Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 93
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Pas nje debati me nje shoqen time vendosa te hap kete teme pasi jam shume kurioze te di mendimet tuaja.

Para se te fejohej kujdesej per pamjen e jashtme, bente pak tualet, i vinte rendesi kombinimit te rrobave etj. Kohet e fundit e ka lene vene teresisht pas dore. Disa here ja kisha bere te ditur nje gje te tille por justifikohej duke thene qe : s'kam shume kohe, aty ku punoj nuk me lejohet te bej tualet etj..... por sot, me se fundi, pas insistimit tim, me tha te verteten : i fejuari im nuk do qe une te mbaj veten ?!

Tani dua te di, sidomos nga djemt, si e mendoni nje gje te tille? Ju jep bezdi nese e dashura /gruaja juaj ben tualet, vishet elegante, perdor bizhuteri etj etj apo eshte e kunderta, dmth jeni te kenaqur nese femra qe keni ne krah kujdeset per pamjen e jashtme te saj?

Personalisht kam qene gjithmone e idese qe nje femer qe kujdeset per veten e saj do jete e afte te kudjeset dhe per te dashurin/ burrin e saj... por ja qe jo te gjithe e mendojne ne gje te tille.

Gruaja kujdeset per burrin ben ato tip punesh qe burrit nuk i vin per kollaj ,si anasjelltas punet burrave ti bejne burrat ...
    Nuk jam dakort me barazin ne kete rast jam dakort qe duhet ta ndihmojne njeri-tjetrin por jo te bejne gjithfare punesh qe sado te ishin te papertuar nuk do arrinin perfeksionin e duhur .
    Si psh nje burre mund te montoj nje dollap ,nje femer e ka te veshtire ...
    Nje grua dredh petet per byrek , nje burre humb shume kohe per te mesuar
    etjetj
    GRuaja kujdeset sa i takon per tu kujdesur... ,higjenen vetjake nuk do ja mbaj gruaja te dashurit ...
    dhe te behen skllave e burrave qe i hedhin gjerat sa andej -ketej
    Burrat te rrine paster ,te rregullt dhe te thjeshte ,po i paten keto ne rregull jane nuk kane nevoj per zinxhire e kemisha atllasi te kuqe .
    Se mos te na ofendohen meshkujt ,se e kam kshu ne pergjithsi edhe per ato meshkuj qe kam bere :P...
    I thash nje dite te voglit :
    Pse nuk e rregullon dhomen ti ?
    Eshte me e ngrohte keshtu rremuje tha ...
    Dhomen e ben, nuk ke ku te vesh kemben ...
    Me e bukrra eshte qe nuk e kuptojne ...i duket qe jane ne rregull...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Burri duhet ta mbaje veten, por dhe kur kujdeset cik si teper vend e pavend duhet te shqetesohesh.
    Sa per gruan mire eshte te jete gjithmone ne forme per veten e saj njehere. Ka meshkuj qe ankohen, kur gruaja nuk mbahet, dhe po ashtu ankohen kur gruaja mbahet dhe behen xheloz. Keq ashtu, e keq keshtu.
    Feelings change - memories don't.

Pas nje debati me nje shoqen time vendosa te hap kete teme pasi jam shume kurioze te di mendimet tuaja.

Para se te fejohej kujdesej per pamjen e jashtme, bente pak tualet, i vinte rendesi kombinimit te rrobave etj. Kohet e fundit e ka lene vene teresisht pas dore. Disa here ja kisha bere te ditur nje gje te tille por justifikohej duke thene qe : s'kam shume kohe, aty ku punoj nuk me lejohet te bej tualet etj..... por sot, me se fundi, pas insistimit tim, me tha te verteten : i fejuari im nuk do qe une te mbaj veten ?!

Tani dua te di, sidomos nga djemt, si e mendoni nje gje te tille? Ju jep bezdi nese e dashura /gruaja juaj ben tualet, vishet elegante, perdor bizhuteri etj etj apo eshte e kunderta, dmth jeni te kenaqur nese femra qe keni ne krah kujdeset per pamjen e jashtme te saj?

Personalisht kam qene gjithmone e idese qe nje femer qe kujdeset per veten e saj do jete e afte te kudjeset dhe per te dashurin/ burrin e saj... por ja qe jo te gjithe e mendojne ne gje te tille.
    Mendoj se cdo gje me kufi.Ka normat e veta mbajtja e vetes apo tualeti.Nqs kto egzagjerohen dhe une nuk do te isha dakort.Thjeshtesia gjithmon te tregon me te bukur.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Ju shqeteson nese burri/gruaja juaj kujdesen per pamjen e jashtme?

po kur kujdesem une per pamjen e jashtme, nuk kam si te pretendoj qe e dashura ime te mos e beje nje gje te tille.
    mua me pelqejne femrat qe mbahen.

pastaj varet edhe se cfare nenkupton me: "kujdeset per pamjen e jashtme".
    nese kjo do te thote qe te vishesh minifund ku e ke gjysmen e by**es jashte, normal jam kundra.

sdq nese partnerin e bezdis nje gje e tille, mendoj se te pakten per keto gjera te vogla duhet t'i plotesohet deshira.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    Ju shqeteson nese burri/gruaja juaj kujdesen per pamjen e jashtme?

po kur kujdesem une per pamjen e jashtme, nuk kam si te pretendoj qe e dashura ime te mos e beje nje gje te tille.
    mua me pelqejne femrat qe mbahen.

pastaj varet edhe se cfare nenkupton me: "kujdeset per pamjen e jashtme".
    nese kjo do te thote qe te vishesh minifund ku e ke gjysmen e by**es jashte, normal jam kundra.

sdq nese partnerin e bezdis nje gje e tille, mendoj se te pakten per keto gjera te vogla duhet t'i plotesohet deshira.

Po pse gje e vogel te duket ty te te nxjeri partnerja gjysmen e byces jashte - nje me dy ne publik? lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

per mua asgje te keqe ,natural gjithnje e me mire...

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    [/B]

Po pse gje e vogel te duket ty te te nxjeri partnerja gjysmen e byces jashte - nje me dy ne publik? lol
    lol. jo se shume femra ne FSH kane ate idene: une bej ate qe dua dhe nuk pyes askend.
    une kam nen kontroll te gjithe gardaroben e te dasjures sime. nuk ka shans te veshe dicka qe nuk me pelqen mua...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    lol. jo se shume femra ne FSH kane ate idene: une bej ate qe dua dhe nuk pyes askend.
    une kam nen kontroll te gjithe gardaroben e te dasjures sime. nuk ka shans te veshe dicka qe nuk me pelqen mua...
    Ahaha, opo keto po keto, lere mo ce pyet. Bejne ose me sakte flasin ashtu se s'kane rene ne dore te ndonje ustai nga ata te te mocmit, prandaj. Te ka bere vaki qe te te kete rreshkit ndonjehere dhe te kete vesh ndonje mini qe ty s'te pelqen? Se s'ma merr mendja te besh c'do levizje me garderoben e saj nga do qe shkone, se s'eshte se eshte dhe ajo e shkrete ndonje kuti shkrepse, dhe e fute ne xhep dhe e mblodhe mendjen. lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Ahaha, opo keto po keto, lere mo ce pyet. Bejne ose me sakte flasin ashtu se s'kane rene ne dore te ndonje ustai nga ata te te mocmit, prandaj. Te ka bere vaki qe te te kete rreshkit ndonjehere dhe te kete vesh ndonje mini qe ty s'te pelqen? Se s'ma merr mendja te besh c'do levizje me garderoben e saj nga do qe shkone, se s'eshte se eshte dhe ajo e shkrete ndonje kuti shkrepse, dhe e fute ne xhep dhe e mblodhe mendjen. lol
    hahahah!

me ka ndodhur ndonjehere ne fillim, por i kam dhene ultimatum.
    tani as nuk behet fjale... rrobat qe mua nuk me pelqenin nuk gjinden me ne raft.
    ose kane perfunduar ne plehra ose i jane dhuruar ndokujt!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

kete gje sduroj dote nga disa meshkuj shqiptar, si kan guxim ti thon gruas/fejuares te tyre "mos vi tualet...mos vish kete dhe ate"..eshte komplet injorance...ata ku ta gjejn qe gruaja e tyre te mbahet qe mos te thot njerzia "ihhhh gruaja e tij smbahet fare" i heq komplet feminitetin e femres...plus nese deshe nje femer qe zve tualet atehere te martoje nje, por nese gjete dike qe pelqente te vej tualet, atehere si merr guximin ti thuash mos te vesh tualet?

per vete skam ndryshuar shume, dhe burri sme thot gje, si me tualet apo pa tualet ai me thot qe dukem bukur ne syte e tij, and that is all i care...sigurisht per rroba nese nuk i pelqen veshja, e respektoj mendimin e tij dhe vesh dicka qe me pelqen dhe i pelqen atij as well
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •