Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 109
    Mashallah, doni te dilni edhe me te menqur se Zoti more ju ?!
    … Keshtu ju ka mbushur mendja !

Sidoqoft, do te japin pergjegjësi ata prindër para Zotit ne diten e Gjykimit !
    Festat jo-islame jan rreptesisht te ndaluara, sidomos ato sataniste ku i bejn femijet si shejtana !!!

Cka din femiu ? I jep ca bonbona dhe ai jo shejtan, po edhe si kurrve te behet nese prindi i thot qe hajt, se *e* bukur dukesh, o biri im !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Disa, ti je Vranjevcali...qe do te thote je Prishtinali i vjeter. Pak rendesi ka kjo, por rendesi ka qe jeton ne Prishtine. Bile ju Vranjevcalite jeni edhe trima te medhenj se kam disa te njohur ne ate pjese. Si frikesohet nje njeri nga femije te vegjel 7-8 vjeqar e aq me shume kur ata femije jane me prinder dhe kur dihet shume kohe me heret se eshte nata e Halloween. Kjo nuk eshte kurrfar arsyeje.
    Jam i bindur se je nje djale qe del dhe e shiqon realitetin me sy cdo dite dhe i frekuenton edhe lokalet ndonjehere. Realiteti i Kosoves nuk ka lidhje me keto qe pershkruhen keto.
    Ndoshta ndonjehere shkon edhe ne lagjen Pejton, ku eshte edhe selia e Vetvendosjes dhe e di shume mire se cfar atmosfere mbreteron ne lokalet e asaj pjese.
    Se a jemi te paret apo te fundit qe merremi me kete feste pak rendesi ka kjo, me rendesi qe te kenaqen femijet e pse jo edhe te rriturit.
    ahahahahha,Ku pe dine qe jam Vranjevcali??!!! Si Cia edhe ti je

Eshte e vertet qe dal ne lokale Pejton e tjera lokale ne Prishtine,por une them se shqiptaret nuk dine pse festoj vetem se po e festojne te tjeret hajte se pe festojm edhe ne.
    Une normale per vete nuk friksohem por ka dikushe qe friksohet,ne veqanti vajzat.
    Tjetera edhe po mos te friksohet njeri prap eshte shum e palogjikshme dhe shtazarake nese nje femije,ve maske,per mendimin tim eshte gje shum palidhje nuk eshte aspak interesate e aq me pak civilizuse,por thjeshte eshte irrituse.
    Une ka shkova ne pune sheshi i Prishtines ishte i mbushre njerez,dhe cfare bejshin kishin marr disa mjete plasese dhe gjuajshin pa kujdes.... me than te drejten aq shum gjuajshin sa qe nuk mujsha te koncentrohem per te punuar.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Amani re amani c'far paskeni qene .Ne lagjen time u kenaqen femijet ishin veshur dhe kur te vijne te dera duke te then 'Trick or treat'duken akome me te bukur .Merrni nga nje karamele sa skane mbaruar dhe qepeni gojen lerini femijet rehat .Fanatiker te semur .

humbje kohe me humbamenot prandaj i hoqa karamelet
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 31-10-2010 më 19:49

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kjo fest esht per te qmendur

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    [QUOTE=Disa;2910549]ahahahahha,Ku pe dine qe jam Vranjevcali??!!! Si Cia edhe ti je QUOTE]

Hahahha

E ke shkru diku ma heret dhe m'ka mbet ne kry

Ani si CIA...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Ne luften kunder islamit duhet t'i perdorim te gjitha menyrat, kjo eshte nje feste shume kuptimplote.
    Bravo organizatoreve .!
    o po ti vetem aty e ke mendjen!!!!!! sa monoton qe je.
    a ka gje tjeter ne kete jete per ty?

ti zgjohesh ne mengjes e ha buke e islamofobi.
    e po te befte mire!!! pertype mire se mos te mbesi ne fyt.

ti ia arrine te kthesh ne debat fatar edhe temen me pa lidhje. te ben te te kaloje qejfi per te diskutuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 31-10-2010 më 21:17
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    o po ti vetem aty e ke mendjen!!!!!! sa monoton qe je.
    a ka gje tjeter ne kete jete per ty?

ti zgjohesh ne mengjes e ha buke e islamofobi.
    e po te befte mire!!! pertype mire se mos te mbesi ne fyt.

ti ia arrine te kthesh ne debat fatar edhe temen me pa lidhje. te ben te te kaloje qejfi per te diskutuar.
    Mos u be naiv sikur nuk e kupton thelbin e festimit .... .
    Ka rob ta haje islamin, pse flet burdello tani..?
    Larg nga te keqijat sa me larg....... .
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Po ti pse e mban beogradin dhe Athinen tek vendndodhja je i perzier me shkije dhe grek? apo provokon kot?

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Po ti pse e mban beogradin dhe Athinen tek vendndodhja je i perzier me shkije dhe grek? apo provokon kot?
    Sidoqofte nuk jam turk . Kjo eshte vendodhja ime shpitrerore .
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    po as shqiptar nuk je.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •