Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 61
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Kryeministri turk Erdogan do vizitojë Kosovën

Kryeministri turk, Rexhep Taip Erdogan do vizitojë Kosovën më 3 dhe 4 nëntor, njoftoi zyra për shtyp pranë kryeministrisë turk.

Erdogan do të takohet me u.d. të presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi si dhe me kryeministrin e Hashim Thaçi.

Erdogan do të vizitojë edhe vendet e trashëgimisë kulturore turke në Kosovë, si dhe do të merr pjesë në inaugurimin e projekteve të ndryshme të zhvilluara nga Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Zhvillim.

Kryeministri Erdogan do të takohet edhe me përfaqësuesit e komunitetit turk në Prizren dhe Mamushë, theksohet në komunikatë.
    http://www.botasot.info/def.php?gjuh...ory=0&id=85558
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    A kokum pshtu,mos vet,ma buken that nuk kemi me hanger veq me kokerr te krypes,po kujna po i han baloshi a vjen erdogani a jo a,ai po na vjen tadiqi e nami nuk po bahet

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Erdogani do ta përurojë Xhaminë e Madhe në Prishtinë

Të enjten, më 4 nëntor 2010, në ora 11:30, pas kryerjes së punëve restauruese e konservuese, në Prishtinë bëhet hapja e xhamisë "Sulltan Mehmet - Fatih" (Xhamia e Madhe).

Përurimi i xhamisë bëhet me rastin e vizitës së kryeministrit të Republikës së Turqisë në Kosovë, Rexhep Taip Erdogan, i cili i shoqëruar nga Myftiu i Kosovës, Mr. Naim Tërnava do të jetë i pranishëm në këtë manifestim.

Xhamia “Sulltan Mehmet - Fatih” i përket shekulli XV (1461), dhe është një ndër monumentet më të rëndësishme të periudhës osmane në Kosovë. Restaurimi i xhamisë është bërë nga Agjencia Turke për Zhvillim dhe bashkëpunim ndërkombëtar (TIKA).

Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës Jeni të ftuar që të merrni pjesë në këtë manifestim!

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Erdogan në Sheshin Shadërvan
    Të mërkurën në ora 16:30 kryeministri turk Tajjib Erdogan do të takohet me kosovarët në Sheshin Shadërvan të Prizrenit.

Të mërkurën dhe të enjten në Kosovë do të qëndrojë kryeministri turk Tajjib Erdogan. Ditën e parë të vizitës kryeministri turk do ta kalojë në Prizren, ku në ora 16:25 do t’i drejtohet qytetarëve të Prizrenit në sheshin Shadërvan. Nga aty do ta vizitojë edhe Xhaminë e Sinan Pashës, e cila është duke u rinovuar nga agjensioni shtetëror turk TIKA. Në ora 17:50 kryeministri Erdogan do të shpallet “Qytetar Nderi” në Kuvendin e Prizrenit, me propozimin e Partisë së Drejtësisë.

Gjatë ditës së dytë të vizitës, kryeministri turk pritet të takohet me U.D. të Kryetarit të Republikës së, Jakup Krasniqi si dhe me kryeministrin Hashim Thaqi. Kryeministri Erdogan do t’i drejtohet edhe deputetëve të Kuvendit të Kosovës, edhe nëse të martën kalon mocioni i votëbesimit të qeverisë në Kuvendin e Kosovës, pasi që miratimi i këtij vendimi pritet të vonohet për disa ditë nga ana e U.D. të kryetarit të republikës, Jakup Krasniqi.

Kryeministri turk, Tajjib Erdogan, do ta vizitojë edhe tyrben e Sulltan Muratit dhe komunën e Mamushës.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ximi t'paska rrok nifare euforie bre! S'ke faj se po te vjen "Baba Mret"!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    O na jemi per faqe te zez,ma shume e duam te huajin e sidomos armiqet se tanet

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Hahahahha, ka emocione te papara nga kjo vizit e '' SHEJT '' hahaha
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    rina po te kisha mundsi ket njeri do e beja mbret per gjith boten sepse eshte njeri qe don paqen eshte njeri qe e don lirin dhe deshiron qe gjith boten ta shoh te lir dhe ne paq eshte njeriu qe ka kontribu me se shumti per paq ne bot ne vitet e fundit ne qdo konflikt ne bot si ndermjetsus eshte mundu te sjell paqen

eshte miku me i madh qe ka populli i shqiptar e sidomos shteti i kosoves eshte njeriu qe ka lobu ne shum vende te botes per shtetin e kosoves

Me 17 shkurt 2008 kur kosova vendosi ta shpallte pavarsin kryeministeri turk anuloj nje vizit ne nje konferenc shum me rendsi per turqin ku kryeministri turk tha sot I nevojitemi kosoves dhe e nderpreva ket vizit per te njohur kosoven si shtet dhe per ti ofru mbeshtetjen e shtetit turk ne keto momente me rendesi per kosoven

Turkia ishte vendi qe e deshti kosoven me zemer dhe e perkrahi ne qdo vend pas pavarsis se kosoves

Nuk ishte e rastesishme vizita e kryeministrit turk ne hapjen e rruges se kombit ku ishte ftuar nga Sali berisha ku tha : .“Ne jemi të gatshëm te bëjmë cdo gjë për dhe të ndihmojmë për mirëqënien dhe stabilitetin e Shqipërisë dhe të Kosovës

Qdo delegacion nga qeveria e kosoves qe vizitonte turqin u mirpritke si te ishin mbreter nga te gjith shteti turk si presidenti dhe nga kryeministeri gje e cila nuk ju ndodh ne vende tjera

Shteti turk me 2.2.2010 presidentin e kosoves e priten si mbret jo qe u prit nga kryetari kryeministri e shum te tjera dhe qe I dhan perkrahje per qdo gje, ndodhi nje gje tjeter qe shum rrall ndodh kryetari I turqis abdulla gyl presidentit sejdiu te nesermen me 3.2.2010 ja ofroj ne dispozicion aroplanin e tij presidencial per tu kthyer ne kosov dhe per te marr pjes ne varrimin e kryetarit te istogut fadil ferati per ket gjest presidenti posa arriti ne prishtin u shpreh:

se është befasuar për të mirë, kur në orët e mëngjesit ka marrë lajmin nga autoritetet turke, se ata do ta merrnin përsipër kthimin më të shpejtë të tij në Kosovë. “Sot unë kam marrë një lajm shumë të mirë, që ata nuk kanë dashur ta lënë në rrezik të vonesave kthimin tim dhe kanë ofruar me vullnetin e tyre, pa ndërhyrjen dhe pa kërkesën tonë, aeroplanin special të Presidentit të Turqisë”, ka bërë të ditur presidentit Sejdiu. Ofrimin e këtij shërbimi, presidenti Sejdiu e ka cilësuar si shenjë të miqësisë, të përkushtimit dhe të seriozitetit që ka Turqia ndaj institucioneve të Kosovës.

Ndoshta kjo perkrahje eshte arsyje mendohet se ne ket shtet, me origjin shqiptar jetojn afer 35 milion ku prej tyre afer 7 milion ende flasin shqip, ku njeher nje kryeminister ishte pytur se sa shqiptar jetojn ne turqi ai ishte pergjigjur nuk ka statistika zyrtare por qdo I treti banor I turqis eshte me origjin shqiptare

dhe kjo eshte arsyje pse une perkrahi kete lider qe ja ka lakmi mbar bota sot
    Ndryshuar për herë të fundit nga ximi_abedini : 02-11-2010 më 16:44

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    ku njeher nje kryeminister ishte pytur se sa shqiptar jetojn ne turqi ai ishte pergjigjur nuk ka statistika zyrtare por qdo I treti banor I turqis eshte me origjin shqiptare
    D.m.th Turkia qenka e jona vec na hala s'e paskemi marr vesh! S'di a na e jep Erdogani fal keshtu, se shikuar thelle ne histori na takon nje pjese kogja e madhe e territorit te Turkise se sotme
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 02-11-2010 më 16:59

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    rina po te kisha mundsi ket njeri do e beja mbret per gjith boten sepse eshte njeri qe don paqen eshte njeri qe e don lirin dhe deshiron qe gjith boten ta shoh te lir dhe ne paq eshte njeriu qe ka kontribu me se shumti per paq ne bot ne vitet e fundit ne qdo konflikt ne bot si ndermjetsus eshte mundu te sjell paqen

eshte miku me i madh qe ka populli i shqiptar e sidomos shteti i kosoves eshte njeriu qe ka lobu ne shum vende te botes per shtetin e kosoves

Me 17 shkurt 2008 kur kosova vendosi ta shpallte pavarsin kryeministeri turk anuloj nje vizit ne nje konferenc shum me rendsi per turqin ku kryeministri turk tha sot I nevojitemi kosoves dhe e nderpreva ket vizit per te njohur kosoven si shtet dhe per ti ofru mbeshtetjen e shtetit turk ne keto momente me rendesi per kosoven

Turkia ishte vendi qe e deshti kosoven me zemer dhe e perkrahi ne qdo vend pas pavarsis se kosoves

Nuk ishte e rastesishme vizita e kryeministrit turk ne hapjen e rruges se kombit ku ishte ftuar nga Sali berisha ku tha : .“Ne jemi të gatshëm te bëjmë cdo gjë për dhe të ndihmojmë për mirëqënien dhe stabilitetin e Shqipërisë dhe të Kosovës

Qdo delegacion nga qeveria e kosoves qe vizitonte turqin u mirpritke si te ishin mbreter nga te gjith shteti turk si presidenti dhe nga kryeministeri gje e cila nuk ju ndodh ne vende tjera

Shteti turk me 2.2.2010 presidentin e kosoves e priten si mbret jo qe u prit nga kryetari kryeministri e shum te tjera dhe qe I dhan perkrahje per qdo gje, ndodhi nje gje tjeter qe shum rrall ndodh kryetari I turqis abdulla gyl presidentit sejdiu te nesermen me 3.2.2010 ja ofroj ne dispozicion aroplanin e tij presidencial per tu kthyer ne kosov dhe per te marr pjes ne varrimin e kryetarit te istogut fadil ferati per ket gjest presidenti posa arriti ne prishtin u shpreh:

se është befasuar për të mirë, kur në orët e mëngjesit ka marrë lajmin nga autoritetet turke, se ata do ta merrnin përsipër kthimin më të shpejtë të tij në Kosovë. “Sot unë kam marrë një lajm shumë të mirë, që ata nuk kanë dashur ta lënë në rrezik të vonesave kthimin tim dhe kanë ofruar me vullnetin e tyre, pa ndërhyrjen dhe pa kërkesën tonë, aeroplanin special të Presidentit të Turqisë”, ka bërë të ditur presidentit Sejdiu. Ofrimin e këtij shërbimi, presidenti Sejdiu e ka cilësuar si shenjë të miqësisë, të përkushtimit dhe të seriozitetit që ka Turqia ndaj institucioneve të Kosovës.

Ndoshta kjo perkrahje eshte arsyje mendohet se ne ket shtet, me origjin shqiptar jetojn afer 35 milion ku prej tyre afer 7 milion ende flasin shqip, ku njeher nje kryeminister ishte pytur se sa shqiptar jetojn ne turqi ai ishte pergjigjur nuk ka statistika zyrtare por qdo I treti banor I turqis eshte me origjin shqiptare

dhe kjo eshte arsyje pse une perkrahi kete lider qe ja ka lakmi mbar bota sot
    ehe gjith boten pervec kurdeve apo sjan njerez ato

mas si te peruroj xhamin e sulltan mehmetit a ka me e ba naj shetitje ka monumenti i skenderbeut?

hajt se qishtu si e kena zakon shqiptaret so me kon e habitshme kur mas nja 500 vjetesh monumenti i adem jasharit do te jete njat naj objekti te emertu Sllobodan milloshevic.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •