Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 109
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po te vishesh me masken e nje lepurushi cfare mendimi i ke, apo prape maske e djallit eshte?
    Me shume te trembni ju me predikimet tuaja se vet festa. Festen e feston me deshire, nuk te detyron njeri. Mos beni llamllam kot. Mbylluni ne shtepi e mos jua hapni njeri deren po patet frike nga maskat.

Une se festova vet, por cunit ja bleva cfare donte. Sa i lumtur qe ishte! Vetem te shoh femijen tim te lumtur, ja vlen ta festoj.
    Mia,

Cunit blej maska dhe be çfar te takon qe te jet me i lumturi, por mos e nxit per kesi lloj festash paganesh ! Kjo eshte qe duam te ju them,! Pra nese i je mirnjohës Zotit qe te fali me te mirin dhe me te dashurin ne bote, atehere mos ia kthe me te keqe !

T'pershendes, dhe Zoti ju ruajt !
    Me kaq, e perfundoi kete debat ketu.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    me festu festen e lugatave?? qyqeeeeee...un edhe filmat horrorr kur i shikoj i shoh e shoqrume se pernryshe i mushi brekt plot me qokollat e le mo me ja festu festen lugatave...kofshin larg ktuhit, Amin..
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Saaa e dobt koke hanny....me bo em te dal noj fantazm ashtu po vdekshe :P

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    valla shpirti m'nshon...qdo nat kqyri neper armane mos ka Babaroka e Co. ...ni gjo t'mir ka Halloweeni, qesin plot filma interesont n'tv..
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ende me Hallowenin ju?...iku iku o njerez me hajte se na lodhet.

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Kan mbett senet mu tregu tash...

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ti zonje me kapacitet te gjere, e inkuadruar ne shoqata "intelektualesh" i kalon tre muaj ne Kosove, aq sa i kaloj une tre muaj ne Shqiperi. Une jetoj e kam lind ne Kosove dhe e njoh cdo frymemarrje te saj, ane e kend. Luftoj ti dukurite negative ne vendin tend se garant ne Kosove dikush si ti nuk ka gjasa as te hyj e le me te arrije deri te intelektualet. Me cilet intelektuale saktesisht punon meqe tani e bere publike, se na bone kureshtare?
    Kurioziteti i tepert eshte pjelle e budallalekut themi ne shqiptaret.
    Paqe!

Halloween eshte feste fetare akoma?

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Sot shikova ne TV se si u festu Hallowin ne tjera shtete,me te vertet u befasova se cfare gjera te tmerrshme i bejshin,i tere trupi i tyre ishte mbushur me (gjak artificial) fytyrat ishin te tmerrshme....me nje fjale ishin te CMENDUAR.......
    Nuk eshte kulture,civilizim kjo oj shqipe,por kjo eshte injorance,qmenduri,kanibalizem,paftyresi,degjeneri m total,nuk kam as shprehje te perdore per ata njerez.

Mjeret ata t'mjeret nese vdesin ne ate gjendje te shumtuar,me te vertet nese nje femije i vogel i shehe ne ate gjendje kam frike se ai do te cmendet...

O ZOT ruana nga Injorantet Amin.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Sot shikova ne TV se si u festu Hallowin ne tjera shtete,me te vertet u befasova se cfare gjera te tmerrshme i bejshin,i tere trupi i tyre ishte mbushur me (gjak artificial) fytyrat ishin te tmerrshme....me nje fjale ishin te CMENDUAR.......
    Nuk eshte kulture,civilizim kjo oj shqipe,por kjo eshte injorance,qmenduri,kanibalizem,paftyresi,degjeneri m total,nuk kam as shprehje te perdore per ata njerez.

Mjeret ata t'mjeret nese vdesin ne ate gjendje te shumtuar,me te vertet nese nje femije i vogel i shehe ne ate gjendje kam frike se ai do te cmendet...

O ZOT ruana nga Injorantet Amin.
    Ne kemi pa therrje te verteta kafshesh kur kemi qene nga 5 vjec dhe nuk jemi cmendur, kshuqe se besoj se do cmenden as ata per cik gjak artificial.

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •