E gezofshim ne kosovaret emrin e airoportit Adem Jashari,dhe autostrades Ibrahim Rugova!
Gezimi me i madhe per mue eshte qe shofe se bashku emrate e emruar nga kryeministri Hashim Thaqi, urime urime!
Ndryshuar për herë të fundit nga toni karlosi : 07-11-2010 më 01:38
Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,
Ndryshuar për herë të fundit nga toni karlosi : 07-11-2010 më 20:47
Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,
Une jam kundra emertimeve me emra njerzish...Me duken budallalliqe.Me numra dhe south e north east e west i ka amerika.....S'hoqi dore shqiptari duke ju servilosur lidereve.![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Cka ka dicka publike duhet të emërtohen "Dr Ibrahim Rugova".
Kosova ka shumë Adem Jashara dhe familje që kan humb shumë anëtarë të familjeve e kjo është një minus për ata sepse në kosovë nuk ka vdek vetem Ademi por mirja familje i kan humb nga 10..20 anëtarë.
Nejse..
Rugova e ka meritu dhe në aeroport me u emëru në emërin e tijë por mbase Xhorxhi (Xhuxhi) I kosovës e ka marr në dor.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
O llap a je gjall se frik ka me ta vra hashim zmijen klysh i kudres asht ai,veq edhe pdk edhe trepqa i meten pa i shit hashim gjarpnit ,si ti hup zgjedhjt veq dhe nanen e evt le ta qet le ta shet ne pazar te shkive bashk me ty ,e nu takosha une me ty ku m eta kallxu qefin
Kosova është Zemra e Shqipërisë !
Krijoni Kontakt