Postuar më parë nga pranvera bica urreje, njeriu, te, di, Vetem, virtytshem, i, dashuroje , te, e, Vetem njeriu i virtytshem di te dashuroje,e te urreje.
Postuar më parë nga Nete Vetem njeriu i virtytshem di te dashuroje,e te urreje. Shume e sakte mikja ime!
holle, keputet, eshte, ku, atje, e, me, Fija,
Postuar më parë nga pranvera bica holle, keputet, eshte, ku, atje, e, me, Fija, -Fija keputet atje ku eshte me e holle....! Pershendetje
një, për, pe, një, për, gjilpërë, vajti, e tërë, gunë, një, dëm
Postuar më parë nga xani1 një, për, pe, një, për, gjilpërë, vajti, e tërë, gunë, një, dëm Një gunë e tërë vajti dëm për një pe e për një gjilpërë.
Love has no limits
Postuar më parë nga SinFoni@ Një gunë e tërë vajti dëm për një pe e për një gjilpërë. Gati mirë SinFoni. Për një pe për një gjilpërë, vajti dëm një gunë e tërë. Përshëndetje të përzemërta.
yne, atdheun, eshte, jo, madh, i, se, duam, Ta, sepse , por, eshte, vendi,
Postuar më parë nga pranvera bica yne, atdheun, eshte, jo, madh, i, se, duam, Ta, sepse , por, eshte, vendi, Ta duam atëdheun ,jo se është i madh por sepse eshte vendi ynë ?
Nuk jam unë që ju thërras ,por jeni ju që vini tek unë!
Postuar më parë nga Vdekja Ta duam atëdheun ,jo se është i madh por sepse eshte vendi ynë ? Te lumte Jeta! Hahaha!Nuk ta ze dot emrin ne goje se kam frike nga ajo e shkrete...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt