Close

Rezultati i Sondazhit: Do tė vidhnit edhe ju si politikanėt tanė?

Votues
40. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

7 17.50%
  • Jo

18 45.00%
  • Nuk e di

4 10.00%
  • Nuk ma lejon etika ime

4 10.00%
  • Nuk ka mbetur asgjė pėr tu vjedhur

7 17.50%
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 49
    ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Veten e quajn te ndershem ato qe nuk u eshte dhene mundesia te vjedhin.
    Une nuk them qe do vjidhja, nuk them as qe jo (NUK DI ), por edhe nese do merrja paK NGA BUXHETI ate do e beja me mase qe mos merret shume vesh jo si politikanet tane qe marrin me te madhe e hashiqare
    Te punosh me mjalte e mos lepish gishtat? nuk ben, jo

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Tregohuni njehere te sinqerte,lerini menjane moralizmat boshe,,,une nuk do perdorja termin vjedhje por besoj se c'do kujt po ti jepej mundesia do te perfitonte ne nje menyre apo ne nje tjeter,do ta shperdoronte pak detyren per interesin personal,mishi eshte i dobet dhe perpara nje mundesie qe te ofrohet per te ndryshuar krejt mirqenien dhe egzistencen tende jane te rralle ata qe do mund ti rezistonin tundimit per te perfituar.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Cili do pranonte qe do vidhte?Nuk po pranojn ata qe jane kah vjedhin e lere me te deklarohen qe do vidhnin!Nuk kam provua kurr te vjedhi,por ndoshta do i vjedhja parat qe na i vodhen dhe do ja ktheja bugjetit te Kosoves! A numrohet hajni kjo?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Cili do pranonte qe do vidhte?Nuk po pranojn ata qe jane kah vjedhin e lere me te deklarohen qe do vidhnin!Nuk kam provua kurr te vjedhi,por ndoshta do i vjedhja parat qe na i vodhen dhe do ja ktheja bugjetit te Kosoves! A numrohet hajni kjo?
    Robin Hood i situates,vjedh te pasurit per t'ju a dhene te varferve!Hahaha brava e panjohura!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    haha prej tash do ta emerojme e panjohuren me nofken Roin Hood lol
    Pershendetje Colomba

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Si e ka thene dhe Boke jo te gjithe njerzit behen politikane .Ne rradhe te pare nuk do behesha politikane se qe te merresh me politike duhet te jesh mashtrues dhe hajdut njekohesisht.Shyqyr zotit nuk kam anjeren nga keto '' vyrtytet e larta ''.
    Thjesht njerzit duhet te cohen ne protesta dhe kur shikon politikane ti peshtyje dhe jo ti lepije .Shikoni se si arriten politikanet greke ti qellojne me veze neper rruge .

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    ca genjeshtare jane keto "jo"-te
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    ca genjeshtare jane keto "jo"-te
    Sondazhi ėshtė anonim. Kanė votuar pa frikė se do t'u prehen duart...
    "Nuk mund tė mbash gjarpinj nė kopshtin tėnd, me shpresėn se ata do t'i kafshojnė vetėm fqinjėt..."

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    NJi her e pata vjedh nji shum te dinarve halles Sherife ,s'kisha konto banke e te osojet ne nji zgur te nji qarri i deponova pa afat.
    Edhe ne male kishte shtri doren hyqymeti .
    Akuza nga erdhen? ishte shkoza se ajo tregoi se kure me pyti vllau per nji vjedhje te rend ne fshat kishte par dikush .
    Eh thash me vete esht baksez ajo shkoza.
    Seanca degjimore u be pak para perfundimit te fshihjes se diellit pas ahishtave .
    Prokurori nena,asistent motra e madhe.porot bijat.e hallat.

Pas kercnimit se i kuzuari G.M me profesion nxenes ne kl.e par i pa martuar po fshehu ose nuk i pergjigjej putjes do mirren masa te rrepta ndeshkimi nga ruajtsit e rendit dhe qetsis publike S.M,H.m ,E.M.
    Pasi babai me pergezonte me qokolata kure mirja ne shkoll pesa ,..ksaj radhe mora nji peseshe gratis qe nuk do e harroj ter jeten.shpejt sa qel e mbyll syt u be nate.
    Ma pat gerdit gjandarmeria ku u dasht me i terrheq leket e ti kthehen pronarit te moqem,nga shoku i femijeris se do i ndanim leket sipas ngjyre se njeri do demtoheshim mbase nuk i njohnim vleren . kishim ne plan per te bler bicikleta,topa,aparat fotografik.patika,jo patika jo puma nji fuzball edhe do syza edhe akullore kure te rritemi per te shku ne qytet me i nguc femnat.
    Une nuk do vidhja se jom baksez.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 06-11-2010 mė 07:09

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Jo................................
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •