Prap me vjen keq qe duhet te merrem me kete kategori te njerzve si ti,dhe as si mendojen si ti dhe shofin vetem zi dhe me zi per gjdo shoqeri te pastur demokratike,me vjen keq prap po them prej nje pjese te dugagjinit se kane ne mesin e tyre kesi si ti,dhe del dhe thua nje te pa vertet neper forumet si ky si eshte..
Une nuk e di ti ,me keq ardhej po them se ndoshta je i ndonje organizate te hinekepuarve dhe nuk shef ece me shkop dhe te duket sikure qe je para njeqind evjetev..
Po si nuk te vije fije turpi dhe thua ato qka nuk jane realitet ,kur ne kete forum e kam cekure se pikrishte para dy jave isha ne vizit ne Koosve dhe shfrytzova rastin e vizitova Varrezat e Jashareve ne kry me Komandantin Legjendar Adem Jashari.
Pash shume ndryshim ne gjdo rruge te ati qyteti te skenderajt ,kur ishte para 3 vjetev sikur te ishte ne afriken apo dikunde ne gjungell nuk e di,,,une me te vertet u befasova me gjithe ato rruge dhe rrugica ne gjdo fshat te drenices dhe ato shkolla si ishin ndertuar ,une besoj qe eshte merit e po ketyre njerzve dhe e kesaj qeverije,po si more drenicaku nuk te fije fije turpi dhe te shkruash se njerzit ne drenice thojen at qka ti e shkruan...kur deri ne vitin 2007 nuk ka pasur asnje investim ne drenic e jo vetem ne drenic po kerkunde ne kosove dhe sot ti propgandon se nuk eshte bere asgje turpi qofet me ju dhe ata si mednojen si ju..
A me vjen keq prap si ju them se jam shume i sigurte se ti dhe ata te cilet mendojen si ti keni pasur qe drenicen ta shifeni sikur ne viutet e pesdhjeta apo et 40 eta,
Po tani me u kethy dhe me te then se je nga drenica kurr nuk je ,po ti i perket atyre gecve te cilet dalin dhe flasin per diqka qka nuk egziustoin,,se edhe per ta ka qka me than...nese pyte pse ja pse,,,Po a ishin po keta gecet te cilet dalin dhe flasin per veten,,qka benen ata per 7 vite te qeveris se tyre te LDK*-se per Drenicen..
Me qak ata e treguan veten se jan per at krahin ,a vall vetem llafe dhe tradheti...
Dhe qak beren te tjeret per drenicen deri ne vitin 2007........
Krijoni Kontakt