Po dua me ju pyt se cfar duhet me kriju nje radio ne internet. Nese keni mundesi edhe me foto mi i vendos.
flm, tung
Po dua me ju pyt se cfar duhet me kriju nje radio ne internet. Nese keni mundesi edhe me foto mi i vendos.
flm, tung
Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 03-10-2007 më 19:32
PER TJU THAN DRIT ATYRE QE JETOJN NE ERRSIR SI PUNA JOTE
Sa vete do e degjojne? Kapaciteti me nje fjale.
Transmetimet do i kesh te postuara apo mendon te transmetosh Live?
Sa shpesh?
Sa e ke buxhetin?
Gjithsei, shiko njehere tek live365.com. Ata mund te te krijojne disa mundesira kunderjt nje shume relativisht te arsyeshme.
Kete gje jam munduar ta bej para 1-2 vjetesh e nuk arrita dot pasi paraqiten me shume veshtirsi se sa duken fillimisht, shume me shume.
- Mëndjen në mëndje e zemrën në zemër.
- Të mirën bëje e hidhe në det,
po s'e diti peshku e di Zoti vetë.
per momentin nuk e kam plan ta bej nje radio por me von si dihet dhe po dua me pyt se cfar duhet qe ta bej nje ne interrnet ta bej live psh cfar duhet te kam psh muziken kenget kompiutrin e cfar tjeter sa mundet me kushtua me te gjitha ne vit psh mb etj dua te dij me qart se cfar duhet qe ta bej je radio psh live edhe jo live vec po jam kurioz me dit ndoshta ne te ardhmen mundem me bere nje mas disa kohesh por per momentin jo me von nuk i dihet per kete pune po kam deshir me mesua se cfar meduhet qe ta bej nje radio nese ndonjeri nga ju munden me me tregua se cfar duhet dhe se sa shkon sa kapen harxhimet do bente shum mire ti dhkrusnte ketu n mer posht flm tung
PER TJU THAN DRIT ATYRE QE JETOJN NE ERRSIR SI PUNA JOTE
Argent ne internet ka shume gjera, dhe Radioja eshte nje nga ato. Ka dhe gratis por ka dhe me leke. Mundesia me e mire, per mendimin tim, nese ke internet te shpejt eshte, te marresh nje Broadcasting program qe te ben te mundur, me ip tende, te besh nje LIVE RADIO. Kompjuteri duhet te jete hapur gjat gjith kohes qe radio eshte ne pune, dhe interneti gjithashtu. Duhet te krijosh nje playlist, ate mund ta kete dhe vet Programi per Broadcast. Nuk eshte e veshtire vetem se do shume pune dhe mjaft perqendrim. Te keshilloj te shkosh ne google.com dhe te kerkosh per Broadcasting Program, mund te gjesh dhe free, por me kualitet te dobet, dhe lexo REAM ME, dhe filet e tjera qe i ka per ndihme. Besoj se e ka hap pas hapi dhe nuk do ta kesh te veshtir ta installosh
Besoj tju kem ndihmuar sadopak.
Eros
Pershendetje perseri te gjithe eksperteve,
Kam nje pyetje tjeter me te kendshme
Deshiroj te fus online radio ne web site. Pra te regjistroje show-n tim ne kompjuter dhe ta hedh kete ne server qe te hapet nga kushdo ne bote ne number te pakufizuar ne te njejten kohe.
Si behet nje gje e tille, cfare mendoni se do me duhet per kete, duke filluar nga mikrofoni, kompjuteri, software etc.
cilat mund te jene problemet qe mund te has apo cfare duhet te kem parasysh. Pra jam duke pyetur per dicka te ngjashme me radion e www.albmuzika.com, pak a shume por me te tjere informacione.
Shume faleminderit
Niku
Winners Don't Quit
Eshte nje faqe qe tregon gjithshka per ate qe kerkon
http://www.webcom.com/radioweb/audio.html
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
ketu ke informacion te plote per te filluar krijimin e nje radjoje online
Eshte nje faqe qe tregon gjithshka per ate qe kerkon
http://www.webcom.com/radioweb/audio.html
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje..
Te them te drejten nuk jam shume sigurte si behet tek kjo faqe interneti.. por munodhu mbase gjen ndonje informacion.. Eshte me pagese besoj..
www.live365.com
kam shkuar disa here dhe ka edhe disa radio shqiptare.. Se si i behet atij muhabeti dhe si e kerkon informacion te vesh radion tende, vallahi nuk e di..
por ta dhash kete sugjerim sepse meqe e kam vizituar kete faqe dhe gjothmone kerkoj per radio me kenge shqip..
Bye,
Lorina
I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones
http://bleucanard.mark1hosting.net/IRT.htm
kerkon direct X dhe nje player si dhe lame.dll
codeks per te regjistruar
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Nuk e di a ka ndonje mundesi per shikimin e TV ne kompjuter.
Vetem nje kompjuter ka karte TV dhe a ka ndonje mundesi qe ta shikoj TV tek nje kompjuter qe eshte ne rrjet me te.
bashkimi sjell fitore.
Krijoni Kontakt