Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Ja u paskeni bo varrin shqiptareve te kjo tema .

Deri sa kane mbijetu deri me sot ata shqiptare nen kete shtet super te korruptuar , ne evrope megjithe ligjet kunder do ta kene me te lehte .

Do gjenden marifetet e legjislacioneve evropiane .

Kjo eshte lufte per ekzistence , jo derdellisje forumistesh te trashe .
    Si do ta kene me te lehte ?
    Feelings change - memories don't.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Qyfyre, tė siguroj qė pėr tė ikur do ikin shumė, pastaj se ē'do bėjnė do qėndrojnė nė mėnyrė tė pa ligjshme apo do kthehen kėtė nuk e di.
    Ka plotė arsye pėr tė besuar qė do ikin shumė, pėrveē atyre arsyeve qė pėrmendin parashkruesit mjafton tė kujtosh rradhėt e pa fund qė janė nėpėr Ambasadat e huaja pėr tė marė njė vizė tė gatshėm ta blejnė sa frėngu pulėn.
    Pastaj mos harro edhe tangėrllikun qė ne e kemi me shumicė, ka plotė qė do marin borxh mjafton tė dalin njėher jasht shtetit.
    Pėrfituesit e vetėm do tė jenė shoqėritė e udhėtimeve tė cilat fatkeqėsisht pėr ne janė nė shumicė jo shqiptare.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Jam kureshtare cfare vendesh do preferohen per te vizituar me shume nga dyndja e "turisteve" Shqiptare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 02-11-2010 mė 14:55
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Epo kot nuk tha Sala qe kjo eshte arritja me e madhe qe nga koha e Skenderbeut.:D
    Kot nuk e tha i shkreti!Edhe se gjithmon ja fut kot.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Jam kureshtare cfare vendesh do preferohen me shume nga dyndja e "turisteve" Shqiptare. :D
    Nuk kan preferenc!Rroga gjithandej me teper se 400 mij lek...eshte dhe ne Kongo.
    Vetem pesjonistat do rrine ne shqiperie,ata e kan kap veten.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    1/3 e shqiptareve jane jasht ,prinderit e tyre kane vuajtur e nuk kan pare asgje ... jane me sot e me neser... ,pse mos te shkojne dhe te shohin femijet e tyre se ku jetojne dhe si jetojne ...
    Dikush mund te kete te afert ,miq e shok qe mund te gjejne ndonje pune e shkolle ,keshtu shkon e sheh realitetin me sy ,nqs s'del gje kthehet aty e ka shqiperin nuk i iken .
    Po pse pikerisht ato qe jane jasht e shohin me humor kete pune ..apo jane ne rregull per vete dhe le te lene l...te tjeret duke blere viza neper sesere .
    Ka njerez te semure qe mund te shkojne te vizitohen ,studente qe duan te fillojne nje shkolle ,por dhe sikur per qejf ,per te dale e hapur syte ...pse gjithmone te izoluar do te rrine njerezit
    tane e miqte tane .
    Une kam harxhuar leke neper udhetime ,mund te kisha blere nje shtepi tani (mgjth shtepi nuk kam )
    Ato mbaj mend... dhe them shyqyr qe erdhi kjo dite ,se e kemi njohur boten nga librat e televizori (duke e pare dhe me zhurmus bile )
    Dhe Tanja Fajon ka me shume shpirt se disa.... ku tha e bera per njerezit ...per asnje klase politike
    Faleminderit Tanja Fajon qe punove me humanizem ,profesionalizem dhe inteligjence per keto njerez te vuajtur ,qe dite me te mira te vine dhe mos te ndodhin me keto qe kane ndodhur me pare

L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Si nuk paska tregu Fullani se ne cfare menyre do te ndikoje pozitivisht ne ekonomine e Shqiperise heqja e vizave. Ta jepte nje sqarim te shkurter.

Ndoshta e ka pasur mendjen te vajtje-ardhjet 3 mujorshe dhe punen ne te zeze gjate kesaj periudhe, e nuk ka pasur si ta shpreh publikisht. Ndoshta!

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Proshimi i brendshem pritet te rritet me 3.2% kete vit dhe inflacioni do te jete mes 2% dhe 4% dhe rritja e cmimeve eshte nen kontroll. Ekonomia shqiptare u rrit 2.8% vitin e kaluar sipas Fondit Monetar Nderkombetar.
    Domethene inflazioni 2-4% dhe ēmimet do jene nen kontroll?

Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Si nuk paska tregu Fullani se ne cfare menyre do te ndikoje pozitivisht ne ekonomine e Shqiperise heqja e vizave. Ta jepte nje sqarim te shkurter.

Ndoshta e ka pasur mendjen te vajtje-ardhjet 3 mujorshe dhe punen ne te zeze gjate kesaj periudhe, e nuk ka pasur si ta shpreh publikisht. Ndoshta!
    Po normal qe nuk ka se cfare arsyesh te japi se nuk egzistojne.
    Qe kur dalja e monedhes ndihmon ekonomine e nje vendi?

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    mua me vjen keq per ata te anglise qe nuk do perfitojne dot nga heqja e vizave

Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Domethene inflazioni 2-4% dhe ēmimet do jene nen kontroll?

Po normal qe nuk ka se cfare arsyesh te japi se nuk egzistojne.
    Qe kur dalja e monedhes ndihmon ekonomine e nje vendi?
    Nen kontroll nuk besoj se do te thote qe nuk do rriten. Mbase ka kuptim qe nuk do jete ngritje e madhe, afersisht sa inflacioni.

As une vete se shikoj se si do ndihmoje kjo ekonomine. Megjithate artikullin e solla se ishte botuar te Bloomberg qe eshte nje emer prestigjoz dhe mbase ka dhe ekonomiste ketu qe mund ta shpjegojne efektin e liberalizimit te vizave ne ekonomine tone. Une per vete nuk jam i tille.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •