Ketu e ke gabim. Kush tha qe eshte bere "perendimor kur ka dale nga katundi"?
Perkundrazi, eshte tipiku i aziatikut. Turqit i shan sepse nuk i pelqen te kete konkurrence. E ka thene Fizika: Polet e njejta shtyhen.
Meqe ra fjala, kush del vullnetar te formojme nje organizate fetare pagane?
Jo per pune teologjie, po thjesht t`u zhvasim ca euro ketyre te krishterve per plagjiature te festave dhe ceremonive.
Meqe i kane vjedhur nga te pafete, te marrim ndonje dore pare ne "trashegimtaret" e te pafeve.
Ndryshuar për herë të fundit nga Kavir : 01-11-2010 më 08:07
-
Si nuk e di femiu?
Femiu kerkon te vesh rroben e Zotit ne shkolle se e di qe po se veshi do perfundoje ne zjarrin e ferrit dhe do haje fruta nga pema e helmuar apo jo?
Shyqyr e keni njohur ju me boten e pertejme, sidomos me te keqijat e saj. Kush eshte me e frikshme? Te detyrosh nje vajze qe femije te mbulohet koke e kembe tere jeten se ndryshe do veje ne ferr, apo te vesh nje maske karnavalesh vetem per nje dite?
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 01-11-2010 më 08:51
Feelings change - memories don't.
Ti e njeh Kosoven zero here as qe ke lidhje me kry as cka eshte Kosova e as kush jane kosovaret. Ti njohurite e tua per Kosoven i ke te fituara nga interneti dhe gazetat - mediat greko-sllavo orthodhokse, edhe jam 100% e sigurt qe ti kosovareve ju vjen anash. Turqit, greket e sllavet mundohu ti identifikosh ne vendin tend, se ne fakt si mish-mash qe ju ka bere komunizmi nuk dihet ma kush osht kush.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 01-11-2010 më 08:40
Nuk arrita ta jetoj komunizmin megjithate komunizmi nuk arriti te me shkule rrenjet e ortodoksizmit.
Kosoven e njoh 1 milion here me shume se juve sepse kaloj te pakten tre muaj ne vit atje dhe jo ne katunde e ambiente te rendomta por me njerez qe po ndertojne Kosoven anti-islamike dhe perendimore, me intelektuale qe kane marre persiper kete detyre kombetare. Per te qene dhe ti member regjistrohu ne lidhjen e intelektualeve qe te njihemi dhe te luftojme se bashku extremizmin islam, zonje.
Halloween eshte veper jona, vazhdojme me krishtlindjet do te jete nje kryeveper, si kurrehere ne Kosoven se shpejti kristiane. Por juve jeni popull zonje,aq horizont keni sipas klases dhe kapaciteti.
Amin!
Paqe!
Te veshësh me maska te nje djalli apo te nje travestie per vetem 1 ore, mund ti djegesh te gjitha punet e mira !
Te krahasosh mbulesën me maskat e karnavalit, dukesh e paturpshme, thjesht !
Ata qe besojn ne Zotin 1 dhe ne Diten e Gjykimit, ateher bejn mir sikur te pendoheshin sa me par, para se tu vie agonia e vdekjes, se atehere do behet von per shpirtat e tyre ! Mos te manipulohën nga jo-muslimanet, se ne fund te fundit do e mashtrojn vetem vetën e tyre e askend tjeter !
Cfar jan munafiket ? Jan ata qe besojn vetem nje pjes te librit, e ne kete forum si duket kemi shume qe thon : Un jam musliman, po e festoi halloweenin !! E çfar thot Zoti per festat e shirkut, ata s'preokupohen fare edhe kur u terheqim vemendjen, bile e marrin si shaka duke menduar qe keshtu do te paraqiten me "patriota" !
O njerez ! Vdekjen e keni te sigurt ! Behuni mirnjohës ndaj Zotit tuaj i cili eshte i drejt dhe bujar !
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Ti zonje me kapacitet te gjere, e inkuadruar ne shoqata "intelektualesh" i kalon tre muaj ne Kosove, aq sa i kaloj une tre muaj ne Shqiperi. Une jetoj e kam lind ne Kosove dhe e njoh cdo frymemarrje te saj, ane e kend. Luftoj ti dukurite negative ne vendin tend se garant ne Kosove dikush si ti nuk ka gjasa as te hyj e le me te arrije deri te intelektualet. Me cilet intelektuale saktesisht punon meqe tani e bere publike, se na bone kureshtare?
Po te vishesh me masken e nje lepurushi cfare mendimi i ke, apo prape maske e djallit eshte?
Me shume te trembni ju me predikimet tuaja se vet festa. Festen e feston me deshire, nuk te detyron njeri. Mos beni llamllam kot. Mbylluni ne shtepi e mos jua hapni njeri deren po patet frike nga maskat.
Une se festova vet, por cunit ja bleva cfare donte. Sa i lumtur qe ishte! Vetem te shoh femijen tim te lumtur, ja vlen ta festoj.![]()
Feelings change - memories don't.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Krijoni Kontakt