Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-10-2010
    Postime
    8

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Vdiq Tani mbaroi Topi.Jo vetem ikja e Gonit,por dhe pogramet e Topit kan ren shume.Nuk esht me ai Televizion qe ka qene dikur.Sa po vje e po bie.Me ikjen e Gonit do te bie dhe akoma me shume.Komplimenta Klanit.
    jam shummmmm shum dakort me ty...esht ber bajat fare si pa kuptim.per mua futu 2xl aty me kok dhe knaqu se sa me kto banalitetet e portokallis qeesht turp me i tregu .per te ardh keq..bllak

Citim Postuar mė parė nga xhonina Lexo Postimin
    jam shummmmm shum dakort me ty...esht ber bajat fare si pa kuptim.per mua futu 2xl aty me kok dhe knaqu se sa me kto banalitetet e portokallis qeesht turp me i tregu .per te ardh keq..bllak
    Natyrisht.Kete mendim nuk e ndajm vetem ne te dy por i gjithe populli.Kedo qe degjon thote portokallia eshte bastarduar fare.Edhe pogramet e tjera si ka gje ne krahasim me klanin.Esht drejt renies si televizion.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    He mo se ka dhe humorista te mire aty. Na i bete te tere te lodhur na i bete. S'guxojne dy veta ne nje forum te thone qe dicka ta shpif, se o burra te gjithe versulen per tu bere njeri me komik se tjetri.
    Mbaji kuajt, Tunxh.
    Nuk eshte fjala qe eshte e gjitha e zeze. Psh te dy skenaristet e Portokallise jane nder me te miret. Plus shume e shume batuta te Portokallise kane hyre ne zhargon tashme.

Por te besh dy ore spektakel ne jave....eshte e pamundur. Dhe kalohet ne perseritje dhe ne banalitete e degjenerim.
    Dhe Agroni eshte shembulli me tipik.
    Eshte nje imitues i shkelqyer, por qeshjet artificiale dhe sidomos kur ben "moralistin" (njehere duke u tallur me "krenarine boshe" dhe njehere duke bere "me patriot nga Naimi")....te hap barkun. Le pastaj kur perdor humor te holle, qe duhet te qeshim se thote "me plasi *****".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 30-11-2010 mė 23:28
    -

Agroni s'ka qene ndonjehere humorist, po ka pasur imitimet shume te mira. Me ato u be i njohur dhe prap me ato bente per te qeshur akoma deri vone. As barcaleta s'di te thote.

"U largova unė para kohe nga "Portokalli", s'mė pushuan"

Qė nga e diela qė lamė pas e nė vazhdim, varietesė sė humorit "Portokalli" do t'i mungojė njė nga figurat me tė cilėn identifikohej… Artisti i njohur i skenės dhe ekranit, Agron Llakaj, njė ndėr ideatorėt e "Portokallisė" largohet nga ky spektakėl pėr t'u rishfaqur sėrish nė muajin janar nė njė tjetėr ekran, e kėtė herė me njė ide ndryshe. Do tė jetė moderatori i njė showquiz-i, pėrmes tė cilit do tė bėhen tė pasur me dhjetėra konkurrentė. Mjeshtėri i Madh i artit shqiptar, i dekoruar nga Presidenti i Republikės me kėtė titull pak muaj mė parė, rrėfen nė kėtė intervistė ekskluzive pėr "Gazeta Shqiptare" tė vėrtetėn e largimit tė tij nga ekrani i 'Top Channel', duke hedhur nė kėtė mėnyrė dritė edhe mbi aludimet qė janė bėrė pėr njė pushim tė tij nga puna…
    Tashmė publiku ėshtė njohur me lajmin e largimit tuaj nga "Portokallia", vetėm se nga thashethemet qė qarkullojnė, thuhet se ky largim erdhi para kohe. Mund tė na e tregoni ju se cila ėshtė e vėrteta...? Ju kanė pushuar, apo jeni larguar vetė?
    Sė pari mė lejoni t'ju pėrshėndes! E dyta, ju thoni se sipas thashethemeve qė qarkullojnė... atėherė le tė ngelemi tek e vėrteta e t'i lėmė thashethemet. Pėrballė gjithė halleve dhe shqetėsimeve qė kanė njerėzia, ikja para apo prapa kohe e Agronit nga "Portokallia" dhe 'TCh' mė duket njė problem aq periferik saqė mė vjen pėr tė qeshur, por gjithsesi po ju pėrgjigjem...Jam larguar unė para kohe dhe nuk mė ka pushuar njeri, njė vendim personal, i vėshtirė, por i pakthyeshėm.
    Sa ka ndikuar dalja juaj nė festivalin "Kėnga Magjike" nė kėtė largim?
    Gjithmonė nė traditėn shqiptare ėshtė bėrė zakon qė kush largohet nga x vend nė njė vend tjetėr, detyrimisht duhet tė zbrazė malin e mllefeve... Unė, tė gjitha po i lė atje, kam qenė pjesė e njė perandorie mediatike me njė mal investim artistik dhe njerėzor, nė njė "Portokalli" qė historia e artit shqiptar nė gjithė historinė e saj nuk e ka arritur dot deri mė sot, show-komik mė popullor, mė shqiptar dhe pėr tė gjithė shqiptarėt, Shqipėri, Kosovė, Maqedoni, Mal i zi e kudo nė tė gjithė botėn. Jam krenar pėr ēka kam dhėnė dhe i pėrulur pėr ēka mė ka dhėnė "Portokallia" dhe 'TCh'. Erdhi njė ditė qė duhej tė largohesha, shkaqet, jo "Kėnga magjike" e jo tė tjera, nuk kanė mė kuptim dhe thjesht mbeten nė tymnajėn mediatike qė qarkullojnė nė variantin e thashethemeve. Unė si Agron nuk dua tė merrem me interpretimin e ēdolloj reagimi ndaj meje, qoftė ai dhe nė dėmin tim. Nė "Kėnga Magjike" shkova si i ftuar special nga njė mik i imi, dhe e ndjeja pėr detyrė ta respektoja, padashur qė dikush tė ndihej keq a tė bėhej keq, kėtu ėshtė momenti pėr tė hapur thesin...por, jo! Kėtu mbyllet. Unė kam personalitetin tim artistik dhe njerėzor, askush nuk mund tė mė shikojė dhe trajtojė si pronė tė vetėn.
    Keni pasur ndonjė konflikt tė brendshėm nė stafin e "Portokallisė"?
    "Portokallia" u bė kjo qė u bė, nga investimi shpirtėror dhe moral i tė gjithėve ne qė e krijuam, e ngritėm me shumė dashuri dhe pėrkushtim dhe me debate si pjesė reale e njė procesi, por konflikt...kurrė!
    Pra nuk ėshtė e vėrtetė se ju keni bėrė sherr? Ėshtė thėnė se ju keni marrėdhėnie tė ftohta me stafin e "Portokallisė", si qėndron e vėrteta?
    (Qesh)...marrėdhėnie tė ftohta, sherr? Asnjėherė! Ne prej 7 vjetėsh edhe kemi bėrė fjalė, edhe jemi sherrosur, por mė shumė e kemi respektuar njėri-tjetrin dhe kemi bėrė atė qė mbi veten tė fitonte "Portokallia"...uroj qė tė mos ndodhė tani mė pas kjo gjė (ftohja). Nė fund tė fundit, ēdolloj miqėsie ngjason me zjarrin nė vatėr, po i hodhe dru, ka zjarr dhe tė ngrohtė, po e le...shuhet.
    Po pse ky ndryshim, pse po largoheni nga "Portokallia"?
    Artisti, ashtu si edhe vetė jeta, duhet tė ecė nėpėrmjet zhvillimit dhe ndryshimit...unė largohem duke menduar se misioni im nė "Portokalli" mbaroi. Punoj fuqishėm pėr projektin e ri duke respektuar gjithēka kam bėrė, jo vetėm nė "Portokalli", por kudo ku kam dhėnė kontributin tim artistik dhe qytetar. Me njė fjalė... NDRYSHIM!
    Pagesa ka ndikuar nė kėtė largim tuajin?
    Paguhesha shumė mirė!
    Mendoni se do t'ju mungojė "Portokallia"?
    Ndarjet asnjėherė s'janė tė lehta, nė fund tė fundit ėshtė njė dashuri e madhe, thjesht qė "Portokallia" identifikohej me emrin tim ishte njė ēmim dhe pasuri e madhe...por, puna dhe suksesi nė "Portokalli" kishte emėrues tė pėrbashkėt gjithė trupėn, tavolinėn e punės si mbret i krijimit, zhvillimit dhe realizimit tė suksesit tė pamenduar ndonjėherė. Tashmė, pjesė e biografisė sime artistike. I uroj sukses!
    Pėr cilin nga personazhet tuaja do t'ju marrė mė shumė malli?
    Personazhet janė pjesė e arkivit personal tė Agronit, diku, dikur ato do tė shfaqen....
    Ėshtė vendosur tanimė se cili do tė jetė ai qė do t'ju zėvendėsojė nė "Portokalli"?
    Nuk besoj se ėshtė pyetje pėr mua.
    Jeni ndarė tashmė me trupėn e "Portokallisė"?
    Nuk jam ndarė ende, por pa diskutim qė do t'i takoj, sepse edhe ata kanė dhėnė njė kontribut tė ēmuar nė rritjen time artistike. Unė jam njė produkt kolektiv dhe si i tillė, mendoj se kornizat e njė artisti gdhenden nga tė gjithė bashkėpunėtorėt e tij… Pa diskutim qė do takohem me ta.
    Zhvendoseni nė "Klan" pėr tė drejtuar njė show-quiz...Si do tė vini ju nė kėtė format?
    Po. Jam tashmė moderatori i ri i show-quiz-it mė tė famshėm nė tė gjithė botėn, 'Kush do tė bėhet milioner'. Ėshtė njė format shumė popullor dhe familjar, nė fund tė fundit zgjon te njerėzit detyrimin pėr tė lexuar, pėr t'u informuar, mė saktė aty fitohet nėpėrmjet dijes. Ky format kishte nevojė pėr ndryshim, pėr njė dritare tė fuqishme mediatike dhe 'Klan' ėshtė i tillė. Kompania 'Grand Media' qė ka ekskluzivitetin e kėtij show pėr 10 vite nė Shqipėri, Kosovė dhe Maqedoni mė ofroi punėn si moderator tė kėtij formati, gjė tė cilėn e prita me shumė kėnaqėsi dhe shpresoj qė tė jap mė tė mirėn time, ėshtė njė sfidė e re artistike.
    Kur do tė shfaqeni nė "Klan"?
    Nė mes tė muajit janar fillon transmetimi, ēdo tė hėnė. Natyrisht qė ambiciet e mia artistike nuk mbarojnė veē kėtu, po punoj fuqishėm paralelisht pėr njė show komik qė do tė shfaqet po nė "Klan", por nė njė kohė tė dytė. Besoj se informova ju dhe lexuesit tuaj pėr ēka duhet tė dini mbi Agronin.

Gazeta Shqiptare
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

te jem une ne vend te klanit, nuk e pranoj kete pis i cili me mish e shpirt ka kontribuar ne kauzen komuniste te edwin rames !

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    pfff kush iku edhe pse iku cna intereso ne mer se iku llakja tek tch njehere e ktheva tv andej isha me familjen cte degjoja fjalet me banale
    qe ekzistojn pfff se ndjek me edhe skam per ta ndjek kur

next shikoni ndonje kanal si usa me dedektiva :P i love them zbulime
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    uė.. na duall armik i partise dhe Agroni..

cdo heqi i ngrati tani nga keta ruco-xhinjte e ed ram petro kocasit..

ja ki laluci.. filloj me bo pifff..

sa mire u punon nuhajtja laloreve aldo barista.. .. mor aman..
    ne amerik ki kingu po.. e ndjen.. ama..

Nuk me ka pelqyer ndonjehere "Portokallia" per nivelin e humorit qe ka, por Llakaj eshte i mire ne imitime.

Ajo qe te ben me shume pershtypje, duke lexuar kete teme apo duke degjuar komentet e njerezve ne diskutime, eshte se ku ka arritur politizimi. Edhe arti shikohet me parti. Per disa, per sa kohe qe Llakaj ishte me nje televizion ishte Ok, tani qe levizi ne nje tjeter, s'eshte gje. Por dhe ne art, si ne profesione te tjera, njerezit levizin per nje eksperience te re, per nje oferte me te mire, per shume arsye.
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga xhonina Lexo Postimin
    Pse ti pretendon qė 2XL nuk ka banalitet??

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •