Pershendetje,
Nuk kam shume qe e vizitoj forumin shqiptar edhe pse puna, familja, shoqeria me len shume pak kohe te lire.
Javen e fundit qe kam qene aktiv ne forum ajo qe kam vene re tek shumica e temave qe kam lexuar , perveē postimeve te para qe ilustrojn tematiken, postimet e tjera jane te tipit:
"Boll ore idiot u bere ti te flasesh"
- Ja plera, po un te ..*.*.^.*...
dhe jan aq normale saqe kur shoh ndonje teme me me shume se 2 faqe, e di qe mbas faqes se pare fillojn postime me 2 fjali , ku sundon e njejta teme:
"Kush perdor fjalorin me pikant"
Kam vene re 2 shkaqe kryesore te ketij fenomeni
a) pergjigje ndaj ofendimeve
b) kur dikush nuk i pergjigjet dot atij me te cilin po debaton me ane te argumentit, logjikes se shendoshe dhe fakteve kalon menjehere ne ofendime sharje, e kjo vetem sepse u ndje qe mendimi i tij personal u hodh posht dhe nuk llogarit faktin a mund te jete i drejte apo jo.
Kjo menyre te sjelluri dhe te shprehuri, ul vlerat tona si persona dhe si komponent te shoqerise, gjithashtu ndikon shume negativisht ne klimen e forumit, qe quhet Forumi Shqiptar, dhe perbehet nga Shqiptaret.
Propozoj qe ē'do dalje nga tema ne forma ofenduese apo qe nuk bartin vlera argumentuese te fshihen.
Kjo gjithmone ne baze te kendveshtrimit tim, nese ky kendveshtrim dhe ato qe shkruajta i bashkohen tuajit atehere do ja vlente te behej diēka.
Krijoni Kontakt