshmoi si heren e fundit ku u morem shembull per te keq,se si i vodhen votat,te gjitha mediat shkruan se ne drenic u be masaker por kesaj radhe vetem me vota,per kete shkak parashihet nje kontroll e rrept me 9 janar

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    une ta kam lakmi qe ti ke pase nerva me lexu gjithe ato shkrime te nje siq i thua ti budallai. dhe kur eshte thene ajo fjala e urte budallenjte nuk ishin kaq te trashe. sot jane budallenjte te atille qe ste lshojne dot.mandej ti ke deshire qe per pak kohe te biesh ne nivelin e tyre te jesh budalla.sepse ndryshe plas de.

Anita340 ,
    te debatosh me ata qe nuk shohin me larg se hunda e tyre , qe ne vend te punojne per bashkim te popullit enderrojne dite e nate vetem si te behen faktor perqares , eshte tmerr! Ai qe nuk e njeh historine dhe sakrificat e popullit te tij ,por ka pas mundesi dhe e ka ble nje pc ta djerr kohen kot dhe te " shkruaj diqka ", ai nuk e meriton as te lexohet e aq me pak te komentohet. Ne kete rast duhet kujtuar poezia e Migjenit : Ah sikur te kisha nje grusht te forte....

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Fatkeqesisht ne nuk dijme ta ndajme individin nga teresia, sikur qe ndodhe edhe ne kete rast. Nese nje person ne kete rast Hashim Thaci eshte nga Drenica, dhe ka bere cfare ka bere e qe nuk mund ti falet kurre, kjo nuk na jep te drejten te akuzojme nje regjion te tere qe me pushke ne dore i beri balle armikut, ku u sakrifikuan familje te tera, ku shkau nuk guxoi te shkel kurre, por ku kishte ne cdo kohe edhe te tille qe ishin servil ndaj okupuesit. Drenica heroike, Drenica e pushkes dhe e rezistences heroike, nuk guxon te identifikohet me nje Hashim Thaci dhe te etiketohet pa asnje te drejte. Do doja qe kjo tem te ishte titulluar (qe do te ishte shume me e sakte): "Hashim Thaci e turperove vehten" sepse Drenica ka qene, eshte dhe do te jete gjithenje krenare.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Poeti Lexo Postimin
    Fatkeqesisht ne nuk dijme ta ndajme individin nga teresia, sikur qe ndodhe edhe ne kete rast. Nese nje person ne kete rast Hashim Thaci eshte nga Drenica, dhe ka bere cfare ka bere e qe nuk mund ti falet kurre, kjo nuk na jep te drejten te akuzojme nje regjion te tere qe me pushke ne dore i beri balle armikut, ku u sakrifikuan familje te tera, ku shkau nuk guxoi te shkel kurre, por ku kishte ne cdo kohe edhe te tille qe ishin servil ndaj okupuesit. Drenica heroike, Drenica e pushkes dhe e rezistences heroike, nuk guxon te identifikohet me nje Hashim Thaci dhe te etiketohet pa asnje te drejte. Do doja qe kjo tem te ishte titulluar (qe do te ishte shume me e sakte): "Hashim Thaci e turperove vehten" sepse Drenica ka qene, eshte dhe do te jete gjithenje krenare.
    te lumt
    per fat te keq ka njerz qe nuk arrijn ta ndajn hashim thaqin nga drenica,une ne shkrimet e mia jam mundu ta bej ket ,por ma kan marr si ju ka konvenu do kopukave qe nuk kan tru as sa peshku

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Drenica gjithe here ishte dhe do te mbetet besnik i PDK-se dhe thaqit kjo eshte shume e sigurte e qka thon te tjeret drenicakev as qe ju intereson se edhe serbija kurr drenicen nuk e ka dashur ,sikurse sot nje pjes e koosves dhe disa individve te cilet nuk e kan dashur e as qe eduan ,,ata deshirojen nje kosovea pa drenicen,,,ose me than me truq me mire kan qef ti bashkohen serbis se sa drenices...po une ju them se shume gabime ekan edhe ekan pasur se koosve pa drenic nuk ka edhe drenic pa kosove nuk ka e qka thojen tradhtaret drenicakve nuk ju kerset foret hiq..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    te lumt
    per fat te keq ka njerz qe nuk arrijn ta ndajn hashim thaqin nga drenica,une ne shkrimet e mia jam mundu ta bej ket ,por ma kan marr si ju ka konvenu do kopukave qe nuk kan tru as sa peshku
    si ti psh e artan mustafa a kush kee ai

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    si ti psh e artan mustafa a kush kee ai
    Tani mos e luaj rolin e shikut,nuk ka kuptim po ja fut kot,si kau peles

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •