Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    i/e regjistruar Maska e extrem
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    kumanovë
    Postime
    67
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Ermedin un vetem te kisha pyetur c'ka nenkuptoni ju me fjalen Toleranca fetare dhe a mendon se ky postimi yt ka efekt dhe c'far efekti ka.?
    Life is what happens to you, while you are making other plans...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Messia!
    A ia vlen te debatosh me ato qe per te mburrur arabet, permendin persianin Avicena??!!!
    si gjithmone nderyrjet e tua te kota dhe pavend.
    ku e sheh se avicenen e kam quajtur arab??????? vuanke edhe nga halucinacione...

veje pause ate filmin qe vazdon te luhet ne koken tende. merr fryme dhe pastaj shkruaj!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Xhenerali Maximus, sdi pse kam qejf te debatoj me ty. Kjo nofka 'admirali kortez' qe ta pat lene Darwin sa here qe hyj ne forum me kujtohet. Po si mund ta harroj Cka ka te reja kah ti, si po kalon, familjen si e ke, everything ok, or just perfect?

A e lexove postimin tim se te krishteret nuk adhurojne kryqin, shko tregoji ketij hoxhes qe flet ne video, rruges per ne Gaza, kthehesh ne te majte, eshte nje ndertese e Hamasit, nuk hyn aty, po shkon dy blloqe tutje ne te djathte, pastaj e ben nje rrotullim, po sun e gjen se me siguri nuk eshte aty, se ndosta eshte i Saudi Arabia (jarigas, gostivari_usa hello gyus). Kur ti thua dicka qe shihet qarte se qellimi eshte te ofendohen te krishteret, por nese dikush te bjen fakte ti ben akuza te pabaza.

A pajtohesh a jo se te krishteret nuk adhurojne kryqin? Me puth kryqin eshte tjeter cka, me adhuru tjeter cka. Myslimanet puthin Kuranin, por nuk mund te themi se myslimanet adhurojne Kuranin. Do te ishte genjeshter te themi se nuk do te duhej ta besojme islamin, sepse myslimanet adhurojne Kuranin. Po Muhamedi a ecte me deve, apo mos ndoshta me alfa romeo. Po te perdorte ndonje krishter nje tallje, eh po islamofobia do te perhapej ne forum. Po fatkeqesisht ju veten se shihni kurre, por beheni si femijet duke qare e duke u ankuar se dikush po flet per fene e juaj. Me duket se je bere me islamofob se une, normal duke e perdorur kete fjalen 'islamofobi'?!

Kalo mire
    thashe "adhurojne" sepse ashtu eshte titulli i temes. vetem kjo eshte arsyeja.
    une nuk merrem per te korrigjuar dhe per t'u tallur me besimin e dikujt tjeter.
    kete e ben ti me jarigas.

nese e adhurojne ose jo, nuk me intereson fare.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    une vertet po befasohem me hapsit e temave te keti lloje, pse ne shqiptaret te hulemtojm se qka po folin gomaret arapian, vedrtet ai ne video ishte me teper se gomar, mose ti them thi[derre] se po e nenqmoj derrin!
    po kushe eshte ai fare shtaze qe ne shqiptaret ti besojm!
    Vertet kur njeri ndegjon nga islamistat diqka te tille, ta gerditin edhe fen edhe njerzimin, pa marre parasyshe si cili populle eshte!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    E adhurojne apo jo, nuk ka ngelur kjo ceshtje per te marre pergjigje nga nje Arab. Arabi le te japi pergjigje pyetjeve qe ngrene njerezit per besimin e tij. Per ate eshte me kopetent besoj.
    Eshte si te thuash te pergjigjet Turku per historine e popullit Shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 07-11-2010 më 10:01
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    E drejta e secilit eshte te adhuroj ate qe beson dhe i pelqen,poshtersia me e madhe kur ia mohon pales se kundert per ndryshim nga ai qe adhuron kuranin e gjera tjera....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2010
    Postime
    75
    Vetem nje eshte i denje te adhurohet: Perendia i Shenjte.
    Gjithe gjerat e tjera vijne nga djalli.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    algjerbra dhe trigonomtria vjen nga bota islamike. fluturimin e pare e ka bere nje arab. farmacite e para ne bote u hapen nga arabet. spitali i pare publik u hap nga arabet. deodorantin e kane shpikur arabet. te paret qe kane filluar te pijen kafe kane qene arabet. arseniku, etanoli, vaji i gurit e dhjetra shpikje te tjera ne fushen e kimise dhe mjeksise jane bere ne boten islamike...

p.s. asnje student mjekesie nuk ekziston qe nuk e njeh avicenen. mjekesia nuk ka kupetim pa te.
    Or trim me pupla!!
    Me duket se po krenoheshe me arabet apo kur shkruan e stakon trurin?!!!
    Po duhet te jesh si ata qe te quash shpikje "kafene" dhe "vajin e gurit2.....njesij sikur te themi se spanjollet shpiken "domaten" dhe "pataten".....ahahahahah....arabofili krenohet me bolet e harapeve!!!
    Shko ere ktrenohu ne xhami me spitalin e pare publik, kur mjekesia ne Romen e lashte ishte ndoshta me e perparuar se ne kohen e Muhamedit!!
    Shko e krenohu me mjekesine islamike te Muhamedit: "hurmat e Qabes dhe shurren e gamiles", por shko ne xhami ama, atje ku thone "amin o hoxhe" dhe tregoju se mjekesine e shpiku dhe zhvilloi Islami!!!
    S'ke dhe turp te me pergjigjesh....
    Jarigas

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Pse nuk e ceke qe e kane zbuluar Dynerin burekin, ne ketu fline etj.. hahahaha
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    bla bla bla bla bla bla.
    mafia foli per bote islamike. ne bote islamike nuk futen vetem arabet. prandaj permenda avicenen.
    e kupetove? do ndonje pikture per ta kupetuar me mire?
    ato qe permenda nuk i shpika une. i kam lexuar nder libra historie. libra te shkruar nga te krishtere europiane...
    kur flitet per kafene, flitet qe ishin te paret qe filluan ta pinin...
    po ti si zakonisht e ke ves te nderhysh vend e pavend gjoja per te bere si i zgjuar.
    me ty eshte e kote te diskutohet. prandaj nuk citoj me marrezirat e tua.
    ty cfaredo te te thoje ai tjetri, ti vazhdon perpare si mushka.
    si ajo puna e kembanave te kishave. une te nisa video me kembane qe biente cdo ore. te nisa prifterinj qe thoni qe ne kishen e tyre kembanat bien jo vetem cdo ore por edhe cdo gjysem ore. njerez qe pohonin nje gje te tille...
    ti thoje: JO.
    si mushka. eeeec perpara jarigas!!! ecccc!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •