Postuar më parë nga pranvera bica S'ka natyre te humanizuar pa njerez te humanizuar! Njeriun e ben te lumtur vetem njeriu! Kohen e mire e sjellin njerezit e mire! Faleminderit bukuraneeee! Je në të gjitha korrekt o teta e çmuar. pse/ dua/ S`di/ pse/ oj/ pse/ të/ kaq/ teta/ ndiej/ afërt/ të/ s`di
Love has no limits
Postuar më parë nga pranvera bica liria, vlen, nuk, fare, kur, Jeta, mungon, Jeta fare nuk vlen kur mungon liria.
Postuar më parë nga SinFoni@ pse/ dua/ S`di/ pse/ oj/ pse/ të/ kaq/ teta/ ndiej/ afërt/ të/ s`di S`di pse te dua, s`di pse te ndiej kaq te afert oj teta... teta, une, isha, Sikur, te
imagine there's no countries... nje fjale, nje kuptim... :))))
Postuar më parë nga uj me gaz S`di pse te dua, s`di pse te ndiej kaq te afert oj teta... teta, une, isha, Sikur, te sikur ky te ishte teta
Ndryshuar për herë të fundit nga Black`Angel : 18-02-2011 më 12:30
Postuar më parë nga Black`Angel sikur ky te ishte te teta s'gjete gje hic... ku kisha shkrujt "ky" un?
Postuar më parë nga uj me gaz s'gjete gje hic... ku kisha shkrujt "ky" un? ahahahhahahahhha epo tani e vura ne vet te tret dhe pse ste pelqen ty
Postuar më parë nga uj me gaz S`di pse te dua, s`di pse te ndiej kaq te afert oj teta... teta, une, isha, Sikur, te Sikur te isha une teta! kupton, e, je ,nuk, qe , rendesishmi , me, Si, i, jeten, e njeriut, ne,
Postuar më parë nga Black`Angel sikur ky te ishte te teta hahaha... sa mirë ta paska bërë o Gazi :P
Postuar më parë nga SinFoni@ hahaha... sa mirë ta paska bërë o Gazi :P ça mir o sinfoni@ atij si pelqeu iç
Carpe diem
Postuar më parë nga Black`Angel ça mir o sinfoni@ atij si pelqeu iç Rëndësi ka që mua më pëlqeu. lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt