Postuar më parë nga Kalama mistrec Pyetje per ty? Qudi ! Kush vrene qe mungon vdekja ? Askush ! Nejse ... Nga humba ? Askund ,aty ku gjindet jeta ,gjindem edhe une !
Nuk jam unë që ju thërras ,por jeni ju që vini tek unë!
Postuar më parë nga Vdekja Qudi ! Kush vrene qe mungon vdekja ? Askush ! Nejse ... Nga humba ? Askund ,aty ku gjindet jeta ,gjindem edhe une ! nese un nuk vrena qe ke mungue ti, atene si me pyet une per ty?
Postuar më parë nga Kalama mistrec nese un nuk vrena qe ke mungue ti, atene si me pyet une per ty? Nje muaj qe je regjistruar ,dhe antaret e forumit te paskan be qe te mendojsh per vdekjen ?!!!
Postuar më parë nga Vdekja Nje muaj qe je regjistruar ,dhe antaret e forumit te paskan be qe te mendojsh per vdekjen ?!!! po.......jane sjellur keq me mua per pak e kam bere
Postuar më parë nga Kalama mistrec po.......jane sjellur keq me mua per pak e kam bere Mos u anko si kalama ?
Postuar më parë nga Vdekja Mos u anko si kalama ? si te ankohem, si i rritur? :s
Postuar më parë nga Kalama mistrec si te ankohem, si i rritur? :s Jo Jo .me kete emer s'mundesh si i rritur .Se paku ,si mistrec .lol
Postuar më parë nga Vdekja Jo Jo .me kete emer s'mundesh si i rritur .Se paku ,si mistrec .lol eh, nuk di ku te filloj :S
Postuar më parë nga Kalama mistrec eh, nuk di ku te filloj :S Atehere ,perfundoje .lol
Postuar më parë nga Vdekja Atehere ,perfundoje .lol do te shikosh? kameren e kam
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt