Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 109
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Une nuk po dij pse po e festojn vetem nje dite,kur keso gjerash po shofim cdo dite edhe pa maska!
    Po amu ata qe i shohim i kan ka dy ftyra
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Shttttttt,a shkon ti neper clube te nates a?
    Jo nuk shkoj,une vizitoj lokalet e Prishtines por ne clube te nates jo.
    Une ne mramje jam ne pun,por edhe mos te isha ne pune nuk do te shkoja ne clube te nates,eshte normale te dale naten te pi kaffe ne Prishtin gje qe e beje,por ne Clube te nates jo.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Kush tha se nuk do te kete gay & lesbian Partys in Kosovo? Me mire ata se islami extremisteve dhe terroristeve. Ke pare ndonje te keqe nga lesbot apo sumcet ti? Te pakten ata jane te sjellshem me te tjeret dhe nuk perfundojne ne ajer nga ndonje bombe.
    Halloween ne Kosove... Yes jemi ne rruge te mbare baza po punon bravo u qofte Pacin bekimin e Zotit.
    hec shko flej se ti qenke vertet i semur psiqik.

si duket aq ju ka hyj friga nga islami ne palc saqe edhe pederaste beheni me para se te ndegjoni per islam dhe musliman ncncnc

mjer ju per veten...
    Jetë e rëndë.......!!!

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    hec shko flej se ti qenke vertet i semur psiqik.

si duket aq ju ka hyj friga nga islami ne palc saqe edhe pederaste beheni me para se te ndegjoni per islam dhe musliman ncncnc

mjer ju per veten...
    Mazllemo!
    Per riatdhesimin e islamit pagjumesia eshte nje hic.
    Sa per frike ia fute kot.dhe ti e di mire kete. E vetmja frike qe kam jane bombat qe vrasin njerez te pafajshem ndaj dhe jap lemoshe neper njerez si ty qe te mesosh te verteten po do ta kuptosh nje dite se kjo pagjumesi shpetoi Shqiperine dhe shqiptaret.
    Paqe!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Kurioziteti i tepert eshte pjelle e budallalekut themi ne shqiptaret.
    Shko perrallis diku tjeter oj "intelektuale" e pamvarne e shoqates se futkotizmit!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 01-11-2010 më 16:06

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Pershendetje

Po ndonje foto ne Tirane me teme kete fese. Tashti kjo feste sa e di une festohet si ritual gezimi. Krejt e dime se kjo feste lidhet me besimin pagan. Edhe ne Kosove po shndrrohet si tradite. As pro as kunder festimit te kesaj feste nuk jam.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Ja cfar eshte nata e shtrigave ,mesojeni historikun dhe boll me se na cavet koken

Nata e Shtrigave është një festë kristiane, por me rrënjë pagane, e cila shënohet me 31 Tetor, është një festë vjetore, por që po merrë përmasa botërore…

Sipas historianit Nicholas Rogers, prejardhja e kësaj feste popullore vjen nga Roma, ku kremtohej për nder të hyjneshës Pomona, hyjnesha e farërave, fryteve, që ka lidhshmëri me përkujtimin e të vdekurve, ditë e cila quhej Parentalia…

Parentalia ka lidhshmëri me festën e keltëve paganë Samhain, që në irlandishtën e vjetër do të thotë: Fundi i verës. Këtë festë të lashtë pagane e kremtonin edhe popuj tjerë të Europës si keltët, galët, britonët etj.…

Në ndikimin e fuqisë ekonomike, politike, nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kjo festë mashtrimi është përhapur, për shkaqe përfitimi, edhe në Amerikën Jugore, Afrikë , Evropë, Azi, deri në Japoni…

Keltët e lashtë besonin se kufiri i kësaj bote dhe botës së ardhshme është mes verës dhe dimrit, të cilin e kremtonin me frikë dhe shpresë, duke ndezur zjarre, me lojra të ndryshme….Përdornin fryte, në veçanti kunguj të gërryer, i gëdhendin me kujdes, që t’i përngjajnë fantazmave për t’i trebur shpirtërat e këqinjë….

Për t’i trembur shpirtat e këqinjë bëhen përgatitje të mëdha me lloj-lloj veshjes, shpenzime të shumta për blerjen e maskave, nga të gjitha moshat që të jenë gati Natën e Shtrigave, me 31 Tetor….

Sipas një hulumtimi të Agjensisë National Retail Federation në Shtetet e Bashkuara të Amerikës vetëm për Natën e Shtrigave të 31 Tetorit 2006 janë shpenzuar rreth pesë miliard dollarë….! Këto shpenzime marramendëse po vijnë duke u shtuar nga viti në vitë…

Për këto shpenzime të kota, që po i bënë bota, edhe ne në Kosovën e shkretë jemi dëshmitarë vetë për Natën e Shtrigave se çka po ngjetë- vjet për vjet…Për t’u mos u mashtruar, nga shejtani i mallkuar, duhet pakëz udhëzim… Udhëzim i cili rrugën ta ndriçon dhe të shpëton, që gjendët në t’madhërueshmin Kuran

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Pershendetje

Po ndonje foto ne Tirane me teme kete fese. Tashti kjo feste sa e di une festohet si ritual gezimi. Krejt e dime se kjo feste lidhet me besimin pagan. Edhe ne Kosove po shndrrohet si tradite. As pro as kunder festimit te kesaj feste nuk jam.
    Kush te te sjell ty foto nga Tirana?! Jo nuk kane kohe, se duhet ta shajne Kosoven e te merren me Kosoven, e jo me veten (megjithese e kane fort te nevojshme) edhe pse 1 milion % jam e bindur qe 90 % te tyre as kah i bie Kosova nuk e di.

Fajin me te madh e kane disa ketu (te Kosoves) qe ju mundesojne gjithfare krijese me origjine te dyshimte te flasin me ne dhe per ne, e te lejojne gjithfare injoranti te ia ndyeje emrin Kosoves vetem duke e permendur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 02-11-2010 më 02:48

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Kush te te sjell ty foto nga Tirana?! Jo nuk kane kohe, se duhet ta shajne Kosoven e te merren me Kosoven, e jo me veten (megjithese e kane fort te nevojshme) edhe pse 1 milion % jam e bindur qe 90 % te tyre as kah i bie Kosova nuk e di.

Fajin me te madh e kane disa ketu (te Kosoves) qe ju mundesojne gjithfare krijese me origjine te dyshimte te flasin me ne dhe per ne, e te lejojne gjithfare injoranti te ia ndyeje emrin Kosoves vetem duke e permendur.
    Sa te permendet Kosova,dmth.qe ekziston,si shtet!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Qysh ke ajo: I keshti t'keshe, i shami t'shan !

Po duhet me nxjerr mesim na, e jo mo me ra pre e sinqeritetit tone si gjithmone ne histori, se s'kemi me kend e as per kend! Ma shume merziten per ingilez, françuz e tjere, se per shqiptare. Ca po na duhen pra?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 02-11-2010 më 03:31

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •