LuliA mor vëlla, unë ndoshta nuk kam forcë më shumë të ndikoj e të ndryshoj gjë, por dijë që Shqiptari i mbijetoj edhe më të keqes, kjo edhe më ngushllon nga pikëllimi i ditës së sodit.Nuk je veq ti i pikëlluar murrizi !
LuliA mor vëlla, unë ndoshta nuk kam forcë më shumë të ndikoj e të ndryshoj gjë, por dijë që Shqiptari i mbijetoj edhe më të keqes, kjo edhe më ngushllon nga pikëllimi i ditës së sodit.Nuk je veq ti i pikëlluar murrizi !
Ndryshuar për herë të fundit nga murrizi+ : 04-11-2010 më 16:40
Fjalë shumë ?
Fukarallëk !
"syni dhe veshi i Kosoves eshte kah Kosova",(mesazhi per Serbine e Greqine) heh guxo preke oj Serbi, kam degjuar diku se ne bombardime aeroplanet e frances e disa shtetve tjera nuk kane sulmuar bombat ne cak po i kan gjuajtur ne "non target" e vetmja Turqia ishte qe i kishte gjuatur 99%
U na shurdhovsh te tanve ! Ne ty paska mbet e drejta e kombesis son ?!
Ec bacit shko mesoje historin e skenderbeut, e mos na meso neve se si duhet mbrojtur kombin ! Se ne deri sot i dulem dhe do ti dalim zot kesaj TOKE ! Xhelozin tende mund ta shperthesh diku tjeter, kuptove ? Me thuaj "Po,, se ndryshe vie ta shpjegoi edhe nje here ?!
"Shqiptar, Elhamdulilah"
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Je pis i pafytyre!!Idiot!!A e di qe per nane te vras pis!!
Si informate per keta tjeret qe mund te mos e dine :
Cipirip e kane quajt nje polic shka,i cili ka bere deme te medha ne shqiptare te Kosoves para luftes se fundit.I doli ne prite heroi yne Zahir Pajaziti dhe ia dha nje bresher me plumba automatiku.Shkau nuk vdiq po mbet i gjymte.
Nuk jam une ateist, o pis!!Une vertet besoj ne Zot,po jo ne politike te fese.
Qyre kastraveci, prap ne kemb ?! More ik sa nuk te kam sulmuar perseri, cipiripi kaskeqe !
Po Zahir Pajaziti, mos po te duket shka i pa fe helbete ?!!!! Sikur te besoshe ne Zot, do te ishe i meshirshem me ata qe ta duan te mirën e jo i ndytë si nje kurrve e shumlujtur qe i thua te tjereve jo ti je shqiptar jo ti sje `?!! Mos ta degjoi me kete fjal, se vertet mund te vie puna edhe deri tek vrasja !! Kete merre si shaka, se un bej edhe shaka por ka edhe te tille qe s'din te bejn shaka !!! Kuptove ??? ME thuaj PO, se kete nuk ta perseris me !
![]()
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Ky idiot qenka mbeturine arabe dhe padyshim eshte shume i demshem per shqiptare.
Nuk e kam zakon te perzihem ne punet e administratorit dhe te moderatoreve,por kesaj here drjtueseve te forumit ua them me bindje te plote:
po te lihet ne forum kjo figure me nofken ilirian,ta dini se dilni te dobet si shqiptare!
Krijoni Kontakt