Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 109
    Citim Postuar më parë nga muslim_ks Lexo Postimin
    Nuk dua te betohem qe ti je pro serb apo grek, por sinqerisht ti je njeri shume i cuditshem.
    Ne cdo teme flet vetem kunder Islamit.
    Flas kunder extremizmit islam dhe pushtuesve turq qe ndodhen akoma ne trojet tona dhe kurre ndaj islamit. Per islamin bie dakord vetem me riatdhesimin e tij, asgje me teper.
    Nuk jam pro serb apo grek, jam prokristian.
    Zoti te te jape drite!
    Paqe!

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Kosovaret ne fakt kane jetuar gjithmone si "perendimore", bile ndoshta edhe me mire se ata, e ti garant je bo "perendimor" vetem kur ke dale prej fshatit te quajtur "Katun" e drejt ne emigracion. Ne Kosove festohen gjithmone te gjitha festat pa asnje problem me te voglin. Pyet dike se je shume i painformuar (te pakten drejte), ndoshta sepse kohen me te madhe e kalon ne Beograd e Athine.

Hajde keqyri do perendimore qe i kemi ketu
    Ketu e ke gabim. Kush tha qe eshte bere "perendimor kur ka dale nga katundi"?
    Perkundrazi, eshte tipiku i aziatikut. Turqit i shan sepse nuk i pelqen te kete konkurrence. E ka thene Fizika: Polet e njejta shtyhen.

Meqe ra fjala, kush del vullnetar te formojme nje organizate fetare pagane?
    Jo per pune teologjie, po thjesht t`u zhvasim ca euro ketyre te krishterve per plagjiature te festave dhe ceremonive.
    Meqe i kane vjedhur nga te pafete, te marrim ndonje dore pare ne "trashegimtaret" e te pafeve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kavir : 01-11-2010 më 08:07
    -

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Mashallah, doni te dilni edhe me te menqur se Zoti more ju ?!

Cka din femiu ? I jep ca bonbona dhe ai jo shejtan, po edhe si kurrve te behet nese prindi i thot qe hajt, se *e* bukur dukesh, o biri im !
    Si nuk e di femiu?
    Femiu kerkon te vesh rroben e Zotit ne shkolle se e di qe po se veshi do perfundoje ne zjarrin e ferrit dhe do haje fruta nga pema e helmuar apo jo?

Shyqyr e keni njohur ju me boten e pertejme, sidomos me te keqijat e saj. Kush eshte me e frikshme? Te detyrosh nje vajze qe femije te mbulohet koke e kembe tere jeten se ndryshe do veje ne ferr, apo te vesh nje maske karnavalesh vetem per nje dite?
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 01-11-2010 më 08:51
    Feelings change - memories don't.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Kjo qe kam theksuar eshte anektode dhe tregon kapacitetin tuaj zonje, nuk po zgjatem se humb kohe.
    Une nuk jam emigrant.
    Une e njoh Kosoven nje milion here me teper se juve.
    Une do te kisha shume qejf te jetoja ne nje fshat shqiptar pa myslimane terroriste talibano turq, e theksoj extremiste, nese e ke idene e fjales.
    Ti e njeh Kosoven zero here as qe ke lidhje me kry as cka eshte Kosova e as kush jane kosovaret. Ti njohurite e tua per Kosoven i ke te fituara nga interneti dhe gazetat - mediat greko-sllavo orthodhokse, edhe jam 100% e sigurt qe ti kosovareve ju vjen anash . Turqit, greket e sllavet mundohu ti identifikosh ne vendin tend, se ne fakt si mish-mash qe ju ka bere komunizmi nuk dihet ma kush osht kush.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 01-11-2010 më 08:40

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ti e njeh Kosoven zero here as qe ke lidhje me kry as cka eshte Kosova e as kush jane kosovaret. Ti njohurite e tua per Kosoven i ke te fituara nga interneti dhe gazetat - mediat greko-sllavo orthodhokse, edhe jam 100% e sigurt qe ti kosovareve ju vjen anash . Turqit, greket e sllavet mundohu ti identifikosh ne vendin tend, se ne fakt si mish-mash qe ju ka bere komunizmi nuk dihet ma kush osht kush.
    Nuk arrita ta jetoj komunizmin megjithate komunizmi nuk arriti te me shkule rrenjet e ortodoksizmit.
    Kosoven e njoh 1 milion here me shume se juve sepse kaloj te pakten tre muaj ne vit atje dhe jo ne katunde e ambiente te rendomta por me njerez qe po ndertojne Kosoven anti-islamike dhe perendimore, me intelektuale qe kane marre persiper kete detyre kombetare. Per te qene dhe ti member regjistrohu ne lidhjen e intelektualeve qe te njihemi dhe te luftojme se bashku extremizmin islam, zonje.
    Halloween eshte veper jona, vazhdojme me krishtlindjet do te jete nje kryeveper, si kurrehere ne Kosoven se shpejti kristiane. Por juve jeni popull zonje,aq horizont keni sipas klases dhe kapaciteti.
    Amin!
    Paqe!

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Si nuk e di femiu?
    Femiu kerkon te vesh rroben e Zotit ne shkolle se e di qe po se veshi do perfundoje ne zjarrin e ferrit dhe do haje fruta nga pema e helmuar apo jo?

Shyqyr e keni njohur ju me boten e pertejme, sidomos me te keqijat e saj. Kush eshte me e frikshme? Te detyrosh nje vajze qe femije te mbulohet koke e kembe tere jeten se ndryshe do veje ne ferr, apo te vesh nje maske karnavalesh vetem per nje dite?
    Te veshësh me maska te nje djalli apo te nje travestie per vetem 1 ore, mund ti djegesh te gjitha punet e mira !

Te krahasosh mbulesën me maskat e karnavalit, dukesh e paturpshme, thjesht !
    Ata qe besojn ne Zotin 1 dhe ne Diten e Gjykimit, ateher bejn mir sikur te pendoheshin sa me par, para se tu vie agonia e vdekjes, se atehere do behet von per shpirtat e tyre ! Mos te manipulohën nga jo-muslimanet, se ne fund te fundit do e mashtrojn vetem vetën e tyre e askend tjeter !

Cfar jan munafiket ? Jan ata qe besojn vetem nje pjes te librit, e ne kete forum si duket kemi shume qe thon : Un jam musliman, po e festoi halloweenin !! E çfar thot Zoti per festat e shirkut, ata s'preokupohen fare edhe kur u terheqim vemendjen, bile e marrin si shaka duke menduar qe keshtu do te paraqiten me "patriota" !

O njerez ! Vdekjen e keni te sigurt ! Behuni mirnjohës ndaj Zotit tuaj i cili eshte i drejt dhe bujar !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    . interesante. LOL
    me ty do doja tbeja seks por do tmbyllja gojen ne fillim ...... ben ?
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Nuk arrita ta jetoj komunizmin megjithate komunizmi nuk arriti te me shkule rrenjet e ortodoksizmit.
    Kosoven e njoh 1 milion here me shume se juve sepse kaloj te pakten tre muaj ne vit atje dhe jo ne katunde e ambiente te rendomta por me njerez qe po ndertojne Kosoven anti-islamike dhe perendimore, me intelektuale qe kane marre persiper kete detyre kombetare. Per te qene dhe ti member regjistrohu ne lidhjen e intelektualeve qe te njihemi dhe te luftojme se bashku extremizmin islam, zonje.
    Halloween eshte veper jona, vazhdojme me krishtlindjet do te jete nje kryeveper, si kurrehere ne Kosoven se shpejti kristiane. Por juve jeni popull zonje,aq horizont keni sipas klases dhe kapaciteti.
    Amin!
    Ti zonje me kapacitet te gjere, e inkuadruar ne shoqata "intelektualesh" i kalon tre muaj ne Kosove, aq sa i kaloj une tre muaj ne Shqiperi. Une jetoj e kam lind ne Kosove dhe e njoh cdo frymemarrje te saj, ane e kend. Luftoj ti dukurite negative ne vendin tend se garant ne Kosove dikush si ti nuk ka gjasa as te hyj e le me te arrije deri te intelektualet. Me cilet intelektuale saktesisht punon meqe tani e bere publike, se na bone kureshtare?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Te veshësh me maska te nje djalli apo te nje travestie per vetem 1 ore, mund ti djegesh te gjitha punet e mira !

Te krahasosh mbulesën me maskat e karnavalit, dukesh e paturpshme, thjesht !
    Ata qe besojn ne Zotin 1 dhe ne Diten e Gjykimit, ateher bejn mir sikur te pendoheshin sa me par, para se tu vie agonia e vdekjes, se atehere do behet von per shpirtat e tyre ! Mos te manipulohën nga jo-muslimanet, se ne fund te fundit do e mashtrojn vetem vetën e tyre e askend tjeter !

Cfar jan munafiket ? Jan ata qe besojn vetem nje pjes te librit, e ne kete forum si duket kemi shume qe thon : Un jam musliman, po e festoi halloweenin !! E çfar thot Zoti per festat e shirkut, ata s'preokupohen fare edhe kur u terheqim vemendjen, bile e marrin si shaka duke menduar qe keshtu do te paraqiten me "patriota" !

O njerez ! Vdekjen e keni te sigurt ! Behuni mirnjohës ndaj Zotit tuaj i cili eshte i drejt dhe bujar !
    Po te vishesh me masken e nje lepurushi cfare mendimi i ke, apo prape maske e djallit eshte?
    Me shume te trembni ju me predikimet tuaja se vet festa. Festen e feston me deshire, nuk te detyron njeri. Mos beni llamllam kot. Mbylluni ne shtepi e mos jua hapni njeri deren po patet frike nga maskat.

Une se festova vet, por cunit ja bleva cfare donte. Sa i lumtur qe ishte! Vetem te shoh femijen tim te lumtur, ja vlen ta festoj.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po te vishesh me masken e nje lepurushi cfare mendimi i ke, apo prape maske e djallit eshte?
    Me shume te trembni ju me predikimet tuaja se vet festa. Festen e feston me deshire, nuk te detyron njeri. Mos beni llamllam kot. Mbylluni ne shtepi e mos jua hapni njeri deren po patet frike nga maskat.

Une se festova vet, por cunit ja bleva cfare donte. Sa i lumtur qe ishte! Vetem te shoh femijen tim te lumtur, ja vlen ta festoj.
    o yllo ne te shumten e rasteve femijet dalin me maska te djallit si i thoni juve ...!!!!!!! te rralle jane ata qe pelqejne lepurushet apo supermenet

te jemi i cik tsiqnert qe vogelushet tane jane satanista.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •