Rexhi, hajde neser se te kam ftuar per dreke, hame peshk dhe te jap nje cik vere, meqe te kishte shkuar mendja, lexova![]()
Rexhi, hajde neser se te kam ftuar per dreke, hame peshk dhe te jap nje cik vere, meqe te kishte shkuar mendja, lexova![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ndersa une u rekomandoj oyster ....pak kripe me limon dhe rreshket vete n'bark![]()
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Peshku kur piqet ne grill, qe te ruaje formen e bukur qe ka dhe te duket bukur ne pjate, mos ua hiqni luspat. Duke u pjekur digjen luspat vete vetvetiu atje. Se te pjekesh nje peshk ne grill, eshte e veshtire te ruhet forma e peshkut pa u ngjitur ndonje cik. Tip nga une kete.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ne kur e pjekim ne grill (zakonisht une bej vetem pergatitjet ne fakt, pjekjen e bejne te tjeret)...e mbeshtjellim me ate letren si metalike.
Fillimisht peshkun sic eshte e mbushim me limon, qepe te grira, piper te zi e kripe. Persiper i hedhim perseri te njejtit perperes. Ka raste i hedhim dhe ndonje piperke te grire dhe siper e sperkasim me pak vaj. E mbeshtjellin me ate letren dhe e leme te piqet ne grill.
E sa me shume e ben aq me shume ja merr doren me duket (haha) se tani me vjen peshku i pjekur mire jashte dhe i bute fare brenda.![]()
sinagridhi ose maksimumi i peshkut te detit ne shqiperi. fatkeqesisht i mbigjuajtur...
![]()
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Pogradeci eshte qytet i bukur dhe ka shume vende ku mund te shijosh peshkun. Tani me erdhi ne mendje nje koran tek Millenium![]()
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Krijoni Kontakt