Postuar më parë nga pranvera bica Sikur te isha une teta! kupton, e, je ,nuk, qe , rendesishmi , me, Si, i, jeten, e njeriut, ne, Si nuk e kupton që je më i rëndësishmi në jetën e njeriut - o Gaz? haha...
Love has no limits
Postuar më parë nga SinFoni@ Rëndësi ka që mua më pëlqeu. lol si nuk e kupton ti sinfonia qe ky eshte me i rendesishmi ne jeten e njeriut, tha teta. ky=gazi
imagine there's no countries... nje fjale, nje kuptim... :))))
Postuar më parë nga uj me gaz si nuk e kupton ti sinfonia qe ky eshte me i rendesishmi ne jeten e njeriut, tha teta. ky=gazi Po jo gazi po ujiiiiiiiii!A e kuptoveeeee!
Postuar më parë nga pranvera bica Po jo gazi po ujiiiiiiiii!A e kuptoveeeee! hahahaha... kjo s`durohet o gazi dinin/ çfarë/ fjalët/ radakes/ "gojëtarët"/ keqpërdorimesh/ se/ to/ Sikur/ shndërroheshin/ tyre/ së/ të/ shigjeta/ në/ tyre/ ta/ bëjnë/ me/ do Kush e zbulon këtë fjali, është mendjemprehtë.
Sikur ta dinin fjalët se çfarë keqpërdorimesh bëjnë me to "gojëtarët"* do të shndërroheshin në shigjeta kundër radakes së tyre! SinFoni@, a ja qorrova?
Postuar më parë nga hot_prinz Sikur ta dinin fjalët se çfarë keqpërdorimesh bëjnë me to "gojëtarët"* do të shndërroheshin në shigjeta kundër radakes së tyre! SinFoni@, a ja qorrova? Pikës i ke rënë! Të lumtë!!! (nuk ma mori mendja ta zbuloje kaq shpejt )
Postuar më parë nga SinFoni@ hahahaha... kjo s`durohet o gazi un jam ujiiiiiiii mi ti, uji me gaz... a e kuptoveeeeeeeee
devete, nuk , blere, mik, nje, shkretetires, e, gjitha, Te, mjaftojne, per, te,
Postuar më parë nga pranvera bica devete, nuk , blere, mik, nje, shkretetires, e, gjitha, Te, mjaftojne, per, te, Te gjitha, devete e shkretetires,nuk mjaftojne per te blere nje mik!
Postuar më parë nga erla07 Te gjitha, devete e shkretetires,nuk mjaftojne per te blere nje mik! Po erla te lumte !Shume e bukur kjo apo jo?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt