durimit, njerezore, prej, perbere, fuqi, eshte, kohes, e, Cdo, dhe,
Postuar më parë nga pranvera bica durimit, njerezore, prej, perbere, fuqi, eshte, kohes, e, Cdo, dhe, Çdo fuqi njerezore eshte e perbere nga koha dhe durimi . Ju pershendes z. Pranvere
Postuar më parë nga Foleja_ Çdo fuqi njerezore eshte e perbere nga koha dhe durimi . Ju pershendes z. Pranvere Po Folecke ashtu eshte!
lumtur, lumtur, je, se, qe, i, me, pastaj, mos, jesh, te, Po, kerko, edhe, i,
Postuar më parë nga pranvera bica lumtur, lumtur, je, se, qe, i, me, pastaj, mos, jesh, te, Po, kerko, edhe, i, Po qe se je i lumtur , mos kerko te jesh edhe me i lumtur ! Ju deshiroj nje fund jave te lumtur
Postuar më parë nga Foleja_ Po qe se je i lumtur , mos kerko te jesh edhe me i lumtur ! Ju deshiroj nje fund jave te lumtur Sa mire bere Foleja. Po mundohesha ko qe kogja kohe.......se kam edhe........ Te pershendes ty .....
AUTOCHTHONOUS
Postuar më parë nga Foleja_ Po qe se je i lumtur , mos kerko te jesh edhe me i lumtur ! Ju deshiroj nje fund jave te lumtur Ju lumte foleja ,shume e sakte!
Postuar më parë nga anita340 Sa mire bere Foleja. Po mundohesha ko qe kogja kohe.......se kam edhe........ Te pershendes ty ..... Per ty Anita! mire, kam, te, xhan, Je , e, shume, shume,
Postuar më parë nga pranvera bica Per ty toni77! mire, kam, te, xhan, Je , e, shume, shume, Je shume shume i mire, te kam xhan.... pershendetje dhe respekt teta.....
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Postuar më parë nga toni77_toni Je shume shume i mire, te kam xhan.... pershendetje dhe respekt teta..... Faleminderit toni! Shume i sakte!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt