Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    MSE RiGerta

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

Mire se na erdhe RiGerta, kalofsh bukur mes nesh,dhe cdo te mira ne jete

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    Edhe nje me shume ne mesin e juaj

Se di nga t'ja filloj prezantimit tim, se sonte disi nuk me shkon :@ii
    Mos te hyj ne detaje, se do me marre shume kohe
    Jam RiGerta me origjine nga Maqedonia.Si person jam mjafte e thjeshte, komplekse dhe kokeforte ne te njejten kohe.
    Kam principet e maces: edhe nga rete po e leshove, perseri ne kthetra bien!!!!
    Adhuroj leximin, muziken, bisedat dhe urrej njerezit qe flasin shume( apo shkruajn shume)....

Kaq sa per fillim

Ju pershendes te gjitheve ne kete komunitet kaq te madh, qe si vrehet as fundi e as fillimi ;)
    Thjeshtesia nuk eshte kompleks(o ndérlikim),ne te njejten kohe.

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    Edhe nje me shume ne mesin e juaj

Se di nga t'ja filloj prezantimit tim, se sonte disi nuk me shkon
    Mos te hyj ne detaje, se do me marre shume kohe
    Jam RiGerta me origjine nga Maqedonia.Si person jam mjafte e thjeshte, komplekse dhe kokeforte ne te njejten kohe.
    Kam principet e maces: edhe nga rete po e leshove, perseri ne kthetra bien!!!!
    Adhuroj leximin, muziken, bisedat dhe urrej njerezit qe flasin shume( apo shkruajn shume)....

Kaq sa per fillim

Ju pershendes te gjitheve ne kete komunitet kaq te madh, qe si vrehet as fundi e as fillimi
    Rigerta nuk ke shkruajtur nje detaj te vogel: qe je shpeshhere edhe kontradiktore.

Si mundet te jete njekohesisht njeriu adhurues i librave dhe urryes i te shkruarit shume ????
    Valle ato qindra e mijera faqe libra, brenda te cileve ndodhet nje mal me dituri, nuk jane shkruar nga njerez?

Eshte normale qe dikush te shkruaj me shume, qe ne te mesojme me shume, te lexojme me shume e te flasim me pak.

Mire se erdhe.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Mire se erdhe,kalofsh bukur ketu
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Faleminderit te gjitheve per mikpritjen tipike shqiptare dhe bujare

SERAFIM; thjeshtesia eshte urtesi, e atyre qe jane te mesuar dhe te edukuar mire dhe aspak s'do e quaja "nderlikim"

Citim Postuar mė parė nga J@mes Lexo Postimin
    Rigerta nuk ke shkruajtur nje detaj te vogel: qe je shpeshhere edhe kontradiktore.

Si mundet te jete njekohesisht njeriu adhurues i librave dhe urryes i te shkruarit shume ????
    Valle ato qindra e mijera faqe libra, brenda te cileve ndodhet nje mal me dituri, nuk jane shkruar nga njerez?

Eshte normale qe dikush te shkruaj me shume, qe ne te mesojme me shume, te lexojme me shume e te flasim me pak.

Mire se erdhe.
    Ke te drejte J@mes, s'jam shprehur mjaft preciz.
    Nuk i dua shkrimet e gjata te disa antareve, qe shkruajn, shkruajn, shkruajn e asgje s'thojne.Sepse ka te tille njerez qe sa me pak mendojne aq me shume shkruajn(flasin)

E sa per librin, e kam shok me te mire se njeriu.

Si per fund: Mire se te gjej!

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anėtarėsuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinė, Greqi
    Postime
    356
    mire se erdhe moj vajze(i themi ne andej goces), mire se erdhe... .

me c'shikoj daten,ti paske tre dite qe ke ardhur por une tani te "shoh" per here te pare, gabimi im ... .

qendrim te kendshem ne forum, ka tema interesante, shpresojme te shprehesh edhe ti mendimin tend per ceshtjet qe trajtohen ketu
    Gjithmonė jap atė qė mė japin tė tjerėt

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Mire se ke ardhur !

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga gsvangjeli Lexo Postimin
    mire se erdhe moj vajze(i themi ne andej goces), mire se erdhe... .

me c'shikoj daten,ti paske tre dite qe ke ardhur por une tani te "shoh" per here te pare, gabimi im ... .

qendrim te kendshem ne forum, ka tema interesante, shpresojme te shprehesh edhe ti mendimin tend per ceshtjet qe trajtohen ketu
    vangjel, njohja e normave demokratike dhe etikes te se shprehurit qe te jesh njeri i ditur eshte njera ane e medaljes por kur pranon dhe gabimet tua atehere jane te dyja anet e medaljes. Ti i ke te dyja keto ane te medaljes nga njera ane je orator i mire, nga ana tjeter pranon gabimin qe s'me paske vrejtur me pare
    vangjel, ishte shaka kjo, s'ke bere asnje gabim.Une ka tre dite qe kam ardhe dhe n uk e kam ndermend te iki.Pra me ke ketu tere kohes dhe kohe te mjaftueshme per te me uruar mirseardhje
    Te faleminderoj dhe te pershendes njekohesisht

jeta_ime flm dhe shume pershendetje per ty

i/e larguar Maska e Watt
    Anėtarėsuar
    04-03-2011
    Vendndodhja
    Austri
    Postime
    213
    Klikova ne >Gjej te gjitha temat e hapura nga RiGerta< dhe gjeta vetem kete teme
    Dua te lej nje pershendetje dhe te flm.nderoj per ndihmen ne detyren e lene nga une

Mir se ke erdh

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •