MSE RiGerta
MSE RiGerta
Mire se na erdhe RiGerta, kalofsh bukur mes nesh,dhe cdo te mira ne jete
Rigerta nuk ke shkruajtur nje detaj te vogel: qe je shpeshhere edhe kontradiktore.
Si mundet te jete njekohesisht njeriu adhurues i librave dhe urryes i te shkruarit shume ????
Valle ato qindra e mijera faqe libra, brenda te cileve ndodhet nje mal me dituri, nuk jane shkruar nga njerez?
Eshte normale qe dikush te shkruaj me shume, qe ne te mesojme me shume, te lexojme me shume e te flasim me pak.
Mire se erdhe.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Mire se erdhe,kalofsh bukur ketu
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Faleminderit te gjitheve per mikpritjen tipike shqiptare dhe bujare
SERAFIM; thjeshtesia eshte urtesi, e atyre qe jane te mesuar dhe te edukuar mire dhe aspak s'do e quaja "nderlikim"
Ke te drejte J@mes, s'jam shprehur mjaft preciz.
Nuk i dua shkrimet e gjata te disa antareve, qe shkruajn, shkruajn, shkruajn e asgje s'thojne.Sepse ka te tille njerez qe sa me pak mendojne aq me shume shkruajn(flasin)
E sa per librin, e kam shok me te mire se njeriu.
Si per fund: Mire se te gjej!
mire se erdhe moj vajze(i themi ne andej goces), mire se erdhe... .
me c'shikoj daten,ti paske tre dite qe ke ardhur por une tani te "shoh" per here te pare, gabimi im ... .
qendrim te kendshem ne forum, ka tema interesante, shpresojme te shprehesh edhe ti mendimin tend per ceshtjet qe trajtohen ketu
Gjithmonė jap atė qė mė japin tė tjerėt
Mire se ke ardhur !
vangjel, njohja e normave demokratike dhe etikes te se shprehurit qe te jesh njeri i ditur eshte njera ane e medaljes por kur pranon dhe gabimet tua atehere jane te dyja anet e medaljes. Ti i ke te dyja keto ane te medaljesnga njera ane je orator i mire, nga ana tjeter pranon gabimin qe s'me paske vrejtur me pare
![]()
vangjel, ishte shaka kjo, s'ke bere asnje gabim.Une ka tre dite qe kam ardhe dhe n uk e kam ndermend te iki.Pra me ke ketu tere kohes dhe kohe te mjaftueshme per te me uruar mirseardhje
Te faleminderoj dhe te pershendes njekohesisht
jeta_ime flm dhe shume pershendetje per ty
Klikova ne >Gjej te gjitha temat e hapura nga RiGerta< dhe gjeta vetem kete teme
Dua te lej nje pershendetje dhe te flm.nderoj per ndihmen ne detyren e lene nga une
Mir se ke erdh
Krijoni Kontakt