Besoj qe nuk do me shqetsonte fare,me teper do me shqetsonte mos t'i kushtonte kujdes dukjes,do i ndihmoja qe te duket bukur,sepse ajo eshte edhe merit e gruas se kujdeseshme....(flas per vete,ndoshta nuk eshte e drejt,por keshtu mendoj)
Besoj qe nuk do me shqetsonte fare,me teper do me shqetsonte mos t'i kushtonte kujdes dukjes,do i ndihmoja qe te duket bukur,sepse ajo eshte edhe merit e gruas se kujdeseshme....(flas per vete,ndoshta nuk eshte e drejt,por keshtu mendoj)
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
nganjehere femrat shqiptare e kane te veshtire ti percaktojne limitet e normalitetit![]()
Nuk arrij ta kuptoj nje mashkull te tille dhe sidomos kur mundohet ta ndryshoje femren ne nje menyre te tille....pastaj ai kur e njohu ate me tualet e njohu.....
Nuk jam qe femra te vishet ekstrem vend e pa vend apo te lyhet sikur te jete duke shkuar ne karnavale por ta mbaje veten eshte dicka e bukur....
Pastaj Femra nga mashkulli duhet te kete pake ndryshim.
Nje Femer qe mban veten e vet tregon rregullesi dhe te mbash veten e mban ne radhe te pare per veten tende dhe jo per te tjeret...
Non mollare mai !!!!
Nuk me shqeteson aspak .Dua te jete i paster dhe i mirmbajtur shik dmth.Nuk me pelqejne njerzit e piste .
Cuna nga qyteti qe jane fanatik dhe kam pare e degjuar, por fshatare tolerant une s'njohNe rastin ne fjale i fejuari saj nga fshati eshte por ama vetes se tij i kushton goxha vemendje.... Fatkeqsisht eshte sh e vertete qe femrat shqiptare jane krejtesisht te ekzagjeruara... si ne shkolle, si per te bere pazarin, si per te dale xhiro i sheh njelloj. Kam rastisur te shoh studente te nje uneversiteti ne shqiperi qe me kane cuditur jashte mase.... me taka, xhinse shume te ngushta, tualeti sikur po dilje xhiro etj etj.... Femrat shqiiptare (ne pergjithsi) kane kaluar direkt nga A te Zh, pa kaluar stadet ndermjetese
Plotesisht dakord!
Shyqyr per pasterti nuk kam ca themEshte goxha e paster
une mendoj se grate ne pergjithesi jane me te mira pa tualet dhe u sugjeroj tualet te vejne per halloween.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
wow vetem mehskuj shqiptar kam degjuar te bejn kshu. Tregon pasiguri ne veten e tij burri..dhe cik injorance.
Cdo njeri duhet te kujdeset per pamjen e jashtme. Si femrat ashtu dhe meshkujt.
Dhe ty te duket normale kjo?
Kur e njohe zotrote si vishej ajo? Femra nuk eshte manekin ta komandoni si te doni ju, dhe ne plotesim vetem te deshirave te tuaja. Nese e do respektoje per ate qe eshte, ne te kunderten lere, dhe gjej nje si vetja jote. Ka plot qe nuk veshin rroba te shkrurtra, te hapura. Po ajo ta kontrollon garderoben? Ti flak rrobat qe nuk i pelqejne?![]()
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt