Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga B.Jack Lexo Postimin
    Ca fantazie smure lol
    Rrezik edhe komentet tona i pėrdor si mėnyr eksitimi.

Life's too short to remove USB safely.

Aurum Venator
    Anėtarėsuar
    30-01-2010
    Postime
    77
    Citim Postuar mė parė nga pepino Lexo Postimin
    Pershendetje!jam nje djale 19 vjec Homoseksual..te them te drejten kam shume nevoje per ju dhe per mendimet e juaja x kete ngjarje te ciles dua ti bie shkurt. kam pasur nje lidhje,nese mund ta quaj te tille me nje djale rreth 35vj biznesmen,tashme e kam lene,dhe gjate asaj lidhje ai me ka treguar gjithcka per veten e tij dhe gjerat kriminale qe bente..nga ai kam pasur dhune psikologjike,fizike e shume tortura...ai do te me marre pas vete se tij dhe te me fuse ne punet e pista qe ben..trafikime njerezish,droge,une nuk dua.kurrsesi te bej keto gjera,perkundrazi dua ta paguaje per vrasjet dhe jetet qe u ka marre njerezve te shkrete dhe te pafajshem.. ai di gjithcka per mua,dhe per te qene i sigurt qe mos te tregoj do te me vrase,ka lidhje me mafian,&mbi té gjitha me Shtetin,politikane.kam shume frike,ndjej ankth. .pasiguri,kam frike te dal,te jetoj e fluturoj i lire. .nuk di ku te drejtohem pasi ai ka lidhje me gjithcka. .duart po me dridhen dhe jam i tmerruar..nuk kam frike nga vdekja,por ajo qe mund ti ndodhe familjes time..!dua te kerkoj ndihme x ambasada,por zdi se si. .ju lutem me gjithe shpirt me tregoni cte bej?si te shpetoj nga kjo gje. ?un nuk jam jete ne shq,madje ai jasht shtetit me heq qafe me lehte..eshte i pashpirt,ska zemer njeriu,e njoh dhe i di aftesite e tij..!denoncim nuk mund ti bej dot sepse e di se cfare me pret me keto organe policore dhe sisteme dretesie qe ka shqiperia.kam lene nje dosje tek nje njeri i besuar qe nese me ndodh gje gjithcka te publikohet,..por clvere ka kjo pastaj kur une nuk mund te jem me..pres me padurim pergj e juaja negative apo pozitive,edhe sikur ofendime per orientimin tim seksual..ju lutem perqendrohuni tek tema,ngjarja.., faleminderit qe e lexuat kete. !
    vazhdo kshu siē e ke nisur, je ne rrugen e duhur... rendesi ka qe nuk je shtatzan
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Corvus : 31-10-2010 mė 18:40

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Po nuk eshte as pede as gje prej gjeje, po thjesht tall ****** me ne. tema eshte ne kuadrin e thithjes se antarve. Meqe kta u lejun ne ushtrin amerikane, tash do lejohen dhe ne nje forum shqiptar.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Shteti sapo nigjoi kerkesen per ndihme, u mobilizu i teri per ti rujt b*****, por viktima nuk esht dakort, sepse b***** e do te lire.....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Pepino nuk eshte hera e pare qe shkruan keshtu dramash ti pemthym i vogel. Mirpo ajo qe me cudit eshte se ke fantazi, ore pis mo shikon shume telenovela ti.
    Me siguri qellimi i shkrimeve te tua jane numri i madh i komenteve qe te vihesh ne qender te vemendjes. Ndjen kenaqsi kur te tjeret tregojn meshire per ty. Ka edhe nga ata qe nuk te meshirojn.
    Pepino sa per orientimin tend seksual perkulu gjithmon nga veriu si fusha magnetike andej ku shigjeta tregon majen.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    pepino, forumi nuk eshte rajon policie e aq me pak ky nenforum. Nese une mbajta hapur nje teme tuajen ne kete nenforum, kjo nuk do te thote qe ti ta besh balte, e te fillosh qe ēdo pjese apo ngjarje te jetes tende ta reklamosh ose denoncosh ketu.

Kjo teme mbyllet.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •