Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    Hec e gjeje injorantin... Maska e init-6
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124

Post Sharje , ofendime, dhe nivel shume i ulet kulturor.

Pershendetje,

Nuk kam shume qe e vizitoj forumin shqiptar edhe pse puna, familja, shoqeria me len shume pak kohe te lire.

Javen e fundit qe kam qene aktiv ne forum ajo qe kam vene re tek shumica e temave qe kam lexuar , perveē postimeve te para qe ilustrojn tematiken, postimet e tjera jane te tipit:

"Boll ore idiot u bere ti te flasesh"

- Ja plera, po un te ..*.*.^.*...

dhe jan aq normale saqe kur shoh ndonje teme me me shume se 2 faqe, e di qe mbas faqes se pare fillojn postime me 2 fjali , ku sundon e njejta teme:
    "Kush perdor fjalorin me pikant"

Kam vene re 2 shkaqe kryesore te ketij fenomeni

a) pergjigje ndaj ofendimeve
    b) kur dikush nuk i pergjigjet dot atij me te cilin po debaton me ane te argumentit, logjikes se shendoshe dhe fakteve kalon menjehere ne ofendime sharje, e kjo vetem sepse u ndje qe mendimi i tij personal u hodh posht dhe nuk llogarit faktin a mund te jete i drejte apo jo.

Kjo menyre te sjelluri dhe te shprehuri, ul vlerat tona si persona dhe si komponent te shoqerise, gjithashtu ndikon shume negativisht ne klimen e forumit, qe quhet Forumi Shqiptar, dhe perbehet nga Shqiptaret.

Propozoj qe ē'do dalje nga tema ne forma ofenduese apo qe nuk bartin vlera argumentuese te fshihen.

Kjo gjithmone ne baze te kendveshtrimit tim, nese ky kendveshtrim dhe ato qe shkruajta i bashkohen tuajit atehere do ja vlente te behej diēka.
    Po the se miza u krijua nga hiēi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiēi te thon ateist

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    I nderuar, pse nuk i raporton postimet?!
    E kam fjalen per ato postime tė pahijshme dhe ofenduese?!
    Mbase e din edhe ti qė shenja e trekėndeshit posht emrit tė postuesit ėshtė pėr tė raportuar postimet e tilla. Dhe keshtu Adminet dhe Mod. do ta fshijn atė postim dhe do t'ia terheqin vėrejtjėn anėtarit/es.

Ēdo tė mirė!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Pershendetje,

e kam menduar kete, por realisht do te deshiroja diēka me rezultative.
    Ai opcion ka qene, dhe pedoret nga anetaret,por rezultati eshte ky qe eshte, dhe pa permendur kete jane aq shume postime te tilla (mjafton te merren temat me radhe dhe te lexohen) saqe do te duhej shume pune dhe do te ishte e pamundur te behej nga 1 apo 2 perdoruesa.

Pra, ajo qe synoj me kerkesen eshte me shume nje klime te re ne forum (pak idealiste, por nuk kerkon shume pune) ku anetaret te jene koshient te problemit te mesiperm.
    Gjithsesi, kjo nuk me shqeteson mua personalisht, pasi gjithsecili njeri ndryshon nga tjetri dhe secili ka vlerat e veta, kush te mira e kush te keqia, por do me pelqente te shihja shqiptar qe bisedojn duke u munduar qe te shkembejn informacione ne baze te dijeve dhe argumenteve dhe jo sharjeve dhe ofendimeve.

Kjo ishte me shume ajo qe me shtyu te hapja temen,

faleminderit per sugjerimin, mund te ndihmoje shume per kete problem, por nuk mendoj se do ndergjegjesonte anetaret e forumit.
    Po the se miza u krijua nga hiēi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiēi te thon ateist

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Mbase e din edhe ti qė shenja e trekėndeshit posht emrit tė postuesit ėshtė pėr tė raportuar postimet e tilla. Dhe keshtu Adminet dhe Mod. do ta fshijn atė postim dhe do t'ia terheqin vėrejtjėn anėtarit/es.

Ēdo tė mirė!
    He, kush flet!
    Baaaa

Ti sapo kishe bere nje postim me nje fjalor tejet banal duke permendur edhe emra organesh gjenitale ne forum, tek tema http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=129918 por qe tani e shohe se jane redaktuar postimet. Ne fakt isha une qe e raportova dhe pas pak minutash qenkan bere ndryshime.
    Nuk e di si ke fytyr te kerkosh qe te raportohen postimet e pahijeshme!
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin

Ēdo tė mirė!
    Po bre gimche ke te drejt, kjo qe po e postoj psh ishte bash per ta raportuar dhe bile edhe per nje paralajmrim per ty. Pikėrisht sa jap pergjigje per at fyrje qe e bėnė njė anėtar ndaj festes e tė krishterve - shqiptarėve, ja se si sjellesh ti dhe bile as qe thua diēka per temen nė fjalė por........!

hmmmmmm

http://www.forumishqiptar.com/showth...10#post2912710
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar Maska e extrem
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    kumanovė
    Postime
    67
    Boll bre mo , c'ka esht ky vaj ktu ahhaaaaha

Vertet kjo esht dhe arsyja ime pse me shum preferoj te lexoj dhe nuk kyqem fare ne disa tema nga niveli i ulet i komunikimit , por e di se ka ketu ne forum dhe njerez me vlere por shpesh ndodh te influencohen nga fjalori i oponenteve,
    jo gjith forumistat munden te debatojn qet kur jan te fyer pa arsye, nga njerzit me munges te kultures elementare, prandaj un i ik disa tema per shkak te ofendimeve qe jan te pa evitueshme
    Life is what happens to you, while you are making other plans...

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Pershendetje me te drejte eshte edhe shkrimi jot,por jo edhe te gjithe une me grupin tim u knaqem duke postuar mes vete shaka,po bejme dhe rrespektohemi max. dhe jemi vellezer e motra
    pershendetje

Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Vendndodhja
    Kernel
    Postime
    124
    Pershendetje USA NR1,

jam dakort, per te mos thene shume dakort, vertet nuk jane te gjith keshtu dhe ne realitet une nuk kisha si qellim qe te perfshija "te gjithe" ne hapjen e temes.

Por nje pjese e mire bien pre e goxha elementeve qe ne disa raste mund ti detyrojn te sillen ne nje forme te caktuar, dhe efekti eshte siē e permendi dhe extrem, qe te mos hysh fare ne ate teme.
    Gje qe ka normalishte te mirat e veta (sepse ruan etiken personale - ne rastet kur duhet te punosh me shume me vetepermbajtjen ) dhe te keqiat e veta, (ku per shkak te evitimit te sharjeve dhe ofendimeve, mendimi yt ndrydhet dhe nuk behet publik, dhe nese ky mendim eshte i sakte, atehere shoqeria do te privohej nga kjo per shkak te nje pjese te mire postuesish qe kontribuion ne menyre egoiste ne ndertimin e nje ambjenti pikant).

Faleminderit per mendimet tuaja, dhe i lutem anetareve te tjere te postojne, ne kete menyre, mendimi mer forme dhe trajte me te plote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga init-6 : 02-11-2010 mė 19:27

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Nuk e ke gabim.Edhe se forum eshte...e secili ka kenveshtrimin e tij e sjelljen e tij...
    (Por "shikoi" gjerat (o postimet) ashtu si jane,jo ashtu si duhet te jene...).

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    teme e qellume, desha ti them gimqes diqeka, por ia kan thene tjeret ,
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •