Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 77
    Citim Postuar mė parė nga ardit mustafa Lexo Postimin
    Drenica dikur ka qen e njohur edhe per pushk edhe per pend.
    E kisha bindjen se kesaj treve po i behej nje e padrejt e madhe, sepse kurr Drenica nuk ka qen ne pushtet.
    Para tri vitesh na u dha rasti. Deshtuem. Quam atje nejrez qe na turpruan: me hajni, me korrupcion e tana marret e dynjas.
    Humbe Drenic, humbe. U truprove Drenic.
    Hashim t mloft turpi qe i qite hije te zez Drenices.
    I dashurArdit,

shpesh i kam lexuar shkrimet tua dhe tė them tė drejtėn shumicėn i ēmoj. Nga shkrimet tua kam mėsuar se keni marrė pjesė aktive nė luftė dhe keni dhėnė edhe anėtarė tė familjes pėr kauzėn shqiptare. Tė kuptoj pėr shqetėsimin dhe tė kuptoj pėr padrejtėsitė dhe mospėrfilljen qė po i bėhet kėsaj shtrese. Kjo shtresė nuk e meriton kėtė.

Unė kam njė kėshillė ( i jap vetes tė drejtė tė tė them, pėr shkak tė moshės qė kam nė raport me ty ) pėr ty, gjithmonė kėshillė dashamirėse. Mos e barzo, mos e personalizo Drenicėn me individė, sepse Drenica e ka historinė e vet dhe s'ka Hashim as askush qė i qet hije tė zezė Drenicės. Hashimat ( le tė mė falin tė tjerėt qė po e zė nė gojė Hashimin ) shkojnė dhe vinė, por Drenica do tė mbetet pėrgjithmonė.

Fundja ka kush e ndan drejtėsinė dhe drejtėsia ėshtė ajo qė do t'i nxjerr nė shesh tė bardhat dhe tė zezat.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2010
    Postime
    3
    Nje budall e nshon nje guri ne dri e 100 tjerė myten duke e nxjerr

Citim Postuar mė parė nga Foleja_ Lexo Postimin
    ardit, e lexova shkrimin tend dhe me interesoj ti shoh edhe 126 shkrimet tua qe te mund ta jap nje mendim timin per temen e hapur(duke e kuptuar sado pak karakterin njerezor te postuesit), por pas leximit te shkrimeve tua mu kujtua nje fjale e urte te ciles do i permbahem kesaj here .
    Ajo thot :Asnjehere mos debato me nje budalla.Nje tjeter qe mund te jete duke shikuar nuk do te dije te beje diferencen.
    Po nuk po ki qare pa debatue me ni budall, se thojshin ktyne hershit ni budall e gjun gurin e 100 t mequm nuk mujn mi nxirr. se mir e ki ti ky Hashimi osht lop krejt po nuk po kimi qare pa u marr me ta se na e qiti faqen e zez, bre pa e marrue zoti mos e lasht. A e ki pa qysh e ka ftyren si rrasht pele.

signallet i kem pej vjetshi

Raporti DASH 2009: Kosova burim, vend tranzit dhe destinacion i trafikimit njerėzor (Dėrguar mė: 17/06/09)

WASHINGTON- Nė raportin e Departamentit Amerikan tė Shtetit pėr vitin 2009 nė lidhje me trafikimin e njerėzve ka patur edhe njė seksion tė vecantė pėr Kosovėn. DASH e ka klasifikuar Kosovėn nė radhėn e vendeve tė grupit tė dytė, pra jo nė radhėn e tė parave me mė pak problem, por as nė atė tė tretė qė konsiderohet si tepėr shqetėsues.

Nė raportin, qė vlerėson trafikimin njerėzor nė 173 vende tė botės, theksohet se Kosova ėshtė burim, vend tranzit dhe destinacion i trafikimit tė femrave dhe fėmijėve me qėllim tė shfrytėzimit seksual.
    “Edhe brenda Kosovės trafikohen femra dhe fėmijė pėr tė njejtin qėllim,” thuhet nė raport. Viktimat nga Kosova trafikohen nė vendet e Evropės si dhe nė Maqedoni, Itali dhe Shqipėri.

“Qeveria e Kosovės nuk i pėrmbush plotėsisht standardet minimale pėr eleminimin e trafikut njerėzor, ndonėse po bėn pėrpjekje pėr ta bėrė njė gjė tė tillė,” thekson raporti .

Rekomandimet: hetimi, ndjekja dhe dėnimi i shkaktarėve tė kėtij fenomeni, rritja e trajinimit tė prokurorėve dhe gjyqtarėve, pėrmirėsimi i shėrbimeve mbrojtėse pėr viktimat si dhe rritja e zbulimit tė viktimave tė lypėsisė sė detyruar. (e.n/rtk/BalkanWeb)

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    A ka trafikim te njerzve ne SHBA&BE o ardit mustafa,une po te them se me shume behet trafikim i njerzve dhe lendeve narkotike brenda nje dite ne kufirin meksike-shba se ne kosove gjat tere vitit,me shume ka krim ne qytetet amerikane dhe europiane se ne kosove.
    Raportet e DASH&BE nuk e paraqesin Kosoven si vend i krimit,Kosoven si vend te krimit e paraqet propoganda serbe dhe disa OJQ e mediume jugosllave ne Kosove.Kur i lexon disa mediume dhe raportet e disa OJQ te mbushet mendja qe Kosova kufizohet me Afganistanin,Kolumbin e Somalin.
    Ndaj qeverise dhe politikes duhet mbajt qendrim kritik,kritika me argumente dhe duke ofru alternativa eshte e shendeteshme pe demokracin,kritika zhrmuese,fyese siq kan bere keto tri vite opzita dhe mediumet e ojq nuk sjell asgje te mire.

Drenica nuk ka ren posht e as nuk ka pse te ndihet e turperuar,kunder Drenices eshte mbjell urrejtje ne kohen e rexhimit komunist dhe kjo vazhdon edhe sot me inercion,ajo fajsohet per gjithcka,Drenicen e fyejn jugo-koministet e Kosoves,serbia e deri te dik marti.

E kisha bindjen se kesaj treve po i behej nje e padrejt e madhe, sepse kurr Drenica nuk ka qen ne pushtet.
    Para tri vitesh na u dha rasti. Deshtuem. Quam atje nejrez qe na turpruan: me hajni, me korrupcion e tana marret e dynjas.
    PDK nuk ka qen kurr ma ne kriz se tash. Jakupi ka keq punt.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Ra Diku edhe po pshton edhe ksi heri PDK pron e Hashim Thaqit edhe e militanteve gangster PDKist.

Jakupi i ka keq punt. As Limaj nuk osht ma mir. Hashimi jau ka ba kurthen keq.

Drilon Zogaj | 25-12-2010 10:29 CET (E plotėsuar)

Manipulimet nė zgjedhjet e fundit dhe emėrimi i mundshėm i ministrave tė rinj po krijojnė pėrēarje mes zyrtarėve tė lartė tė Partisė Demokratike tė Kosovės (PDK), e cila nė fund mund tė rezultojė edhe me largimin e disa zyrtarėve tė saj.

Pėrkundėr gėzimit tė fitores nė kėto zgjedhje, pėrfaqėsues tė rėndėsishėm tė saj janė tė indinjuar me manipulimet qė komisionarėt e vetė partisė u kanė bėrė votave tė tyre, duke i adresuar te kandidatė tė tjerė brenda PDK-sė.

Burime brenda kėsaj partie kanė deklaruar pėr “Zėri” se numri i tė irrituarve me kėto manipulime ėshtė tejet i madh, dhe se kjo gjendje mund tė shkaktojė probleme tė mėdha brenda PDK-sė nė njė tė ardhme tė afėrt.

“Nėse procesi i rinumėrimit nuk i korrigjon gabimet, kurse mė 9 janar do tė ketė pėrsėri manipulime nga komisionarėt e PDK-sė, partia mund tė zhytet nė krizė tė rėndė tė brendshme”, ka thėnė njė prej kandidatėve tė PDK-sė pėr deputet.

I shqetėsuar pėr atė qė ka ndodhur ditėn e zgjedhjeve brenda vetė PDK-sė ėshtė shfaqur sekretari i pėrgjithshėm i saj, Jakup Krasniqi, dhe disa kandidatė tė PDK-sė pėr deputetė.

U.d. i presidentit ka thėnė se nė “organizimin konspirativ” tė zgjedhjeve nė shumė vendvotime kanė marrė pjesė tė gjitha partitė dhe komisionarėt e tyre, duke mos pėrjashtuar edhe PDK-nė.

Kurse ditėn e zgjedhjeve, i informuar pėr manipulimet qė po ndodhnin nga komisionarėt e PDK-sė, Krasniqi u ka dėrguar SMS pėrgjegjėsve tė kėsaj partie duke ua bėrė tė ditur se PDK nuk ka dhėnė asnjė direktivė pėr kė duhet tė votohet pėrveē Nr, 49, pra PDK-sė, duke i quajtur jodemokratike dhe dėmtim tė votės sė lirė direktivat tjera.

Mirėpo, zyrtarėt e PDK-sė e mohojnė mundėsinė qė pakėnaqėsitė e individuale tė rrezikojnė stabilitetin e partisė.

Blerand Stavileci, zėdhėnės i PDK-sė ka thėnė pėr “Zėri” se kompaktėsia dhe kohezioni tė cilat e karakterizojnė PDK-nė vazhdojnė tė mbeten tė njėjta. Sipas tij, pas pėrmbylljes sė procesit zgjedhor, vetėm sa do ta shtohet kjo kompaktėsi, pėr faktin se, sipas tij, PDK-ja ka fituar me avantazh bindės nga subjektet tjera.

“Por nė anėn tjetėr ėshtė krejtėsisht normale qė nė njė proces tė tillė garues ku garohet nė rrafshin ndėrpartiak por edhe atė brendapartiak mundet qė jo tė gjithė tė jenė tė kėnaqur dhe t’i kenė realizuar pritjet.

Mirėpo, tė gjithė e dinė ku kanė mundur tė jenė gabimet dhe lėshimet e mundshme por qė tė gjithė i pranojnė ato me qetėsi dhe tani ėshtė e rėndėsishme qė kėto pakėnaqėsi tė jenė tė konsumueshme nė njė afat sa mė tė shkurtėr”, ka thėnė Stavileci, duke shtuar se PDK-ja do tė pėrbėjė pėrsėri pjesėn mė tė madhe tė mazhorancės nė legjislativ edhe nė ekzekutiv dhe se aty do tė ketė vend pėr tė gjithė personat nga lista e PDK-sė.

Mirėpo, analistėt politikė thonė se manipulimet e votave me 12 dhjetor kanė shkaktuar krizė brenda kėsaj partie.

Pėr mė shumė, analisti Avni Zogiani ka thėnė se sikur tė mos ishte problemi i raportit tė Dick Martyt, PDK-ja pas kėtyre zgjedhjeve ka qenė nė prag tė pėrēarjes sė thellė, fraksioneve dhe ndarjes.

Duke iu referuar akuzave publike dhe tė hapura pėr vjedhje votash nga njė krah i PDK-sė, Zogiani ka thėnė se pikėrisht kjo pjesė e PDK-sė e prirė nga Jakup Krasniqi dhe disa figura tė tjera tė pakėnaqura me kėtė proces si Fatmir Limaj dhe Rexhep Hoti, kanė pretenduar qė kampi tjetėr i ka vjedhur votat.

“Ky ka qenė indikator i krizės sė thellė po edhe kėtė krizė tė manipulimit tė zgjedhjeve e tejkaloi Thaēi me raportin e Martyt”, ka thėnė Zogiani.

Kandidati i PDK-sė pėr deputet, Murat Musliu, pas zgjedhjeve tė 12 dhjetorit, ka adresuar njė ankesė nė KQZ, me anė tė sė cilės ka njoftuar pėr shumė parregullsi, duke u shprehur i gatshėm tė argumentojė pėrmes xhirimeve filmike parregullsitė qė kanė ndodhur.

Sipas tij, komisionarėt e PDK-sė nė disa vendvotime nė Skenderaj, votat e kandidatėve tė PDK-sė nuk i kanė numėruar fare, por i kanė vėnė nė formularė sipas njė liste tė imponuar nga persona tė fuqishėm dhe zyrtarė tė lartė tė pushtetit lokal nė Skenderaj dhe tė PDK-sė.

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

ardit ti je i Drenices a? qudi. pse u turperu drenica? ty veq vetja e jote te turperon. edhe mu po. ti ben qfaredo vepre dhe une sndihem hiq e turprume pse ti je prej drenice. nc. edhe ti se ke qu askend askund. mos fol nemer temin.
    une kam votu para tre vjetve per partine qe kam mendu se po ofron program tmire politik. rezultatet kane tregu qe kam ba mire. ksaj radhe skam pase mundesi me votu po tash mbasi po perseriten zgjedhjet do votoje prape.(pdk pra do ta kete te pakten nje vote me shume ksaj here).
    por une sturperohem aspak per vepren e askujt. as sjam krenare. thjeshte kam mendu qe pdk ben me shume edhe ashtu doli. po nese njerzt e saj bejne vepra tkqia me to merren ata qe jane pergjegjes a. une sperzihem npune qe sjane tmiat. heren tjeter si votoj. ama dohet me dale dikush ma i mire se kta per me i votu tani.
    une munohna mos me iu ba barre shtetit pra mos me prit qe shteti me me mbajte, nuk vjedh nuk vras i paguj tatimet e ruj ambentin. e qka bajne te tjerte prej drenice a prej gjakove skam pse merzitna une.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Foleja_ Lexo Postimin
    ardit, e lexova shkrimin tend dhe me interesoj ti shoh edhe 126 shkrimet tua qe te mund ta jap nje mendim timin per temen e hapur(duke e kuptuar sado pak karakterin njerezor te postuesit), por pas leximit te shkrimeve tua mu kujtua nje fjale e urte te ciles do i permbahem kesaj here .
    Ajo thot :Asnjehere mos debato me nje budalla.Nje tjeter qe mund te jete duke shikuar nuk do te dije te beje diferencen.
    une ta kam lakmi qe ti ke pase nerva me lexu gjithe ato shkrime te nje siq i thua ti budallai. dhe kur eshte thene ajo fjala e urte budallenjte nuk ishin kaq te trashe. sot jane budallenjte te atille qe ste lshojne dot.mandej ti ke deshire qe per pak kohe te biesh ne nivelin e tyre te jesh budalla.sepse ndryshe plas de.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Po nuk po ki qare pa debatue me ni budall, se thojshin ktyne hershit ni budall e gjun gurin e 100 t mequm nuk mujn mi nxirr. se mir e ki ti ky Hashimi osht lop krejt po nuk po kimi qare pa u marr me ta se na e qiti faqen e zez, bre pa e marrue zoti mos e lasht. A e ki pa qysh e ka ftyren si rrasht pele.
    hahahhahhahahahhahahahahahhhahhaahahahahahahhahah

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •