Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 88
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po ore mesi. si thua ti eshte.
    ja nje rast qe lexova pikerisht dje:
    ne nje shkolle ne province te bergamos u punesua nje shqiptare si pastruse shkolle.
    ata te lega nord qe ne kete rast ti po i perkrah, filluan te protestonin, sepse nuk donin qe nje e huaj te merrte kete vend pune, por vetem nje vendase.......

pra nuk po behej fjale per nje arabe qe ti te thuash: shume mire.
    behej fjale per nje shqiptare. dhe raste te tilla ke plot.

para se te thuash "shume mire", mendoji pak gjerat edhe jashte pikepamjese se nje islamofobi, por te nje shqiptari.......
    Kush po e perkrahe Lega Nord?! Une po them se Lega Nord eshte parti raciste, po them se distancohem nga racizmi dhe diskriminimi per shkak te nacionalitetit, apo races. Pra sipas teje nese i them keto gjera, po i perkrahi Lega Nord. Keto parti na duhen edhe neve ne Kosove, parti qe e ngritin kulturen shqiptare mbi ato tjerat, parti qe mundohen per bashkim kombetar dhe fuqi kombetare, perse te jem kunder atyre. Per 'islamofobi', faleminderit qe me beni per te qeshur pash Zotin.

Une distancohem nga keto veprime, e sidomos kur viktima eshte e kombit tim. Tung
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 04-11-2010 mė 13:11

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kush po e perkrahe Lega Nord?! Une po them se Lega Nord eshte parti raciste, po them se distancohem nga racizmi dhe diskriminimi per shkak te nacionalitetit, apo races. Pra sipas teje nese i them keto gjera, po i perkrahi Lega Nord. Keto parti na duhen edhe neve ne Kosove, parti qe e ngritin kulturen shqiptare mbi ato tjerat, parti qe mundohen per bashkim kombetar dhe fuqi kombetare, perse te jem kunder atyre. Per 'islamofobi', faleminderit qe me beni per te qeshur pash Zotin.

Une distancohem nga keto veprime, e sidomos kur viktima eshte e kombit tim. Tung
    tema thote: "europa kthehet djathtas". ti e fillon duke thene: "kjo eshte mire shume."

lega nord eshte nje parti e djathte ekstreme. shumica e partive te djathta ekstreme kane pikepamje ksenofobike dhe si rrjedhoje antiislamike.
    pra ti i perkrah, sepse jane antiislamike, por harron se jane edhe ksenofobike.
    duke qene ksenofobike ata jane edhe kundra shqiptareve.......
    pikepamjet ksenofobike te atij wildersit qe ti lavderon jane te njohura ne mbare europen. nuki njeh ti???
    ti po kundershton vehten.

p.s. aman o mesia. sindromat e islamofobise jane me te pranishme tek ti se tek 99% te anetareve te tjere te forumit.
    mjafton te lexosh vetem pak shkrimet e tua. nuk eshte e nevojshme te kesh 7 mastera per ta kupetuar kete.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 04-11-2010 mė 14:26
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ky mesia thot nuk jam me partit naciste qe diskreminojn kundrejt rraces dhe nacionlaitetit vetem me ato qe diskreminojn ndaj fese muslimane ahahahahhahaha
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Wilders nuk eshte ksenofob.
    Ai eshte kunder keq perdorimit te sistemit social europian.
    Faktet tregojne qe shumica qe e keq perdorin kete sistem jane te fese myslimane.
    Problemi mbeten media dhe partite e majta, keto te fundit, ne Hollande psh, mundohen te nxjerrin Wilders si ksenofob, ai kerkon te mbroje popullin e tij nga emigrantet qe perfitojne nga lehtesirat e sistemit europian.
    Cuma & goca mos u trembni, kush punon dhe paguan taksat eshte dhe do te jete gjithmone ne rregull.
    Probleme kane ata qe rrine e rrjepin shtetin ku i ka rene shansi te emigrojne.
    Prandaj beni kohe per te lexuar ndonje rregull ne komunitetin ku jetoni, digjni kanunet e kurant dhe OK man. EU EU EU
    Cdo gje eshte relative...

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    tema thote: "europa kthehet djathtas". ti e fillon duke thene: "kjo eshte mire shume."

lega nord eshte nje parti e djathte ekstreme. shumica e partive te djathta ekstreme kane pikepamje ksenofobike dhe si rrjedhoje antiislamike.
    pra ti i perkrah, sepse jane antiislamike, por harron se jane edhe ksenofobike.
    duke qene ksenofobike ata jane edhe kundra shqiptareve.......
    pikepamjet ksenofobike te atij wildersit qe ti lavderon jane te njohura ne mbare europen. nuki njeh ti???
    ti po kundershton vehten.
    Analize e shkurter.
    Perse sipas teje Geert Uillders nuk foli dicka kunder imigranteve shqiptare. Ai madje e ka cek se nuk ka asgje kunder myslimaneve, megjithese islamiket per cdo dite e kercenojne me zhdukje nga faqja e dheut. Une p.sh. jam pro pranimit te imigranteve nga vendet islamike, bile ne mase edhe me te madhe se qe eshte bere deri me tash. Sepse ata po i ikin te keqes qe feja islame po ua imponon ne vendet e tyre. Me paq qen mire nen sheriat, besomni askush nuk do te vinte ne Evrope. Por e keqja e tyre eshte se kur vine ne Evrope, ata harrojne se cfare iu ben sheriati atyre, pastaj mundohen ta imponojne at ligj ne shtetet perendimore, kinse si ligj i Zotit. Une i perkrahe partite qe jane kunder fese islame, por jo kunder myslimaneve. Si do te isha pro, p.sh. me shume se gjysma e familjes sime, jetojne ne perendim. Edhe ata vetquhen myslimane.

Ka shume parti ne Evrope qe flasin per 'mafian' shqiptare. Ka edhe filma qe portretizojne shqiptaret si kriminele. E perse nuk po akuzoni ata qe i bejne keto filma, por me akuzoni mua si 'islamofob'. Jo keta nuk kane asgje p.sh. kunder hebrenjeve, polakeve, rumuneve, por keto parti kane kundershtim ndaj fese islame.

p.s. aman o mesia4ever. sindromat e islamofobise jane me te pranishme tek ti se tek 99% te anetareve te tjere te forumit.
    mjafton te lexosh vetem pak shkrimet e tua. nuk eshte e nevojshme te kesh 7 mastera per ta kupetuar kete.
    Islamit i frikesohem normal sic i frikesohem nje krimineli. Allahut i frikesohem me shume se sa nje grupi terrorist, sepse ky therret per dhune, dhe ligji i tij i imponuar me dhune nga fetaret ka koston e vet ne jetera te humbura. Ne kete kuptim jam 'islamofob'.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ky mesia thot nuk jam me partit naciste qe diskreminojn kundrejt rraces dhe nacionlaitetit vetem me ato qe diskreminojn ndaj fese muslimane ahahahahhahaha
    Po ta marr nje shembull,
    1. Une ketu ne forum dal e them se shqiptaret jane njerez te keqinj.
    2. Shkoj ne Shqiperi dhe u them atje se mire ua ka bere Enveri qe ju ka mbytur se nuk i kini zbatu ligjet e tij.
    3. Ne Kosove shkoj e them se mire na ka bere Serbia qe na ka shtypur.
    4. Ne Maqedoni shkoj e them mire po ua ben Maqedonia qe ju diskriminon, se ju jeni krejt vahabista

Normal cka pres une nga ju, pres qe te me diskriminoni. A po predikoj une urrejtje.
    Po ashtu i bindi ca forumiste ketu me mendime te mia. Dhe ne kete forum une pres qe te me respektoni si sulltan. Sipas teje a do te isha lunatik a jo?! A po e diskriminoj une veten, apo po me 'diskriminoni' ju mua. Kete po e bejne islamiket ne Evrope, fatkeqesisht kjo eshte liri e fjales per liberalet.

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anėtarėsuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    mir e bojn. vijn shtrohen kombkryq e thon du me e kthy danimarken llafi qe bi, si arabin sudite se kom t'drejtat e mija, du me ndryshu kutluren tende ta boj si du un me qen me thon n'arabi du t'boj t'njejten gjo, s'len koh me ndalu pale me u rehatu e me fillu t'drejtat e fjals
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    nese europa kthehet djathtas ore nacionalist me z, kete e pesojne edhe shqiptaret.

ndoshta nuk ia ke idene se cfare mendojne politikanet e se djathtes ekstreme ti qe flet keshtu...
    per to, emigrantet jane emigrante.
    nuk i plas atyre nese jane arabe, amerikano latine apo shqiptare.......
    nuk e kam ndonje problem cfare mendojn ato per shqiptaret, cdo njerez kane te drejt te jetojn me njerez te njejten si ato. pse duhet gjermania ti mbaj 4 miljon turk dhe 400 mije shqiptare kur nuk dojn ato vete ti mbajne? nuk kane arsyje. si te duket ty nese me ardh 400,000 arab ne shqiperi?

europa duhet te behet fascist dhe te bashkohet me njeri tjetrin por jo me shtetet jashte europes. gjithkush duhet te shkojn prape perseri ne vendet e tyre! boll kane shetitur shqiptaret si budallej naper europe tu lan kokren e namit.
    Feja e Shqiptarit eshtė Shqipėria! Vdekje fejėt tjetėr, lavdi viti 1967!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Nazionalist Lexo Postimin
    nuk e kam ndonje problem cfare mendojn ato per shqiptaret, cdo njerez kane te drejt te jetojn me njerez te njejten si ato. pse duhet gjermania ti mbaj 4 miljon turk dhe 400 mije shqiptare kur nuk dojn ato vete ti mbajne? nuk kane arsyje. si te duket ty nese me ardh 400,000 arab ne shqiperi?

europa duhet te behet fascist dhe te bashkohet me njeri tjetrin por jo me shtetet jashte europes. gjithkush duhet te shkojn prape perseri ne vendet e tyre! boll kane shetitur shqiptaret si budallej naper europe tu lan kokren e namit.
    Me pelqen mendimi yt te lumte...
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Citim Postuar mė parė nga Nazionalist Lexo Postimin

Te lumt, keshtu pra flet mendjelehti !

Sikur Shqipėria te ishte e zhvilluar, si duhet ! Shqiptaret nga kosova nuk do t'ishin shkuar ne zvicėrr e gjermani ! Por do ishin ardhur pikerisht ne Shqiperi ! PSE ? Sepse aty ku kerkohen krahfortit e punes, aty vendasit me nuk punojn, por jan si te them... "Bossa,, !

E imagjinon ti nje zvicrran duke mbledhur mbeturina, apo duke shtruar osfallt, apo duke lidhur armatura e duke renditur blloka ?!!! Un qe jetoi ne perendim, aspak s'mund ta parashoh kete sken ! Kjo pun qe tashme 30 vite i takon emigranteve !

Por problemi i sodit eshte ky :

Ata emigrant, jan duke dalur ne penzione ! Kurse femijet e tyre kan arritur nivelin e vendasve saqe mos te prekin me lopata me dor !! Dhe nga ketu, fillon konkurrenca, urrejtja …… fashiste !!!! Te kujtohen ndoshta fillimet e hitlerit.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •