Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 93
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Imagjinata jote ahaha....I feel like we're putting words in his mouth that he didn't mean....man I'd love to travel with you anywhere and ppl watch
    It's not my freaken fault that these people don't know how to express themselves. I should've been a lawyer, damn it. lol

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    It's not my freaken fault that these people don't know how to express themselves. I should've been a lawyer, damn it. lol
    lol cte them me thash se ishe lawyer

nejse rrespekte
    Partizoni

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Te kam thene....s'eshte shume vone.
    You give off those vibes a lot......i'd hire u in a heartbeat

Kjo eshte e "bukura" e forumeve... duhet te arrish te interpretosh cdo shkrim, pasi te shkruash nje mendim jo gjithmone eshte e lehte

Citim Postuar më parë nga mario_kingu Lexo Postimin
    lol cte them me thash se ishe lawyer
    E di, e di, me ndodh shpesh kjo gje. Ja pyet s0ni-n.

Klm

P.S. s0ni ty burri do te te lejoj te kujdesesh per pamjen e jashtme? Oops, me fal, let me rephrase it: "Ti do ta lejosh burrin te te lejoj ty ai qe ti te kujdesesh per pamjen e jashtme?"

Ika, ika te merrem me Citibank se do vras ndonje andej me duket.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    P.S. s0ni ty burri do te te lejoj te kujdesesh per pamjen e jashtme? Oops, me fal, let me rephrase it: "Ti do ta lejosh burrin te te lejoj ty ai qe ti te kujdesesh per pamjen e jashtme?"

Ika, ika te merrem me Citibank se do vras ndonje andej me duket.
    Ej duhet pare kjo pune. Per kujdesjen e pamjes qe te zbukurohem jam e sigurte qe se ka problem, leje ster leje. Pooo halli qendron do me doje akoma nqs iki grocery shopping me te me tutat e gjumit, floket perlesh, a tissue on one nostril....if he can take me on those days, I think he's a keeper....what do u think ta provoj nje here lol

Hajde me jete te gjate ne vete....se per Citibank, s'kane tundur kembet akoma ;p

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Tualeti shkon si pas mendjes. Pa diskutim qe sejcili kerkon te duket sa me mire, por ne fund te fundit ai do te paraqitet me nje pamje vizive te asaje qe ka ai, apo ajo ne koke.Deri ketu vlen per nje shoqeri te civilizuar brenda normave ku dhe burri dhe gruaja bjen perpjekje per te ndihmuar njeri tjetrin per te qene sa me te pelqyeshem ne ambjent.Ceshtja qe ju trajtoni per shoqen ne fjale nuk eshte nje rast i rralle por i zakonshem dhe kjo ka te beje me nivelin civil te shoqerise.derisa behen perpjekje ne shekullin XXI per te mbuluar gruan me ferexhe apo me thes, atehere kete pergjigje, ti nuk mund ta gjesh ne kete rubrike, por tek forumi musliman.ky eshte problem i tyre.Sot njerzit e civilizuar po bejne perpjekje per tu duke mire dhe brenda dhe jo me nga jashte.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Dhe ty te duket normale kjo?
    Kur e njohe zotrote si vishej ajo? Femra nuk eshte manekin ta komandoni si te doni ju, dhe ne plotesim vetem te deshirave te tuaja. Nese e do respektoje per ate qe eshte, ne te kunderten lere, dhe gjej nje si vetja jote. Ka plot qe nuk veshin rroba te shkrurtra, te hapura. Po ajo ta kontrollon garderoben? Ti flak rrobat qe nuk i pelqejne?
    kjo qe thua ti eshte vetem nje psikollogji e skaduar.

kur e njoha ajo vishej normal. thjeshte kishte ndonje gje qe nuk me pelqente.
    edhe une sipas teje nuk duhet t'i thoja qe kjo nuk me pelqen????

sdq PO. une nuk vesh gjera qe nuk i pelqejne asaj, sepse fatmiresisht kam gusto te mire.
    nuk eshte se femra eshte manikin. behet fjale per dicka reciproke.
    nese tek partnerja ime ka dicka qe nuk me pelqen, une e them dhe jam i bindur qe keto gjera nuk duhen mbajtur brenda.

te respektosh dike ashtu sic eshte.... te mos ndryshosh tjetrin.... e bla bla bla te tjera jane perralla me mbret.

secili duhet te ndryshoje per te bere te gezuar partnerin (gjithmone brenda kufijve te se mundmes)
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    ahhaahh, mendoj se Admirali e kishte me shaka nje batute te tille... te pakten ky ishte mendimi im kur e lexova
    Gjithsesi presim konfermimin nga ai vete
    normal. nuk kam nevoje te bej nje gje te tille.
    nuk behet fjale qe ajo te veshe dicka qe mua me duket e ekzagjeruar.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ju shqeteson nese burri/gruaja juaj kujdesen per pamjen e jashtme?

Jo aspak,mendoj qe gjeja me e ulet eshte ti perzihen njeri tjetrit ne shijen e vet,nuk them qe te mos kete pelqime,por edhe te i behesh gjithnje monoton ne perzgjedhje me duket e paduruar,e tepruar.

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •