Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 109
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    po as shqiptar nuk je.
    Nuk dua te te mbush mendjen me fjale.
    Nje gje duhet te kuptosh pa hyre fare ne debat .
    Shqiperia eshte duke shuar ndikimin islam ne trojet e saj, te gjithe ne shqiptaret jemi ngritur me kembe per ta pershpejtuar kete shuarje, nese ti nuk beson shiko ngjarjet. A nuk eshte nje mrekulli te shohesh femijet e vuajtur te Kosoves te reflektojne drite nga drita e perendimit? Te marrin kulture prej andej? Te jetojne si perendimoret, si shqiptare e jo si islamike? Kenaqu me keto pamje shembull i gjalle i ndryshimit rrenjesor ne ardhje e siper i nje Kosove joislamike, por, Perendimore! Shihe me sy, besoje, shijoje, thuaja dhe te afermve, gjithe botes, bertit dhe dretohu nga qielli me fjalet o Zot i madh jemi duke u rikthyer ne udhen qe Ti na ndricove...............dhe do te ndiesh ne shpirt nje kenaqesi te paharruar, mbasa do te duket vehtja shqiptar.
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Si islame ashtu dhe ortodokse jane duke zhdukur...po ecim drejte ndergjegjes dhe realitetit prandaj eshte mire qe edhe ti te pregaditesh me kete realitet.

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    I lexova postimet te gjitha edhe disa aq mu duken banalee sa s'dii mooo...
    Edhe une i perkas fese islame...jom musliman besoj ne All'ah e krejt...amo jom dal prom u kon shum mire thjesht nji fest qe s'do te thot sen...
    Nuk di pse kaq shume jjeni kap per fe....une kom raste plotttt qe te krishteret ne fetsen e Bajramit shkojn dhe u urojn festen muslimaneve,njejt edhe muslimanet per festat e tyre...
    Edhe pse halloween e ka prejardhjen prej nji feje tjeter..jom e sigurt se gatii asnjoo qe ka dal prom nuk e ka llogarit kete sen...as nuk u bo satan per nji nat pse u masku ose u tranuu pak aty tu knaq...

P.S.Po pajtohna me do sene qka i ka thon illyrian rex...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga morrison Lexo Postimin
    Sbesoj se keni nevoje me u masku... dilni sic jeni me mjekrra e me callma, do mblidhen dhe turista.
    Greki, kjo nuk eshte fest e jona.

Je ne disponim apo jo Greqia po e merr thuj se gjithe Shqiperin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga muslim_ks : 01-11-2010 më 04:41

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Sidoqofte nuk jam turk . Kjo eshte vendodhja ime shpitrerore .
    Nuk dua te betohem qe ti je pro serb apo grek, por sinqerisht ti je njeri shume i cuditshem.
    Ne cdo teme flet vetem kunder Islamit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Sidoqofte nuk jam turk . Kjo eshte vendodhja ime shpitrerore .
    Nuk je turk ???
    Je grek pra, kjo eshte vendodhja jote shpirterore

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nuk dua te te mbush mendjen me fjale.
    Nje gje duhet te kuptosh pa hyre fare ne debat .
    Shqiperia eshte duke shuar ndikimin islam ne trojet e saj, te gjithe ne shqiptaret jemi ngritur me kembe per ta pershpejtuar kete shuarje, nese ti nuk beson shiko ngjarjet. A nuk eshte nje mrekulli te shohesh femijet e vuajtur te Kosoves te reflektojne drite nga drita e perendimit? Te marrin kulture prej andej? Te jetojne si perendimoret, si shqiptare e jo si islamike? Kenaqu me keto pamje shembull i gjalle i ndryshimit rrenjesor ne ardhje e siper i nje Kosove joislamike, por, Perendimore!.
    Kosovaret ne fakt kane jetuar gjithmone si "perendimore", bile ndoshta edhe me mire se ata, e ti garant je bo "perendimor" vetem kur ke dale prej fshatit te quajtur "Katun" e drejt ne emigracion. Ne Kosove festohen gjithmone te gjitha festat pa asnje problem me te voglin. Pyet dike se je shume i painformuar (te pakten drejte), ndoshta sepse kohen me te madhe e kalon ne Beograd e Athine.

Hajde keqyri do perendimore qe i kemi ketu
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 01-11-2010 më 05:26

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ne luften kunder islamit duhet t'i perdorim te gjitha menyrat, kjo eshte nje feste shume kuptimplote.
    Bravo organizatoreve .!
    Nga cila klinike te kan leshuar?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Nga cila klinike te kan leshuar?
    Ky elinokton eshte imazhi me i keq i fese se tij.
    Nuk di se c'ka mundohet te bej mire po me keto sjelle eshte e kote qe te thirr ne rrugen e besimit vet perkundrazi ndodh e kunderta vetem se i largon.

Le te me tregon ndonje katolik, orthodox se a duhet ti kete keto cilesi sic i ka elinokton per te qene katolik apo orthodox ?? Po pyes sinqerisht.

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Kosovaret ne fakt kane jetuar gjithmone si "perendimore", bile ndoshta edhe me mire se ata, e ti garant je bo "perendimor" vetem kur ke dale prej fshatit te quajtur "Katun" e drejt ne emigracion. Ne Kosove festohen gjithmone te gjitha festat pa asnje problem me te voglin. Pyet dike se je shume i painformuar (te pakten drejte), ndoshta sepse kohen me te madhe e kalon ne Beograd e Athine.

Hajde keqyri do perendimore qe i kemi ketu

Kjo qe kam theksuar eshte anektode dhe tregon kapacitetin tuaj zonje, nuk po zgjatem se humb kohe.
    Une nuk jam emigrant.
    Une e njoh Kosoven nje milion here me teper se juve.
    Une do te kisha shume qejf te jetoja ne nje fshat shqiptar pa myslimane terroriste talibano turq, e theksoj extremiste, nese e ke idene e fjales.
    Paqe!

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •