Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    mafia foli per bote islamike. ne bote islamike nuk futen vetem arabet. prandaj permenda avicenen.
    e kupetove? do ndonje pikture per ta kupetuar me mire?
    ato qe permenda nuk i shpika une. i kam lexuar nder libra historie. libra te shkruar nga te krishtere europiane...
    kur flitet per kafene, flitet qe ishin te paret qe filluan ta pinin...
    po ti si zakonisht e ke ves te nderhysh vend e pavend gjoja per te bere si i zgjuar.
    me ty eshte e kote te diskutohet. prandaj nuk citoj me marrezirat e tua.
    ty cfaredo te te thoje ai tjetri, ti vazhdon perpare si mushka.
    si ajo puna e kembanave te kishave. une te nisa video me kembane qe biente cdo ore. te nisa prifterinj qe thoni qe ne kishen e tyre kembanat bien jo vetem cdo ore por edhe cdo gjysem ore. njerez qe pohonin nje gje te tille...
    ti thoje: JO.
    si mushka. eeeec perpara jarigas!!! ecccc!
    Epo je ekspert ne gomarlleqe ti islamik i mbuluar!!
    Kembanat e kishes qe bien çdo gjysme ore, i dashur gomar, jane kembanat e sahatiti....qe e kemi patur edhe ne qytetin tone ta tregova, por ti si shume i kulturuar me librat e te dashures tende te krishtere, i shtypur nen ndjenjen e inferioritetit ndaj saj, as qe merr mundimin t'i shtjellosh!!
    E prape te thashe se une jetoj 300 m larg kishes(po deshe te jap koordinatat) dhe nuk zgjohem, ti vazhdon te thuash se une genjej, e bile-bile ke pafytyresine te thuash se une jam si mushka!!!!!

I dashur gomar admiral: kur flitet per kafene, nuk behet fjale per shpikje!!!
    Po ashtu edhe per etanolin, vajin e gurit, hurmat e Qabes apo shurren e peles....kupton ti gjoja zgjut??!!!
    Spitalet e para egzistonin ne Indi qe ne shekujt 4-3 para Krishtit dhe ne Romen e lashte "herbariumet" ishin nje realitet i zakonshem!!!
    Sa per alkolin etilik, ç'te te them...te jap te drejte qe e kane "shpifur" harapet edhe pse veren e pinin qe ne lashtesi!!!!
    Edhe per vajin e gurit (nafta eshte fjale greke), megjithese e perdornin greket, po ia quajme harapeve!!!
    Por vetem nje i verber mund te mbroje tezen se shkencetaret arabe apo te ashtuquajturit "myslimane" vetem sepse jetonin ne kalifat, u bene te tille ne saje te fese Islame!!
    Njesoj sikur te themi se Galileo ose Da Vinci, ishin te tille ne saje te Kishes!!!
    More vesh i dashur gomar qe pellet vazhdimisht pa pike arsyeje???!!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    O

O i zgjuar a ke informata ti qe bota ISLAMIKE nuk ka sjell hiq asgje ne bote perveq atyre numrav arab nuk ka asgje nga ju.Prandaj kujdes sepse dija qendron jasht islamit.
    Numrat arabet i kane sjelle kur nuk kishte as islam dhe as fe islame. Dhe cdo gje qe kemi nga bota arabe, i perket parakohes se islamit.

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga extrem Lexo Postimin
    Ermedin un vetem te kisha pyetur cka nenkuptoni ju me fjalen toleranca fetare dhe a mendon se ky postimi yt ka efekt dhe cfar efekti ka?!
    Nuk më interesojnë cka flasin, më intereson e vërteta! Pra, do ta jap përgjigjen
    e pyetjes tënde se, me tolerancë fetare kuptoj një vijë ku besimtarit tjetër duhet
    t'i bëhet me dije e vërteta e besimit të tij pa mos prekur në të drejtën e besimit!
    E sa për sqarim, lexoi përsëri replikat e mia se nuk kam vullnet të shkruaj prapë!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Edhe kjo e vertet e krishterimit vjen nga nje arabo magjyp islamik?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    hahahahaahaha.. ende mban toka ende..
    Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga extrem Lexo Postimin
    Ermedin un vetem te kisha pyetur c'ka nenkuptoni ju me fjalen Toleranca fetare dhe a mendon se ky postimi yt ka efekt dhe c'far efekti ka.?
    Ky zotria eshte nje injorant, qe ka mare pesiper te tregoje se sa njohuir te cekta ka.
    Nuk ka te krishtere qe te adhuroje kryqin, pra qe ketu ky njeri asqe ka idene se cfar eshte kryqi per nje te krishtere. Adhurimi i takon vetem Perendise dhe askujt tjeter, qofte njeri, apo objekt apo dicka tjeter.

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga deshmuesi Lexo Postimin
    Ky zotria eshte nje injorant, qe ka mare pesiper te tregoje se sa njohuir te cekta ka.
    Nuk ka te krishtere qe te adhuroje kryqin, pra qe ketu ky njeri asqe ka idene se cfar eshte kryqi per nje te krishtere. Adhurimi i takon vetem Perendise dhe askujt tjeter, qofte njeri, apo objekt apo dicka tjeter.
    po ju pi thoni "zot" "perendi" ises (jezusit) kurse ai osht vetem njeri..
    Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    A sikur tadin keta te mjer se si iluten drunjeve, dhe sendeve te vdekurra, qka nuk ndegjojn,
    kryqi as nuk ndin as flet, ju i folni dhe vet pergjigjeni.

budallakija ska skej,

mos haroni se ,,shneta,, asht lluks,

sikur te ja dini vleften mendjes.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ca gallate o pejan qafsh mu ik e cun meso me shkrujt shqip e pa gabime pastaj ec e na trego vleften e mendjeS
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887

Talking

Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Ca gallate o pejan qafsh mu ik e cun meso me shkrujt shqip e pa gabime pastaj ec e na trego vleften e mendjeS
    ku pi po sikmu leee ku mu,

a mirrrrrrrrrr.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •