Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-10-2009
    Postime
    10

Exclamation Si Mund Te Futem Ne Faqen E Konfigurimit Te Nje Modemi????

Kam Nje Modem Me Wifi Me 4 Porta, Pirelli Wireless Voip Ag V1-t Annex A-ot I Cili Eshte Perdorur Ne Greqi. Un Per Vete E Kam Internetin Me Tringun Por Nk Mund Ta Konfiguroj Dot Pasi Nk Kam Pass E Faqes Se Konfigurimit. Kam Vetem Pass Per Tu Fut Ne Restricted User... Si Mund Tja Bej Qe Ta Konfiguroj ??????

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Kjo ėshtė e thjeshtė.

Zakonisht modem pėrdorin njė adresė e cila varet nga lloji i modemit nė pėrgjithėsi. Nė vartėsi tė Windows qė ke mund tė shikosh se ēfarė adrese ka modem. Lidhe modem me kabėll me kompjuterin dhe tek ikona e statusit tė lidhjes kėrko pėr Details. Tek Details tė nxjerr edhe Default Gateway ku ėshtė shėnuar adresa e cila mund tė jetė e formės 192.168.1.345

Pėr Windows Vista dhe Windows 7 hap Network and Sharing Center tė cilėn e gjen edhe tek Control Panel por edhe me njė klik tė djathtė tek ikona e lidhjes nė tė djathtė tė ekranit. Pasi tė jetė hapur, kliko View Status dhe mė pas tek Details. Aty ke dhe Default Gateway.

Me bazė adresėn qė ke nė Default Gateway e hap kėtė adresė nė Internet Explorer ose nė Firefox. Aty tė hapet faqja e modem-it. Nėse tė kėrkon identifikim, futi tė dhėnat dhe mbaroi puna.
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-10-2009
    Postime
    10
    Faqen E Modemit E Hap Un Por Aty Nk Fus Dot Asnje Te Dhene Thjesht I Shikoj Sepse Nk E Hap Me Pass E Administratorit

Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,257
    Citim Postuar mė parė nga adrianos Lexo Postimin
    Faqen E Modemit E Hap Un Por Aty Nk Fus Dot Asnje Te Dhene Thjesht I Shikoj Sepse Nk E Hap Me Pass E Administratorit

Nėse ti e hap faqen e modem, atėhere nuk ka lidhje nėse ti e hap me pass e Admin apo jo sepse nuk ka tjetėr lloj acc. Nėse ėshtė e mundur, sill disa foto tė faqes sė modem nė mėnyrė qė tė kemi njė ide tė asaj qė ti je duke parė por edhe pėr tė tė udhėzuar mė tej.

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-10-2009
    Postime
    10
    ok ja se po bej ca foto qe ta shikosh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-10-2009
    Postime
    10
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga adrianos : 20-10-2010 mė 05:35

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-10-2009
    Postime
    10
    segiatinikos@hotmail.com ti derg ketu fotot ??

Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,257
    Fotoja e mėposhtėme tregon se ti je futur nė faqen e modem. Ēfarė lloj konfigurimi kėrkon tė bėsh?

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-10-2009
    Postime
    10
    nk ha hapet interneti edhe pse drita e adsl ndizet tek modemi, duhet vendosur user name dhe pass qe em ka dhene tringu dhe aty nk me del ku ti vendos sic me del te modemi tj qe kam tani ne pune

i/e regjistruar Maska e xubuntu
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    168
    posto faqen system dhe lan

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •