Le tė ecin si tė duan...po i bie shkurt muhabetit...janė tė mira mo janė tė mira ndaj them le tė ecin si tė duan...eheheheheheehe...
Le tė ecin si tė duan...po i bie shkurt muhabetit...janė tė mira mo janė tė mira ndaj them le tė ecin si tė duan...eheheheheheehe...
Mashkulli nga natyra eshte dominant, pra kerkon ta kete ne dore kontrollin, kerkon qe femra te jete e kontrolluar nga ai .Te mbash koken lart , te levizesh duart lirshem ,te mbash shpatullat mbrapa etc do te thote "te shikosh me intuite" , do te thote te kesh konfidence ,qe "di se ku shkel"....Me nje fjale tregon KONTROLL .
Te mbash koken poshte tregon, qe ne fillim duhet te shikosh para se te shkelesh diku ....eshte vend i panjohur per ty ...dmth eshte antonimi per konfidence, qe do te thote PA SIGURI . Eshte njesoj sikur te shikosh tastieren kur shkruan dhe jo ekranin e computer .
Te jesh mendjemadhe do te thote mosperfillje , ndersa nje ecje e tille me krenari kerkon vemendjen e te tjereve , eshte nje joshje ( ne kuptimin e mire te fjales ).
Pra nje femer qe tregon kontroll , siguri dhe ajo ecje e jep ate ndjesi , e frikson ose me sakte i jep pasiguri tek vetja .
Le t'ia lem kete kenaqesi " leader "
Tek nenvizimi , sorry per shakan mu kujtua nje humor nga zef deta , kalliri plot e mban koken posht
Ps. Megjithse nje mashkull mund ta thote me sakte se cila ecje i pelqen ose i duket me joshese .
Jeto sot se neser nuk i dihet
ore,
si i bin anash e anash,
askush nuk e thote,
qe shpija pa pas pus ne oborr, nuk o e pelqyshme
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Nqs ti ja jep ate kenaqesi mashkullit te jete dominant ( varesi ) athere do te shtoja kete : Toka rretullohet rreth vetes njehere dhe pastaj rretullohet rreth diellit ( idhulit = idol ) .
Kalliri plot e mban koken poshte nuk eshte interpretim tjeter , eshte nje koncept tjeter dhe ska lidhje me ecjen me konfidence .
Let him be a leader ( but leader of something good & tasty & sexy and let him win that )
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
ne kete menyre munde te ecish vetem neper shtepi e neper dhome,per te cmend burrin,
se rruges ka plote bura,meshkuj seshte e hijshme te cmendesh e te pervelosh c'do kende.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Te ndryshosh ecjen ,e te biesh ne sy te dikujt,,,fjale ma palidhje skam degjuar,kjo behet vetem neper sfilate...ec ashtu si ke stilin se ecja nuk te ndryshon karakterin nese ate nuk ta ka fale zoti.![]()
Ajo me kallirin ishte nje shaka![]()
Perderisa une e pranoj si partnerin tim , e ka fitu me kohe ate rrol . Ndryshimi qendron ,femra udheheq ne heshtje ;-)
Per sa i perket ecjes , joshese , ndjedhese do quaja levizjen e vitheve majtas -djathtas . Megjithse mund te le nje shije jo shume te mire , por mund te japi rezultat![]()
Nete , tetovare ca po ndodh me ju mi goca ???
Jeto sot se neser nuk i dihet
oj izi ne e tham mendimin tone mi...dhe mire ka thene dhe nete se rruget nuk jan per te bere sfilat e ne nuk jena manekene...
dhe c'te duhet mi te " c'mendesh" meshkujt e rruges...
une kete nuk e quaj te hijshme,c'far te mire mund te ket mi aman po ti pelqeu se si i con vithet majtas apo djathtas nje mashkull (40 vjecar) qe rastesishte mund te ket qelluar ne rrug...pffff.....plus edhe me jep gerdi po me foli ndonje....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nete , tetovare ca po ndodh me ju mi goca
Asgje ,iu pergjigja temes izidora...e till ecje behet vetem neper sfilata,nuk di a ke vrejt ndonje qe del jasht normales se stilit te saj ..per vete me duket qesharake.....por secili mendimin e vet prap.
Une jam mashkull, pra jam me kompetent se te gjitha femrat qe shkruajne ne kete teme
Nese nje femer i ngreh krahet mbrapa dhe e qet gjoksin perpara (veprim ky i pashmangshem nese i ngren krahet mbrapa), ne syte e nje mashkulli nuk duket keq.
Te mbajtja e kokes larte apo poshte nuk shoh ndonje element te terheqjes. Mbajtja e kokes larte eshte e mire per boshtin kurrizor.
Levizja e vitheve majtas-djathtas. Padyshim se gjate ecjes levizin edhe vithet, ndonjehere me shume e ndonjehere me pak. Mvaresisht nga gjatesia e hapit. Kjo eshte OK.
Por kur nje femer fillon qe me qellim te bej levizje te tepruara te vitheve vetem per tu dukur me sexi, atehere ajo pavetedije i ben dem vetvetes...sepse kjo nuk do ta terhiqte nje mashkull por do ta bente ate te mendoj per te si nje femer cheap qe kerkon vemendje te pamerituar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 06-11-2010 mė 17:15
Krijoni Kontakt