Close

Rezultati i Sondazhit: Kush Mendoni se ka qen politikani me strateg e me i afte ne historine Shqiptare?! Pos

Votues
155. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Enver Hoxha

45 29.03%
  • Sali Berisha

24 15.48%
  • Fatos Nano

11 7.10%
  • Edi Rama

4 2.58%
  • Ibrahim Rogova

43 27.74%
  • Ashim Thaci

20 12.90%
  • Gjergj Kastrioti

8 5.16%
Faqja 15 prej 22 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 219
    . Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga halla mine Lexo Postimin
    lista e siperme mund te kompletohet bukurisht me

Esat pashen
    Haxhi Qamilin
    Sinan Hasanin
    Rrahman Morinen

pasi jane nga i njejti brum me te paret(heqim Enverin natyrisht)
    Nuk do te mbetem i befasuar nese nje dite e shoh edhe Albin Kurtin ne listen e perpiluar nga ju. E ke pranu vet se ke qene prane PDK-se. Jam i bindur se nje kohe ke qene edhe prane LDK-se. Ndersa tani je prane Vetvendosjes. Duke e pasur parasysh llojin/kategorine e njerezve qe ti i takon, nuk befasohem nese neser te shoh prane SNS te Nikoliqit, dega ne Kosove.

Kur them llojit yt, e kam fjalen per ate kategori te njerezve qe t'a hane buken dhe t'a peshtyjne sahanin. Dhe kur them 'prane', e kam fjalen per aktivizmin ne ngjitjen e posterave neper mure, jo dicka me shume se aq.

Sa i perket Enver Hoxhes, se pari i pyet vellezerit tane qe kane qene drejtperdrejt nen regjimin e tij, se kush ishte Enver Hoxha...e pastaj vjen e shet kopalla ketu.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    nuk ka pas shqiptaria kurr politikan,te gjithe bythqira kan qene dhe jan...shihet si i kemi punet nga politika e ktyre politikaneve..atyre te vdekurve ju pshurrsha vorrin e ktyre te gjalleve ju ****** robet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Une votova per Enver Hoxhen ! Pavaresisht interesave politike te sotme dhe propogandes se ethshme kunder tij , ai mbetet burrashtetasi me i madh shqiptar !

Kryeveprat e tij jane :

1) Shpetimi nga copetimi dhe zhdukja edhe te Shqiperise Londineze !

2) Nxjerrja e popullit shqiptar nga injoranca dhe prapambetja shekullore !

3) I vetmi burrashtetas shqiptar , pas Skenderbeut , qe ka zbrapsur te pakten nje agresion te huaj kunder Shqiperise (Greku- gusht 1949 , pa llogaritur ketu LANCL ku Shqiperia ishte i vetmi vend qe u clirua nga ushtria e saj ) !

he he hee... Maska e halla mine
    Anėtarėsuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojė
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    ...
    kqyr ka lirian..
    Une jam me rezistencen.. e pakompromis, e kam vnu edhe ne firme. Kjo mendoj se eshte rruga qe duhet ndjekim per t'u ēliruar nga hegjemonia serbe qe ka kaplu Kosoven ne ēdo drejtim. Pllamb per pllamb, meter per meter duhet rezistuar per te fituar fashistet serb..(kqyre filmin "Any given sunday", ku al pacino spjegon mahnitshem cila eshte strategjia e vetme per fitore). I vetmi qe sot perpiqet te organizoje qytetarin shqiptar ne kete rruge eshte Albin Kurti. Te tjeret kan tradhetuar turpshem. Ky eshte mendimi im, paqka se nuk te pelqen ty.. Qka behet neser, a do tradhetoj(ne perceptimin tim) edhe Albini nuk mund te flas asgje. Momentalisht nuk eshte ne kete grupim kuislingesh dhe kjo me mjafton qe ta mbeshtes.

Une po mundohem t'i analizoje veprat e ketyre lidereve t'anadollit.. nuk po mirrem me ty dhe me llojin tend te rralle.

Per Enverin s'kam nevoje te pyes askend. Ai nuk diskutohet, aq sa jezusi, muhameti e buda per besimtaret perkates. Derisa vellezerit e mij votojne proserbet si sala e tosi, meta e edvini(edhe pse ky s'ka patur pushtet akoma).. e humbin moralisht te drejten te shprehen mbi Enverin. Enverist lind, nuk beshesh dot. Race fisnike, thesar i vertet. E keqja eshte se duhet te presim edhe 500 vjet te na lind nje kolos me keto permasa.. kuptohet nese mbijetojme deri atehere, qe une s'besoj fare!
    Pak kopalla e..
    Asnjė kompromis, kurr asnjėher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kini pare ata rrokenrrollistat..

hidhet ai nga skena mbi kokat e milet-degjuso uleritso psikopatve.. dhe fluturoin mbi kokat e tyre.. dhe kokat miletit krahet shpinat behen udhe.. behen pishine per ate artistin qe noton apo flutron apo rreshket.. mbi milet..

pra artisti nuku mendon fare kur hidhet..e din qe ata posht e mbajne..

mirpo mendo sikur ata posht mos ta presin po tja hapin gropen..e artisti belldum me kok ne beton..

edhe puna liderve keshtu eshte..
    ka lider qe e gjejn te gatshem miletin ti shkoj prapa..
    e ata i shkojn..
    ka qe askush nuk i shkon mbrapa.. perkundrazi e han te gjalle..

po kjo nuk do te thot se lideri qe gjen milet te cmendur mbas tij..eshte me i mire se ai tjatri qe nuku e duan..

keshtu ti vleresojm lideret..
    sa e kishin popullin me vete.. e sa jo..
    sa beri pun te mira ai qe e kish popllin mbas vetes e sa tjetri qe e penguan ne cdo hap..

..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 02-06-2012 mė 16:12

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    asnje, te gjith jan komanduar nga bota... politikant e ardhshem jan forumistat

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    per ata qe kan votuar envernė.. dmth per kulishet e xhelatve te enverit qe me ne krie envernė e sollen at popull ne kte tragjedi..

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    O e mer fotografin e jetės edhe pret me gėrshėra copa copa sic do ti.. do tė tė bėhet truri dhallė! Kjo ėshtė njė propagande qė i bėn brari vet brarit dhe e bėn mendjen e brarit lėmsh.

Kėto video jan mė se tė vėrteta dhe jan shumė mė tė buta nga realiteti.. por puna ėshtė se tė gjitha kėto, mir a keq, jan trashėgimia tonė.. kėto janė shkalla qė ne duhet tė shkelim qė tė ecim mė tejė.

Lėri Enverin dhe Ramizin rehatė, 2012 kemi!!! se tė janė bėrė mani... ata kanė pėrgjegjėsinė e tyre kolosale por ama nga ana tjetėr nuk ishte Enveri nė c'do cepė dhe bėnte ligjin.. nuk ishte enveri ai qė spiunonte nė c'do fshatė.. ishim ne o brari, unė, ti, njėri dhe tjetri.. pra lėre nė anė kėtė lumin mbushur me urrejtje, nuk bėn mirė.. ne njerėzit kemi secili mėkatet.. ti po ke tė thuash njė muhabet pėr te mė ndihmuar tė shikoj gabimin hajde ma thuaj me gjithė qejf... po jo tė rish me gishtin ngritur dhe tė akuzosh!

Brari ka ardhur koha tė falėsh veten dhe mos e rėndo me shpirtin tėndė.. sulmi ndaj tė tjerėve ėshtė sulm i fshehur ndaj vetes!! pranoje veten me tė gjitha gabimet dhe ec mė tejė. Deshe ma dėgjon fjalėn.. deshe mė fut njė sharje dhe vazhdo.. ti e ke nė dorė!

Dhe sa pėr kryeministrin ai ėshtė Shqiptari i fundit qė ka tė drejtė tė flasi kundėr Enverit! Po ishte kaq idealist edhe burr i mirė nuk do bėhej njė me sistemin komunist, nuk do ishte doktori i Enverit.. dhe po do video kėrko se do gjesh video me Salėn dėshmimtar nė gjyqe ne favor tė sistemit para 30 e ca vitesh...

Tė drejtė pėr te folur kundėr Enverit kanė bijtė e nėnės qė u burgosėn dhe ju a nxinė jetėn ne internim.. bijtė e nėnės qė kishin ėndrra dhe nuk i mbante vendi.. ata brari jo Sali Berisha dhe simpatizantėt e tijė tė fanatizuar!

Nuk duhet tė jesh kaq i ashpėr me veten.. nė rregull e kuptojė mbase i kishe dashuri enverit ... por duhet tė ecėsh mė tejė dhe jo te zėvendėsohesh Enverin me Salėn pėr tė shėruar plagėn e vjetėr.

Si shok po shkruaj.. nuk kam gjė me ty, pėrkundrazi!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga violativo Lexo Postimin
    Une votova per Enver Hoxhen ! Pavaresisht interesave politike te sotme dhe propogandes se ethshme kunder tij , ai mbetet burrashtetasi me i madh shqiptar !

Kryeveprat e tij jane :

1) Shpetimi nga copetimi dhe zhdukja edhe te Shqiperise Londineze !

2) Nxjerrja e popullit shqiptar nga injoranca dhe prapambetja shekullore !

3) I vetmi burrashtetas shqiptar , pas Skenderbeut , qe ka zbrapsur te pakten nje agresion te huaj kunder Shqiperise (Greku- gusht 1949 , pa llogaritur ketu LANCL ku Shqiperia ishte i vetmi vend qe u clirua nga ushtria e saj ) !
    un nuk kisha nai dyshim se per cin do votoje.
    te mungon babai?

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    user..

qe te te pine uje ato pallavrat qe fole duhet te vertetosh nje akuze qe ke bere aty..
    thua se..ka video..ku saliu deshmon neper gjyqe..
    po pres o user..ta sjellesh at video..
    po nuku e solle te ra vlera..

fillo gerrmo e gjeje..

volitiv..

ke thene mes tjerash..

--

--

ore djale ku i gjen keto pallavra ti..

cfar agresioni mo..

cfar clirimi mo..

uaa

kaq lejfen je ti mo..

lol

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 05-06-2012 mė 17:14

Faqja 15 prej 22 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •