Dridhje toke në Kosovë (shyqyr zotit ska të lënduar).
Sot në orën 1:57 është regjistruar dridhje toke në Kosovë, nga tërmeti me epiqendër prej 10 kilometra në veri të Kralevës, në Serbi. ...
Postuar: 09:27:30 / 03.11.2010
Tërmeti është ndierë fuqishëm në gjithë Kosovë, por më tepër në Mitrovicë. Zëdhënësi i policisë, Brahim Sadriu, i konfirmoi Radio Kosovës, se nuk është raportuar ndonjë rast lëndimi i qytetarëve apo dëmtim i pronës nga tërmeti që preku dhe Kosovën.
Ndryshe, agjencitë e lajmeve raportojnë se si pasojë e tërmetit prej 5.3 shkallë të Rihterit, në Serbi kanë humbur jetën dy persona, janë lënduar 50, ndërsa ka edhe dëme materiale.
Fjalë shumë ?
Fukarallëk !
Mbasi jemi ketu, pake ore mbas e goditi edhe Turkun me te njejten shkalle
Magnitude Mw 5.3
Region WESTERN TURKEY
Date time 2010-11-03 02:51:27.4 UTC
Location 40.43 N ; 26.30 E
Depth 10 km
Distances 120 km SW Tekirdag (pop 122,287 ; local time 04:51 2010-11-03)
31 km NW Çanakkale (pop 87,791 ; local time 04:51 2010-11-03)
28 km NW Eceabat (pop 5,120 ; local time 04:51 2010-11-03)
Siq duket ka n'ra ne sy te keq Serbia-Turqia haha
Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 03-11-2010 më 08:27
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
Interesant, nuk kisha degjuar ndonjehere per trashegimi turke, per cilen trashegimi behet fjale????? Per ndonje xhami te vjeter, a si? Trashegimi serbe kam degjuar se e permban dhe plani Ahtisari, por turke, jo, asnjehere. Se paku ne Shqiperi nuk eshte permendur kjo gje ndonjehere. P.sh. mos ndoshta turqit i konsiderojne te gjitha xhamite si trashegimi kulturore te tyre...vendet e trashëgimisë kulturore turke në Kosovë
hajde gallate..hajde
Duaje te afermin tend si veten
Dy miqtë e pandashëm që nga fushëbeteja e Kosovës. Sot janë miqtë më të ngushtë në Ballkan. Mesa lexova këto dy shtete paskan shtuar marrëdhëniet diplomatike, duke firmosur një sërë projektë rezoluta për bashkëpunim.Siq duket ka n'ra ne sy te keq Serbia-Turqia haha
P.s Këta 'vëllezërit' tanë pse po e zgjerojn miqësin me Serbin? Apo është më e frutshme miqësia me Serbët sesa me Kosovarët...! Sa formale ka qënë pranimi i pavarësis, aq sa 'bashkëpunimet' politike.
If you are first you are first. If you are second, you are nothing.
Krijoni Kontakt