Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 52
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Une nuk te dhash te kuqen se postimi nuk ishte i drejte apo ishte ofendues ndaj meje, te pakten as nuk vjen ne shprehje te mi lendon ndjenjat. Por, thjesht ta ktheva edhe une siē me ke dhene edhe t'i te kuqe, t'i besa e ke ber me shkret ne reputacionin timin, ndersa une asgje nuk te kam shkruar. "Pfffffffffff...quuuksh". Sepse, e meritoje sinqerisht po.
    Vetem nje permisim qe ta kuptosh me leht.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga muslim_ks : 06-11-2010 mė 03:35

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Edhe mua me erdhen dy rep.te kuq ani qe me pershendetje(une i mora si gabim) nje ishte nga Pirate of Love,kurse tjetren e skjaruam!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Edhe mua me erdhen dy rep.te kuq ani qe me pershendetje(une i mora si gabim) nje ishte nga Pirate of Love,kurse tjetren e skjaruam!
    A te pyeti nej kush a ??

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Kjo eshte teme e hapur per te gjithe,pse mos e privatizove temen?Pak bile te paskan dhene sa po u dashka!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    hajde i gzofsh
    Pirate of love nje te kuqe prej meje,lol

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga muslim_ks Lexo Postimin
    A te pyeti nej kush a ??
    une more e pyeta

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Oooooooh, e panjohura, une e di qe per te gjelbert e dhashe, ama te kerkoj falje nese ka ndodhur gabimisht te dal reputacion negativ - kuq.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    http://www.forumishqiptar.com/showth...119147&page=35

Une i them Dariusit se: Une nuk harroj se ky eshte ForumiShqiptar sepse kete e perdor shpesh ai "Ju harroni se ky eshte FSH" e di mire qe eshte FSH, dhe ne forume shqiptar lejohen keto ofendime ??

Shtrohet pyetja ē'ka kish per te ndodhur nqs do ofendoja Krishtin une ??
    Ose, me lejoni haptaz ta shaj Krishtin dhe ta ofendoj ??
    Kete e bej sepse nuk kam kokerr edukate. Mire po, nuk dua te marr verejtje apo perjashtime. Kete gje e beni ju shpesh te antaret musliman.
    ku lexove ti """ofendime""" ne ato qe ke cituar???

cilat ofendime?
    Pse ofendon ti gjithe forumin shqiptar me keto felliqesira saharash,

Cka po kujton ti ?
    Nese te ofendon mendimi i KTHJELLET Shqiptar, e ke gabuar mjedisin
    Ik ne harapi o harap.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 06-11-2010 mė 07:41
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    A eshte ofendim nqs them se: Pedofilia ndodh vetem te priftat ??
    Jo harap, nuk eshte!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Si pik se pari, jo-besimtaret s'kan ēfar te kerkojn aty ! Kam verejtur qe ata vetem te ofendojn dijn, dhe per ofendime, e kan rubriken e ateizmit, ēka ajo nuk i mjafton sa duhet.
    Pse nuk paskan jobesimtaret cfare te kerkojne aty ku besimtaret primitiv nxjerrin shpatat ne vend se argumentet?
    jobesimtaret apo njerezit normal jane te vetmit njerez qe kane te drejte te nderhyjne dhe te japin mendim te paanshem kundrejt marrezirave qe shkruani ju qe keni lexuar vetem nje perralle per te rritur.

Nuk duhet te lejohet ofendimi i Zotit ! Profeteve dhe librave te shenjt ne asnje menyr !
    A ke ti ndonje arsye te budallme harape te injorantit cincar qe te jep te drejte ty te shash kombin shqiptar, ne forumin shiqptar?

Atehere perse nuk u dashka "ofenduar" nje pjelle e imagjinates harape qe urren cdo gje shqiptare dhe mohon ekzistencen e shqiptareve?

E mbi te gjitha: a mund te na arsyetosh se ne cmenyre mundka te ofendohet nje kreature imagjinaere qe nuk ekziston fare, pos ne imagjinaten tuaj te semure?

Le te kete debate nderfetare, por sipas etikes se besimtarit, qe dmth, PA OFENDIME !!!!! Thjesht me argumente ! Kurse mbi 80% te temave s'kan te bejn aty, jan thjesht me shume politike se religjioze !
    Ku ka etike ai njeri qe te genjen ne fytyre. Ku e zbulove ti 'etiken e besimtarit'?!! -A e di ti cka quajme ofendim?

Sigurisht qe nuk e di. Nje genjeshtar i rritur e i maturuar - nuk do t'ia dije se genjeshtra eshte ofendimi me i madh qe mund ti besh njeriut apo nje kolektivi te tere ne kete rast edhe njerezimit. Sepse eshte i paftyre.

Sa here qe nje genjeshtar propagues ben si i ofenduar, kur tjetri refuzon genjeshtren e tij se ekziston ajo fantazma imagjinare qe kane shpikur shpellaret - perpos arrogances dhe paftyresise se skajshme te sjellejs se tij idiote - ai ne menyre direkte personin e trete po e konsideron debil, dhe po e quan debil - duke qene debil vet.

Nese debilit i thua debil - ky nuk eshte ofendim por cilesim, o debil harapesk.
    Por kur njeriut me mend ne koke i thua debil ne menyre direkte apo indirekte si ne rastin kur i thua se ekziston nje fantazme - ky eshte ofendim i plote dhe i sakte e valid. Sepse nuk ekziston asnje justifikim qe budallai ta konsderoje njeriun normal budalla!

Dhe nese ti nuk arrine te besh nje dallim kaq te thjeshte e te qarte, domosdo qe fjala debil ndaj teje ngelet perhere thjeshte nje cilesim, dhe nuk e ka as gjasen as te drejten me te vogel ne bote qe te kualifikohet apo te konsiderohet si ofendim! Dhe kete ti fort mire e di, sepse je cincar - dmth antishqiptar radikal i mbuluar mire qe behet se nuk di.
    Aeneas Dardanus

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •