Merret vesh se eshte liruar sot ne oret e hershme te mengjesit Azem Morina
Merret vesh se eshte liruar sot ne oret e hershme te mengjesit Azem Morina
nje lajm i gezueshem.
urime azemit e familjes!
Bravo Policia qe i detyroj kriminelet ta kapitullojne.
tash te gjithe te kerkojme myftiun e Gostivarit dhe bleonen vogel sepse kriminelet jan te njejtet.
me n fund kosova po perjeton nje grim liri.
tani me dasht policia zbulon shume krime vrasje,rrembime,reketime te kryera nga e njejta bende "patriotike"..................
nuk po shoh lajm zyrtar per kte ceshtje kerkund.
mos jan fjal boshe o gugi..
??
Lajmi eshte ne te gjitha gazetat: koha,net, gazeta expres etj,edhe policia e ka konfirmu lirimin e Azem Morines,me shendet mire eshte po thon.....presim lajme me te hollsishme.
ndoshta sjan te njetet oj zane.. por kam bindje se..ne se i marrin keta e i varin ne nji deg lisi me kryet poshte disa ore.. ata kan me i qit krejt horrlliqet e ndodhura ne kosove.. e kudo..
sepse nji drejtori kan..
..
Kjo me te vertet esht shum shqetsuse apsolut e pa pranushme edhe une nga disa njerz gogja serioz é te atije rajoni ndegjova se esht kidnapaur nga njerez te ramushit dhe poj kerkohen 5 milion euro.
Nuk esht hera e par qe pas lufte e kendej disa komandanta te ka....rit ju kan ra ne qaf njerzve kjo duhet te marre fund se pothuaj nuk ka biznesmen ne kosove i cili nuk ju paguan haraq ketyre ish-komandantave
Une nuk e kuptoj se si mundet me marr pjese ne zgjedhje nje parti sikur AAK-ja e cila parti i ngjan shume me shume nje organizate tipike kriminale, e cila vetem me shantazh reket dhe kidnapime mundohet te mbet gjall. shiheni tani kur tre nga truprojat e Ramushit ndodhet ne burgje apo arrati. I shume kerkuari Bedri Krasniqi ( qe dyshohet per kete rast ) eshte ne arrati qe shume vite i dyshuar per vrasjen e dy policeve nder ta edhe sebahate tolaj.
Po pse e kane kidnapuar kete biznesmenin?, per arsyje lekesh, politike apo hasmeri?
Krijoni Kontakt