Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

TEMA

Geci: Njerëz të UDB kanë vrarë e gazetarët e “Botës sot”, Bekimin e Bardhylin

po qysh po e dini ganiu se i kan vra keta te UDB-es more
    po ndoshta mire e ka se ky i njef krejt keta te UDB-es sepse vet ishte dhe ende eshte i till
    por perse i qiti gani geci ne prit te UDB-es keta djelmosha a din kush te me tregoi se
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    G.Geci mire e din kushe,por kjo eshte vetum politik ndaj botes?

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    marinar, nuk ka shpetimtar per ate qe ka ber keto krime!!

prapa vrasjes se besim dajakut bekim kastratit bardhyl ajetit eshte azem syla xhavit haliti e sabit geci!!

me teorite dhe komplekset konspirative nuk mund ta shpetosh azem sylen!!
    azem sylen nuk mund ta shpetoi askush nga daret e krimit!!

ndersa per vrasjet e shumta qe iu kane bere ldk-se dhe atentatet kunder rugoves kete urdher dhe kete vule e ka shiku i azem syles(ministria e mbrojtjes)!!

keto informata i ka lansuar ne menyren me mjeshtrore hashim thaci!!
    ne vendin ku duhet dhe keto info jane arkivuara dhe te siguruara me mire se dosjet ne dhomen e sigurise!!

azem syla do te 'varroset' ne dubrave akoma pa ngrite padi kunder bllaces!!
    dhe pa i perfunduar memoaret kunder klanit te drjtorise politike !!

vrasjet kunder lidershipit politik dhe ushtarak te ldk kane vulen e azem syles!!
    merru me dosjet e udebes e jo me gani gecin !!

me vlersime paushalle dhe retorike e ke tradite te merresh se i ndihmon propagandes sate shterpe qe ben neper forum !!

mbaje mend mire : ke then se nuk ka burg qe mban azem sylen brenda !!
    une te them ka dhe do te ndodh, kryekimineli i kosoves eshte dekonspiruar!!

nga ta qe i ka pas afer dhe nga ata qe kane qene dore e zgjatur e tij!!
    faruk gashi dhe te tjeret udebash dhe bashkepuntor i kane pranuar porosit e 'dajes ne lidhje me krimet politike etj!!

kjo deklarata e dosjeve te z. gani gecit e shoh qe te ka shqetsuar!!
    e ke hallin ti te ibarat, vukat, strelacat, mamat, avdushat etj!!

miza nen kapuq!!
    Retorike e thate dhe brendia e saj-fjale forumesh!

Sa i sakte dhe real je, kete kemi pasur rastin ta shohim shume here ne kete forum!

Sa per "mamat", "ujkat", "avdushat" mos i kurseni fare ata te cilet kane qene spiuna! Por, nese ju si pike reference dhe besimi e keni adresen te Bozhidar Spasiçi, atehere ai ne librin e tij "Lasica koja govori" thote: "Enver Hadri ka qene bashkepunore i yni! Kur hoqi dore nga bashkepunimi dhe filloj te koketoje me CIA-ne, ne vendosem ta vrasim"!

Zgjedhni tash?!

Sa per mizen nder kapuç, kjo eshte nje shkarje saqe ketu tregon se nje amater i llojit te veçante...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin
    Retorike e thate dhe brendia e saj-fjale forumesh!

Sa i sakte dhe real je, kete kemi pasur rastin ta shohim shume here ne kete forum!

Sa per "mamat", "ujkat", "avdushat" mos i kurseni fare ata te cilet kane qene spiuna! Por, nese ju si pike reference dhe besimi e keni adresen te Bozhidar Spasiçi, atehere ai ne librin e tij "Lasica koja govori" thote: "Enver Hadri ka qene bashkepunore i yni! Kur hoqi dore nga bashkepunimi dhe filloj te koketoje me CIA-ne, ne vendosem ta vrasim"!

Zgjedhni tash?!

Sa per mizen nder kapuç, kjo eshte nje shkarje saqe ketu tregon se nje amater i llojit te veçante...!
    jam i vetdijshem se ti veq me triblime psikollogjike merresh per te hutuar opinionin!!
    jam i sigurte se ti gjithnje do te thuash se nuk ke mizen nen kapuq por sa i besoi une ketyre frazave tua emocionale kjo eshte ceshtje per kaloresin!!

e sa per retorike te kemi ty se merresh bukur shume me komplekse konspirative!!
    zaten keshtu eshte kur provohet te mbulohet e kaluara individuale!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Geci vazhdon t’i kërkojë dosjet e SHIK-ut

Prishtinë, 7 nëntor – Gani Geci, ish-kryetar i Komisionit parlamentar për inteligjencë dhe siguri, ka kërkuar sërish që SHIK-u t’ia dorëzojë dosjet Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, shkruan sot gazeta Koha Ditore. Geci i cili ka theksuar se nuk do t’ia mbajë anën asnjërës palë, në një prononcim për gazetën ka kërkuar nga SHIK-u që dosjet që ka të mos i shfrytëzojë kundër individëve apo për interesa të individëve.
    “Edhe më herët si kryetar i komisionit kam kërkuar që puna që ka bërë SHIK-u të raportojnë, faktikisht të dimë kujt i kanë raportuar, kush i ka financuar. Unë kam kërkuar që dosjet t’ia dorëzojnë AKI-së dhe atëherë AKI-ja do të kishte më lehtë të punonte. Agjencitë shtetërore duhet të merren me punë shtetërore dhe jo individuale”, ka thënë ai.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •