Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 77
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Une jam nga drenica dhe me ket krenohem,sikurse qe turprohem se kush po na udheheq,ka me miliona arsye perse turprohem,por ajo qka ka len gjurm te pa shlyera eshte ndarja e popullit ne lokalizma dhe per ket eshte kujdes fort politikajt.
    Une kam te drejten time qe askush nuk mund te ma ndaloj te shprehem shlirshem se qfar mendoj per qeverin.
    Koha do te deshmoi se une kam te drejt ,por tipat si ti nuk marrin vesh ne politik me sa pula ne telefon.
    Perse me quan ti mua te deqanit kete nuk e kuptoi une mund te deshmoi katerqiprisht se une jam drenicak dhe per ket mburrem siq me vjen turp se kush na udheheq.Perse ne duhet te gjith te mendoim si ti,me qfar te drejte me sulmon mua pse une nuk pajtohem me hajna qe na rjepen,me qka je ti i knaqur me qeverisje,a ke rrym 24 or,a ke uj 24 or a te noften 100 shtete deri me 2008 a ne e bashkuan mitrovicen ,qfar sherbimesh mjeksore ke ,a je i punesuar qfar niveli shkollimi kemi sot eshume e shum dobesi tjera qe kete qeveri do ta kujtoim si qeverin me famkeqe qe ka pas ndonjeher kosova.
    Me thuaj ti se me qka duhesh te krenohesh me keta hajna,apo ndoshta ta kan hudh ndonje ashte sa per ta lepir dhe per ti sulmua ata qe mendojn ndryshe nga ti.
    Do ishte katastrof sikur shumica e drenicakve do ishin te nivelit tend,por fatbardhesisht shumica mendoin ngjajshem si une dhe ne rruget e skenderaji hapur fyhet kjo qeveri sepse perveq qe ja ka marr fetyren ja ka ven edhe lakun ne fyt sepse me gjithate rajoni i drenices ka mbet me i vorfuri ne ter kosoven

Prap me vjen keq qe duhet te merrem me kete kategori te njerzve si ti,dhe as si mendojen si ti dhe shofin vetem zi dhe me zi per gjdo shoqeri te pastur demokratike,me vjen keq prap po them prej nje pjese te dugagjinit se kane ne mesin e tyre kesi si ti,dhe del dhe thua nje te pa vertet neper forumet si ky si eshte..
    Une nuk e di ti ,me keq ardhej po them se ndoshta je i ndonje organizate te hinekepuarve dhe nuk shef ece me shkop dhe te duket sikure qe je para njeqind evjetev..
    Po si nuk te vije fije turpi dhe thua ato qka nuk jane realitet ,kur ne kete forum e kam cekure se pikrishte para dy jave isha ne vizit ne Koosve dhe shfrytzova rastin e vizitova Varrezat e Jashareve ne kry me Komandantin Legjendar Adem Jashari.
    Pash shume ndryshim ne gjdo rruge te ati qyteti te skenderajt ,kur ishte para 3 vjetev sikur te ishte ne afriken apo dikunde ne gjungell nuk e di,,,une me te vertet u befasova me gjithe ato rruge dhe rrugica ne gjdo fshat te drenices dhe ato shkolla si ishin ndertuar ,une besoj qe eshte merit e po ketyre njerzve dhe e kesaj qeverije,po si more drenicaku nuk te fije fije turpi dhe te shkruash se njerzit ne drenice thojen at qka ti e shkruan...kur deri ne vitin 2007 nuk ka pasur asnje investim ne drenic e jo vetem ne drenic po kerkunde ne kosove dhe sot ti propgandon se nuk eshte bere asgje turpi qofet me ju dhe ata si mednojen si ju..
    A me vjen keq prap si ju them se jam shume i sigurte se ti dhe ata te cilet mendojen si ti keni pasur qe drenicen ta shifeni sikur ne viutet e pesdhjeta apo et 40 eta,

Po tani me u kethy dhe me te then se je nga drenica kurr nuk je ,po ti i perket atyre gecve te cilet dalin dhe flasin per diqka qka nuk egziustoin,,se edhe per ta ka qka me than...nese pyte pse ja pse,,,Po a ishin po keta gecet te cilet dalin dhe flasin per veten,,qka benen ata per 7 vite te qeveris se tyre te LDK*-se per Drenicen..
    Me qak ata e treguan veten se jan per at krahin ,a vall vetem llafe dhe tradheti...
    Dhe qak beren te tjeret per drenicen deri ne vitin 2007........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Drenicaku je i madh ...
    Po te kishim shqiptar te till te mdhej besoi se sdo na shkonte moti neper zgjedhje duke dal c'do muaj.
    Te lumt,je shum i sinqert.
    Te pershendes dhe te pergzoj ,sepse je vetvetja dhe diskuto pa ngjyrime si thot populli e bardha e bardh e e zeza e zez. Te pergezoi me titullin ,po qese me lejohet ..si penda me e sinqert shqiptare.
    Per ty...me qak eshte ky fare drenicaku i sinqerte a vetem si po te konvenon po,,jam shume i sigurte qe ky njeri eshte edhe psikopat edhe i afert i atyre qe e kam cekure me large me qka ka deshmi pyte kete...
    kur drenica ka ndryshuar per 100 per 100 ne gjdo aspekt ishga ne vizit

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ju po e dini ma mir qe nuk jeni nga drenica se sa une qe,vetem sot nuk kam pas rrym afer 6 ore,dhe paramendoje sot ne kete koh edhe cili popull vuan me shume se ne.
    Ju jeni militant dhe si te till sigurisht lepini ndonje ashte te nanes parti,por ky eshte problem i juaj.
    Mos ume trego asfallt o i mjer sepse asfallti eshte mundesia me e mire e hajnis,dhe pikrisht per ket gje ministri i ketyre rrugve eshte nen hetime per korrupcion,edhe tek e fundit keto rrug jan ndertu me paran e popullit qe per fat te keq keto para jan keqperdor.
    Perderisa kosova radhitet ne shtetet me te korruptuar ne bot,edhe nuk eshte duke u permisua por gjendja eshte duke u perkeqesu nga viti ne vit fal qeveris se mir te juaj.
    Une nuk merrem me politik mua me intereson te kem pune te kem perspektiv por perspektiven na e kan vra politikajt analfabet qe deri dje ishin ne opnga te pirotit e sot ju ka hyp mercedesave(siq tha edhe nje nderkombetar dit me par)
    Ju ofendoni sa te doni sepse vetem ai argument ju ka mbet,nje gje eshte e sigurt fundi po i vie kesaj qeveri,por keta njerz meritoin denimin konfiskimin e te gjith pasurive qe i ka pervetsua,sepse si eshte e mundur qe deri dje nuk ka pas pul para dere e sot jan ber milioner,jo o kunguj ju jeni veq zagarica te prtis nen por hapni syt mos u merrni me parti sepse ka diqka shume me te rendesishme se py dy ky -ja e ajo eshte kosova o legena.
    Une per psikopat sigurisht qe dukem psikopat,por si isha duk sikur te kisha livdua parti e juaj bre ne te ju pshurrsh,po ne vend qe te pyetni se sa ka te pa pun,sa ka te ardhura per kok te nje banori e gjera te tilla ju merreni me militantizem.
    a e dini ju qe me shume shpenzohet ne perendim per nje qen se sa per nje njeri ne kosove,dhe pse eshte kesht,eshte sepse pasurin na e vidhen populli eshte mebet ne semafora perderi sa dje te gjitha te keqijat na vinin nga serbia sot politikajt qe deri dje ishin qoban na e kan ber jeten ferr.
    Ju vazhdoni e lehni per py dy ky por edhe nje her po ju them ju pshurrsha ne te.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nėpėr Botė
    Postime
    528
    Eh ,ne Kosove per here te pare ne jeten time pashe bollica .
    Isha diku mes Rugoves se Hasit dhe Romajes per te shkuar ne Gjakove .

Aty pashe se njerzit ne kohen e drekes - vapes - zhegut i dergonin bollicat ne kenetat e Drinit te Bardhe .
    Duke mos mos ditur huqet e bollicave,iu them atyre njereze>-
    perse nuk i coni ne shtepi keta bollica ne kohen e vapes po ne keneta more njerez?!
    Ata ma kthejne , o bac , po kto jane bollica e duan me u shtri ne uje kentash ne kohe te zhegut e jo si lopet ne ahur.

Po ,pasha bacen , keta lopare lopesh e bollicash ( udheheqja e Kosoves se sotme ) , me kosoven bejne cka kane mesuar gjithe jeten e tyre e asgje me shum .

Aq dine e aq kane takat .

Citim Postuar mė parė nga ardit mustafa Lexo Postimin
    Drenica dikur ka qen e njohur edhe per pushk edhe per pend.
    E kisha bindjen se kesaj treve po i behej nje e padrejt e madhe, sepse kurr Drenica nuk ka qen ne pushtet.
    Para tri vitesh na u dha rasti. Deshtuem. Quam atje nejrez qe na turpruan: me hajni, me korrupcion e tana marret e dynjas.
    Humbe Drenic, humbe. U truprove Drenic.
    Hashim t mloft turpi qe i qite hije te zez Drenices.
    o burra ju um kini keqkuptue. une mburrna qi jam drenicas, por ky qen na e qiti hijen e keq dhe hallku nuk thojn Hashimi, po thojn hajnat e drenices.
    ju lexone ne fund, ju kom drejtue ati edhe i kam than: t marroft zoti si na e qite hijen e zez.

pi shtoj edhe qita. na n drenic Hashim i thojna.... kur t shahum me dikan i thojna: ma hangsh Hashimin.

Pėr njė Shqipėri tė madhe Maska e ment
    Anėtarėsuar
    14-06-2004
    Postime
    202

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Fehmi_fer Lexo Postimin
    Afrim,a mos je i verbuar apo je i paguar me shkrue ashtu.Se shqiptaret jane shkurtpames.Per nje gja te kisha pyetur:"Po te mos ishte pushka e Drenices,a mendon se do te isha i lire siq je tash a.

Pajtohem me shkrimin tuaj Fehmi_fer
    si duket ky jo verbue po qorrue krejt ky siq duket po jetojka ne Kralev a ne Nish te serbies dikun.
    URIME FITOREN PDK

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    A ban me dit pse ne te drenices nuk paskemi te drejten me kritiku qeverin,qfar turpi eshte ti kritikosh hajnat qe komplet jan nen hetime per krimet me te ndryshmet.
    Pse duhet ti themi te keqes mir,me qka je ti i knaqur me kete qeveri?une jam i zhgenjyer deri ne palc.

As une nuk jam i knaqure,dhe jam i zhgenjyer...dhe jam kuder kesaje qeveri.
    Por prap se prap them se me mire eshte kjo qeveri,se krejt qeverit tjera.
    Une jam per nje qeveri ku duhet ta udheheq Albin Kurti,edhe se shpejti do ta udheheq....

Shqiperi Etnike...
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    As une nuk jam i knaqure,dhe jam i zhgenjyer...dhe jam kuder kesaje qeveri.
    Por prap se prap them se me mire eshte kjo qeveri,se krejt qeverit tjera.
    Une jam per nje qeveri ku duhet ta udheheq Albin Kurti,edhe se shpejti do ta udheheq....

Shqiperi Etnike...
    Plotesisht te drejte ke, pajtohem me kete shkrim tendin.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Kjo qeveri do te hyj ne histori per krime prej me te ndryshmeve,ka kosova djem qe fatin e kosoves nuk do tua lejn hajnave,prandaj ata qe luten per qeverisjen e kesaj qeveria pak ose fare nuk dijn

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga ardit mustafa Lexo Postimin
    Drenica dikur ka qen e njohur edhe per pushk edhe per pend.
    E kisha bindjen se kesaj treve po i behej nje e padrejt e madhe, sepse kurr Drenica nuk ka qen ne pushtet.
    Para tri vitesh na u dha rasti. Deshtuem. Quam atje nejrez qe na turpruan: me hajni, me korrupcion e tana marret e dynjas.
    Humbe Drenic, humbe. U truprove Drenic.
    Hashim t mloft turpi qe i qite hije te zez Drenices.
    ē eshte ky shkrim more djale, din ti diēka nga historia e ksaj treve apo ia fut kot...

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •