Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 164
    Murriz Kosova Maska e murrizi+
    Anëtarësuar
    13-10-2010
    Vendndodhja
    Gjithandej nëpër botë
    Postime
    61
    E pra,
    Nuk e kuptoj mer burrë pse me plas sherri, kur këtu kërkohet nga SHQIPTARI të thuhet thjesht.
    QYTETARË NDERI ?
    PO
    ose
    JO
    !
    Fjalë shumë ?
    Fukarallëk !

Murriz Kosova Maska e murrizi+
    Anëtarësuar
    13-10-2010
    Vendndodhja
    Gjithandej nëpër botë
    Postime
    61
    Në detaje e thënë edhe unë pajtohem që Kryministrit Turk ti ipet ky titull nga qyteteti i Prizrenit.

Por unë këtë mendje e kamë ndërruar kohërave të fundit, saktësisht e thënë atëher kur mora vesh që në Turqi jetojn mbi 6 milion Shqiptar !
    Fjalë shumë ?
    Fukarallëk !

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Me fol kah del shpirti kena pordh ne shishe, po shahemi per kurgjo hiq, tjetra ne Kosovë po vjen gjithkushi u ba ktu si te Hani i Dilit (i kane than perpara). E Erdogani nuk osht bash gjithkushi pse mos me ardh edhe ky.
    Jo ma *** nuk bahet valla,nje her po na vjen tadiqi e nje her erdogani e qe te kosoves ja kan kajt nanen

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Mire se vjen,shpresoj ti behet sa qereku i pritjes qe i kane bere ata thaqit.......

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Jo ma *** nuk bahet valla,nje her po na vjen tadiqi e nje her erdogani e qe te kosoves ja kan kajt nanen
    O nuk thash pse po vjen Erdogani, vizita e Erdoganit ne KS osht e njojt si me vizitu Toni Blairi, ose Bill Clintoni mik i Kosoves ma. Po fola per parafolsit e mi qe u shajshin per kurgjo hiq.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Kosoves i duhen miq,e turqia bashk me shba dhe britanin e madhe jane miq dhe aleat qe duhet cmuar e respektuar.
    Mirsevjen kryeminiser Erdogan.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga murrizi+ Lexo Postimin
    Në detaje e thënë edhe unë pajtohem që Kryministrit Turk ti ipet ky titull nga qyteteti i Prizrenit.

Por unë këtë mendje e kamë ndërruar kohërave të fundit, saktësisht e thënë atëher kur mora vesh që në Turqi jetojn mbi 6 milion Shqiptar !
    Eshte shifer e ekzagjeruar, para 9 vitesh edhe Sylejman Dimerel (ish presidenti i Turqise) pretendoj qe ne Turqi jetojne mbi 7 milion shqiptar.

Maksimumi mund kete afer 2 milion shqiptar me origjine te perqendruar kryesisht ne Burse, Izmir, Zeytinburnu, Bajrampasha etj dhe disa fshatra ne Anadoll.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga murrizi+ Lexo Postimin

Dhe pse nderrove mendje?, nuk te kuptova mire, mendon qe duhet ti jepet tash apo te mos i jepet?
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Po Po Taip Erdogan e meriton qe ti ipet medalja "qytetar nderi" i Prishtines dhe Prizerenit..,
    Me Turqin kemi [dhe duhet te kemi]miqesi te mire, mose te them miqesi speciale!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Mir se vjen Erdogani dhe cdo kush qe haptaz shprehet dhe vepron ne te miren e popullit shqiptar :

Pritje vllazerore ju be Hashin Thacit ne Turqi.

Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •