Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 52
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Pune per mua cfare bej une. Mbaj pergjegjesi vet per fjalet qe them. Ti shiko te tuat.
    Ciao bashke, lol.
    Gyle Gyle..ha ha.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Pershendetje Nete dhe mia..a kalojme motra ne tjeter teme ..

Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    Pershendetje Nete dhe mia..a kalojme motra ne tjeter teme ..
    Sigurisht, ja sa ide e mir

Kaloni te tema e Dragues, mesoni se si behet peshku per te pasur dhe per fukara
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Sigurisht, ja sa ide e mir

Kaloni te tema e Dragues, mesoni se si behet peshku per te pasur dhe per fukara
    jo valla hiq se ki keq
    Pershendetje

Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    jo valla hiq se ki keq
    Pershendetje
    Pershendetje edhe per ty USA, tash kapi keto dy femrat e dil n'at ana, ka kuzhina e dragues lol
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Lejohen sharjet,... 03-11-2010 23:02 gimche pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    Gimche, nuk di si ta kuptoj kete reputacionin.
    Fol se nuk jemi ne shehriat te kesh frike te flasesh.
    As ne inkuizicion jo. As ne diktature. As ne fashizem.

(Paramendo me cfare eshte i krahasueshem Islami)

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Sa mire! Plot forumi dhaskale e dhaskalica.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga muslim_ks Lexo Postimin
    http://www.forumishqiptar.com/showth...119147&page=35

Jarigas
    Magjia kap vetem myslimont, se jane te perzgjedhurit e Allahut.
    Une i them Dariusit se: Une nuk harroj se ky eshte ForumiShqiptar sepse kete e perdor shpesh ai "Ju harroni se ky eshte FSH" e di mire qe eshte FSH, dhe ne forume shqiptar lejohen keto ofendime ??

Shtrohet pyetja ē'ka kish per te ndodhur nqs do ofendoja Krishtin une ??
    Ose, me lejoni haptaz ta shaj Krishtin dhe ta ofendoj ??
    Kete e bej sepse nuk kam kokerr edukate. Mire po, nuk dua te marr verejtje apo perjashtime. Kete gje e beni ju shpesh te antaret musliman.
    A mund te tregosh me qarte se ku qendron sharja apo ofendimi ne batuten qe kam shkruar une???
    Jarigas

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Ketu jane disa gjera dhe disa rregulla, jeni te detyruar ti mbani, ato jane:

1) Sikur keto qe paraqitet ti thoshte ndonje musliman (gimche, ximi_abedini, muslim_ks, Disa, etj.) automatikisht do te perjashtoheshit mirpo meqė keto i thojnė jo-muslimanėt kjo ėshtė normale.
    2) Ju nuk guxoni t'i ofendoni tjerėt, kurse tė tjerėt guxojnė te ju ofendojnė juve.
    3) Fshirja e postimeve dhe raportimi vlen vetėm kur muslimanėt shajnė ndokėnd por nuk vlen per jo-musliman kur quajnė idiota dikė apo edhe ofendojnė ne vija etnike e fetare.
    Postuar mė parė nga jarigas
    Nje tradite e ruajtur me kaq zell, pavaresisht trysnise osmane, eshte per tu levduar!!
    Kjo eshte deshmi se shqiptaret edhe pse u kthyen ne myslyma, perbrenda vazhduan traditen e krishtere!!
    Mua nuk me rezulton qe serbet ta festojne Shen Gjergjin ashtu siē e festojne kosovaret, prandaj preteza se kjo feste qenka e serbeve, eshte thjesht mentalitet tradite-mohues dhe islam-asimilues!!
    Vetem gomaret mund t'u besojne dokrrave te arabofileve si gimche se gjoja ashkalite dhe jevgjit na qenkan te krishtere me shpirt.....ahahahahahah...

Fattlumi!!
    Falemnderit per deshmite qe ke sjelle ne forum.
    Edhe pse myslimanit fondamentalist i dhemb shume,tradita e ruajtur nga pjesa me e madhe e popullit shqiptar, tregon se ne nuk i kemi rrenjet ne Islam dhe se beteja per asimilim qe nuk i doli turqve, po vazhdohet sot prej "myslimaneve te rinj" si puna e gimches!!!

Ka kohė qė e injoroj kėtė krijesė nė postimet e tij dhe do ta injoroj edhe mė tej sepse ky nuk i plotėson kushtet pėr tė qenė njeri, pasi tė kaloj nė fazėn e "evolucionit" dhe tė bėhėt njeri mund tė vij pėr debat tek unė.
    Mė parė mora paralajmėrim qė mos tė shenoj kur jam "me nerva", siē thash kur ceka rregullat e pashkruara po e them prapė se kjo vlen vetėm pėr neve, ngase tė tjerėve u lejohet postimi kur janė me nerva
    Ku eshte ofendimi per ty gimche???
    Me ēfare nuk je dakord ne ate qe kam shkruar??!!!!
    Jarigas

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Nese un do isha moderator tek toleranca nderfetare, do te isha fort i ashper me ofenduesit !

Si pik se pari, jo-besimtaret s'kan ēfar te kerkojn aty ! Kam verejtur qe ata vetem te ofendojn dijn, dhe per ofendime, e kan rubriken e ateizmit, ēka ajo nuk i mjafton sa duhet.

Nuk duhet te lejohet ofendimi i Zotit ! Profeteve dhe librave te shenjt ne asnje menyr !
    Le te kete debate nderfetare, por sipas etikes se besimtarit, qe dmth, PA OFENDIME !!!!! Thjesht me argumente ! Kurse mbi 80% te temave s'kan te bejn aty, jan thjesht me shume politike se religjioze !
    Turgut, edhe ti ke ankesa eee?
    Ke akoma qejf te mesoje "mamaja ime" "gjuhen e huaj"?
    Jep adresen ti se te premtoj qe nuk do kesh me ankesa as per "gjuhen e huaj" as per sharjet qe i behen ndyresise tende.
    Gangsterr forumi ti, ke dhe ankesa.
    Dp iu vije dita edhe ankesave te tua, pa merak.
    -

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •