Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 109
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Ne luften kunder islamit duhet t'i perdorim te gjitha menyrat, kjo eshte nje feste shume kuptimplote.
    Bravo organizatoreve .!
    po ske faj,homo keni,lesbe gjithashtu-qe te dy palet te mbrojtura nga shteti vete.....aborte sa te doni....dhe me ne fund edhe shtriga beheni,vetem e vetem qe ti tregoni botes se jeni kundra islamit. po kur do e kuptosh o burr se islami ska nevoj ti te shkepesh prej mbrapa
    Jetë e rëndë.......!!!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ne rradhe te pare po them, shyqyr qe jetoj ne Kosove e nuk jam diku jashte...se sikur te mos jetoja ne Kosove dhe te lexoja keto shkrime cka po lexoj ketu, do te mendoja se u okupuam nga Afghanistani apo Irani.

Me keto shkrime po e jepni nje pasqyre shume te kundert me ate qe ne Kosove ndodhe realisht.
    Kur eshte festuar Halloween ne Kosove, xhamiat jane hapur e jane mbyllur nga hoxha dhe a jane vizituar apo jo edhe nga 5-6 besimtare te tjere. Pra, xhamiat kane qene bosh.

Nganjehere po dyshoj se a po flasim per te njejten Kosove!!!...po dyshoj se a mos jane dy Kosova!!...seriozisht.

Si ka mundesi qe u linda e u rrita ne Kosove dhe jam gjithmone ne levizje e takoj kaq pak persona si ketu. Spesh po e shtroj pyetjen se ku rrijne keta persona, me cka merren keta persona qe i lexoj ketu. Shume e habitshme.

Kosova eshte nje vend shume me perparimtar se qe paraqitet ketu. Sonte rruget e Gjakoves dhe Prishtines, ishin plot me femije te vegjel qe e festonin kete feste, e qe nuk iu intereson aspak se ku e qysh e tek e ka prejardhjen kjo feste. Jane me dhjetra lokale ne Prishtine qe kane organizuar Halloween Party sonte. Jane me mijera persona qe i frekuentojne keto lokale.

Po e perseris, shyqyr qe jetoj Kosove dhe e prek realitetin me dore cdo dite!

Smile

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Na trego pakes kete kuptimplot te kesaj feste o eltonkton !?
    Brezi i ri perqafon Perendimin ky eshte tregues, gjithe America feston ky eshte tjeter tregues, e ardhmja e Kosoves eshte Perendimi ky eshte fakt kuptimin e ploteson Largimi nga traditat islame., pra femijet perqeshin shpirtrat e keqij qe sipas cdo vendi ndryshojne , kosova psh vishet me maska per te larguar nga vendi dhe nga populli shqiptar fantazmat, te keqijat dhe nje nga ato ti e di shume mire kush eshte........

Kuptimin e fabules nxirre vete.
    Paqe!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Lulzim7 Lexo Postimin
    Ja kur injoranca kalon kufinjte.........demokraci mo.........te trishtosh feminjte ne vogeli .......heh terror i vertet...............Zoti i madh ruaji te rinjte e femijet.....
    U trembe shume ti Luli vocerr? . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga morrison Lexo Postimin
    Sbesoj se keni nevoje me u masku... dilni sic jeni me mjekrra e me callma, do mblidhen dhe turista.
    . interesante. LOL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Ne rradhe te pare po them, shyqyr qe jetoj ne Kosove e nuk jam diku jashte...se sikur te mos jetoja ne Kosove dhe te lexoja keto shkrime cka po lexoj ketu, do te mendoja se u okupuam nga Afghanistani apo Irani.

Me keto shkrime po e jepni nje pasqyre shume te kundert me ate qe ne Kosove ndodhe realisht.
    Kur eshte festuar Halloween ne Kosove, xhamiat jane hapur e jane mbyllur nga hoxha dhe a jane vizituar apo jo edhe nga 5-6 besimtare te tjere. Pra, xhamiat kane qene bosh.

Nganjehere po dyshoj se a po flasim per te njejten Kosove!!!...po dyshoj se a mos jane dy Kosova!!...seriozisht.

Si ka mundesi qe u linda e u rrita ne Kosove dhe jam gjithmone ne levizje e takoj kaq pak persona si ketu. Spesh po e shtroj pyetjen se ku rrijne keta persona, me cka merren keta persona qe i lexoj ketu. Shume e habitshme.

Kosova eshte nje vend shume me perparimtar se qe paraqitet ketu. Sonte rruget e Gjakoves dhe Prishtines, ishin plot me femije te vegjel qe e festonin kete feste, e qe nuk iu intereson aspak se ku e qysh e tek e ka prejardhjen kjo feste. Jane me dhjetra lokale ne Prishtine qe kane organizuar Halloween Party sonte. Jane me mijera persona qe i frekuentojne keto lokale.

Po e perseris, shyqyr qe jetoj Kosove dhe e prek realitetin me dore cdo dite!

ahahahhahahah, ok nuk po flasin ne aspektin fetar.

Kur te fillon ndonje filum "horror" larte shkruan se kete filum nuk munde ta shiqojne personat nen moshen 18 vjeqare sepse ka skena te tmerrshme.
    Pra kur nje femije nuk guxon ta shikoj nje filum horrore atehere si mundet te ve maska tmerruse??!!!,kjo eshte shum e palogjikshme seriozishte e them,une me te vertet quditem,ato maska munde ti friksojne edhe personat e medhenje,se sa per femije as qe diskutohet,pra une quditem
    Une them qe prej sote te gjithe femijet kan te drejte te shikojne filma horror,pasi qe ata po shikojne live horror.
    O vellezer nuk eshte civilizim te festoshe lloj lloj "festa" qe jam mose i bindure qe shumica e shqiptarve nuk ja dine prejardhjen e kesaj "feste",por pe festojn te tjeret hajte se pe festojm edhe ne,te tjeret po han bari,hajte po ham edhe ne,se mos me hanger nuk mundemi me hy ne evrope ccncncncnncnc.
    Ne evrope hyme me dituri,kulture,me tradita tona shqiptare e jo me budallalleqe,e me hallowina.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    po ske faj,homo keni,lesbe gjithashtu-qe te dy palet te mbrojtura nga shteti vete.....aborte sa te doni....dhe me ne fund edhe shtriga beheni,vetem e vetem qe ti tregoni botes se jeni kundra islamit. po kur do e kuptosh o burr se islami ska nevoj ti te shkepesh prej mbrapa

Kush tha se nuk do te kete gay & lesbian Partys in Kosovo? Me mire ata se islami extremisteve dhe terroristeve. Ke pare ndonje te keqe nga lesbot apo sumcet ti? Te pakten ata jane te sjellshem me te tjeret dhe nuk perfundojne ne ajer nga ndonje bombe.
    Halloween ne Kosove... Yes jemi ne rruge te mbare baza po punon bravo u qofte Pacin bekimin e Zotit.
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kur qmenduria kalon ne detyrim

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Nje pyetje per keta qe po flasin kunder kesaj feste e shume festave tjera.
    Une edhe pse jam musliman dhe i rritur ne nje familje muslimane,ndoshta jo aq te devotshem siq shiteni ju.Pse ende ne Kosove une dhe shume treva tjera ne Kosove e festojme "Shën Gjergjin".Pra po flasim per treva qe mbi 90% ose edhe 100% jane ose mbahen si te besimit islam?

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    ahahahhahahah, ok nuk po flasin ne aspektin fetar.

Kur te fillon ndonje filum "horror" larte shkruan se kete filum nuk munde ta shiqojne personat nen moshen 18 vjeqare sepse ka skena te tmerrshme.
    Pra kur nje femije nuk guxon ta shikoj nje filum horrore atehere si mundet te ve maska tmerruse??!!!,kjo eshte shum e palogjikshme seriozishte e them,une me te vertet quditem,ato maska munde ti friksojne edhe personat e medhenje,se sa per femije as qe diskutohet,pra une quditem
    Une them qe prej sote te gjithe femijet kan te drejte te shikojne filma horror,pasi qe ata po shikojne live horror.
    O vellezer nuk eshte civilizim te festoshe lloj lloj "festa" qe jam mose i bindure qe shumica e shqiptarve nuk ja dine prejardhjen e kesaj "feste",por pe festojn te tjeret hajte se pe festojm edhe ne,te tjeret po han bari,hajte po ham edhe ne,se mos me hanger nuk mundemi me hy ne evrope ccncncncnncnc.
    Ne evrope hyme me dituri,kulture,me tradita tona shqiptare e jo me budallalleqe,e me hallowina.
    Disa, ti je Vranjevcali...qe do te thote je Prishtinali i vjeter. Pak rendesi ka kjo, por rendesi ka qe jeton ne Prishtine. Bile ju Vranjevcalite jeni edhe trima te medhenj se kam disa te njohur ne ate pjese. Si frikesohet nje njeri nga femije te vegjel 7-8 vjeqar e aq me shume kur ata femije jane me prinder dhe kur dihet shume kohe me heret se eshte nata e Halloween. Kjo nuk eshte kurrfar arsyeje.
    Jam i bindur se je nje djale qe del dhe e shiqon realitetin me sy cdo dite dhe i frekuenton edhe lokalet ndonjehere. Realiteti i Kosoves nuk ka lidhje me keto qe pershkruhen keto.
    Ndoshta ndonjehere shkon edhe ne lagjen Pejton, ku eshte edhe selia e Vetvendosjes dhe e di shume mire se cfar atmosfere mbreteron ne lokalet e asaj pjese.
    Se a jemi te paret apo te fundit qe merremi me kete feste pak rendesi ka kjo, me rendesi qe te kenaqen femijet e pse jo edhe te rriturit.

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •