Postuar më parë nga Etna Etna Akoma se ka dhene verdiktin Uji Ps.Shume e pasjellshme nga ana ime qe nuk ju pershendeta Miremengjesi ti bere dashuri me te gjithe kur e shkrojte fjaline. c'na duhen te tjerat?
imagine there's no countries... nje fjale, nje kuptim... :))))
Pershendetje miq! Vogel, madhe, namusqare, e, as, moj, e, cupe, As, qenke, e moj,
Postuar më parë nga pranvera bica Pershendetje miq! Vogel, madhe, namusqare, e, as, moj, e, cupe, As, qenke, e moj, As e vogel e as e madhe, qenke moj cupe moj namuzqare...?!?!
Thank God I'm a woman!!!
Postuar më parë nga Yllëza* As e vogel e as e madhe, qenke moj cupe moj namuzqare...?!?! Rregulloje pak Yllkez...
As e vogel e as e madhe, qenke cupe moj namuzqare.!
Postuar më parë nga Nete As e vogel e as e madhe, qenke cupe moj namuzqare.! Pershendetje Nete! Ja e sakta fare... As e vogel moj as e madhe ... Qenke cupe moj namusqare...
rri, thes, ne, dyzet, shesh, del, Genjeshtra , dite, pastaj , ne.
Postuar më parë nga pranvera bica Pershendetje Nete! Ja e sakta fare... As e vogel moj as e madhe ... Qenke cupe moj namusqare... e pasna harruar qe dy her ishte,moj moj Te pershendes teta e mrekullueshme
Postuar më parë nga pranvera bica rri, thes, ne, dyzet, shesh, del, Genjeshtra , dite, pastaj , ne. Gënjeshtra rri dyzet ditë në thes, pastaj del në shesh.
Love has no limits
Po moj bukuroshe po a nuk eshte ashtu?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt