Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 93
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    Ju shqeteson nese burri/gruaja juaj kujdesen per pamjen e jashtme?

po kur kujdesem une per pamjen e jashtme, nuk kam si te pretendoj qe e dashura ime te mos e beje nje gje te tille.
    mua me pelqejne femrat qe mbahen.

pastaj varet edhe se cfare nenkupton me: "kujdeset per pamjen e jashtme".
    nese kjo do te thote qe te vishesh minifund ku e ke gjysmen e by**es jashte, normal jam kundra.

sdq nese partnerin e bezdis nje gje e tille, mendoj se te pakten per keto gjera te vogla duhet t'i plotesohet deshira.
    Minifundi nuk ka ekzistuar ndonjehere ne gardaroben e saj, as para se te fejohej e jo me tani.... Kshuqe nuk eshte aspak problem Me ka rastisur te jem prezent ne nje dyqan ku po kerkonim nje fustan per dasem, i vetmi qe ajo mund te zgjidhte aty brenda ishte njeri me menge te shkurtra, sepse me menge zhapone apo pa menge fare as qe behej fjale. Gjatesia normale duhet te ishte gjer te gjuri (mundesisht cik poshte gjurit). E njejta gje me rrobat e veres, tere veren e ke me bluza me menge te shkurtra dhe me pantallona te gjata, max pantallonat deri poshte gjurit... me te shkurtra jo! Tualet ben vetem kur dalim per te festuar ndonje ditelindje apo ndonje feste diplome, ndersa bizhuteri nuk i kam pare ndonjehere te vene (edhe pse ka, por i le te rrine ne shpi).

Ky eshte problemi, pasi nje femer e ekzagjeruar as mua nuk me pelqen, ( kam gjithmone kunder minifundit shume te shkurter, tualetit te ekzagjeruar apo barkun jashte) por edhe nje femer qe nuk mbahet fare nuk ka lezet hic per mendimin tim....
    Njerez - njerez kjo dynja

Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    per mua asgje te keqe ,natural gjithnje e me mire...

Natural?? Nenkupton vetem tualetin ti? Nje femer nuk ka vetem tualetin, ka plot qe jane shume me te bukura pa bere tualet fare... Une e kisha ne pergjithsi, rregullimin e flokeve, kombinimi i rrobave.... etj etj

lol. jo se shume femra ne FSH kane ate idene: une bej ate qe dua dhe nuk pyes askend.
    une kam nen kontroll te gjithe gardaroben e te dasjures sime. nuk ka shans te veshe dicka qe nuk me pelqen mua...

Pffff, kto femra qe thone bej c'te dua e s'pyes askend jane ato me te nenshtruarat po he.... fjale i kane

edhe ti avash me kte kontroll, ne je i zoti binde pse nje gje nuk ben mire te jete ne gardarobe, e jo ti japesh utlimatume :P

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    kleadoni, pa ofenduar njeri po e bej kete pyetje.....katnar e ka burrin ajo?
    Deri ke fustanet qe ne femrat vdesim ti veshim po i ben kontroll....une ja kisha mbathur nga ai. Serisht qendrroj tek fjala ime, frikacak i fejuari, e vetmja gje qe ti DI qe ai i ndalon asajt, mbase i vjen turp te tregoje per te tjerat shoqes.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Pffff, kto femra qe thone bej c'te dua e s'pyes askend jane ato me te nenshtruarat po he.... fjale i kane

edhe ti avash me kte kontroll, ne je i zoti binde pse nje gje nuk ben mire te jete ne gardarobe, e jo ti japesh utlimatume :P
    fiks ashtu eshte. e po jane bere aq te pavaruara femrat shqiptare sot

lol! ultimatumi jepet vetem nje here. thjeshte per t'i treguar se cfare me pelqen e cfare jo pastaj e ka ne dore vehte...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    kleadoni, pa ofenduar njeri po e bej kete pyetje.....katnar e ka burrin ajo?
    aty qendron thelbi... nese eshte katundar apo qytetar. hahaha!
    aman o lini keto marrezira!!! paragjykime te trasha jane. c'lidhje ka??????

ke sa te duash femra nga fshati qe mbahen dhe vishen madje ne ekstrem e femra nga qyteti qe nuk mbahen fare.
    femrat shqiptare ne shume aspekte pastaj mbahen me shume se te huajat.
    nuk krahasohet nje e huaj ne oren 9 te menxhesit me nje shqiptare ne po ate ore...
    le pastaj po te krahasojme ata qe shkojne ne universitet...
    ne shqiperi duket sikur sapo kane dale nga diskoteka.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Absolutisht që jo.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    aty qendron thelbi... nese eshte katundar apo qytetar. hahaha!
    aman o lini keto marrezira!!! paragjykime te trasha jane. c'lidhje ka??????
    .
    Si s'ka lidhje .....per mua katnar jane te gjithe ato meshkuj qe duan te nenshtrojne femren. Si ai qe eshte lindur ne mes te qytetit po ashtu si ai tjetri ne maj te malit.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Si s'ka lidhje .....per mua katnar jane te gjithe ato meshkuj qe duan te nenshtrojne femren. Si ai qe eshte lindur ne mes te qytetit po ashtu si ai tjetri ne maj te malit.
    bah!!!! po si paska lidhje?
    nje qe ka lindur dhe jeton ne mes te parisit dhe e nenshtron femren ti e quan katundar?!?!?

kaq e varfer eshte gjuha shqipe per ty?
    Vasudhaiva Kutumbakam

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    bah!!!! po si paska lidhje?
    nje qe ka lindur dhe jeton ne mes te parisit dhe e nenshtron femren ti e quan katundar?!?!?

kaq e varfer eshte gjuha shqipe per ty?
    Normale qe ne Paris duhet te kene nje fjale francese per ti pershkruar keto tipa.
    Stereotipi eshte veshtire te hiqet, po nejse bera gabim qe e perdora.

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •