Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Kosovë, Mediat: Qeveria Thaci dhe 3 ditë legjitimitet

PRISHTINE- Zgjedhjet e jashtëzakonshme në Kosovë mund të mbahen më 12 dhjetor të këtij viti.
    Mediat në vend shkruajnë se qeverisë së kryeministrit Hashim Thaçi i kanë mbetur edhe tre ditë legjitimitet. Të martën do të mblidhet Kuvendi i Kosovës për të votuar mocionin e mosbesimit të Qeverisë, te iniciuar nga AKR-ja, i cili mund të shënojë fundin e qeverisë aktuale.

Nëse mocioni i mosbesimit merr votat e nevojshme, rënia e qeverisë do të pasohet nga shpërbërja e parlamentit, në mënyrë që të hapet rruga për zgjedhje të parakohshme brenda këtij viti.
    Konform ligjit për zgjedhje të përgjithshme, zgjedhjet në raste të tilla nuk mund të mbahen më herët se 30 ditë e as më larg se 45 ditë pas shpërndarjes së Kuvendit.
    Nëse numërimi i ditëve fillon nga 2 nëntori, atëherë afati më i largët kohor për mbajtjen e zgjedhjeve do të jetë 12 dhjetori, datë kjo që përkon me ditën e diel.

Ndryshe nga zgjedhjet e rregullta, që përcillen me fushatë një mujore, ato të parakohshmet kufizohen në 10 ditë. Por ndërkohë zyrtarë të Qeverisë kanë paralajmëruar se brenda pak ditësh do ta plotësojnë me figura të reja politike vakuumin e krijuar në gjashtë ministri, pas largimit të LDK-së nga koalicioni qeverisës, me qëllim të zhbllokimit të shumë marrëveshjeve dhe tenderëve, që kanë mbetur pezull për shkak të mungesës së ministrave.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Posht Thaqi !
    Teper i kemi duruar ne pushtet keta shitës jeans-ave !
    E shitën krejt kosoven e hajt !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Posht Thaqi !
    Teper i kemi duruar ne pushtet keta shitës jeans-ave !
    E shitën krejt kosoven e hajt !
    Haaaaaaaaaaa
    i shkreti po mendon qe po e rrzoikan qeverin Thaçiper mos me qeveris ma
    haaaaa po kjo mesele po behet qe te shkohet ne zgjedgje te jashtzakonshme e te merr edhe nji mandat PDK me Kryeministrin e Kryeçlirimtarin Thaçi o jaran po kete edhe zogjet e malit e din perpos teje
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Haaaaaaaaaaa
    i shkreti po mendon qe po e rrzoikan qeverin Thaçiper mos me qeveris ma
    haaaaa po kjo mesele po behet qe te shkohet ne zgjedgje te jashtzakonshme e te merr edhe nji mandat PDK me Kryeministrin e Kryeçlirimtarin Thaçi o jaran po kete edhe zogjet e malit e din perpos teje
    Po de po, rri me ymyz ti !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    boll ju ka zgjat inshalla me kosova jon e dashur nuk udhhiqet nga bandat te cilet e shkatrrun kosoven te cilet u ben milionera duke ber vepra kriminale duke ja marr parat popullit te kosoves dhe popullin duke e len ne mjerim

ka ardhur koha qe populli yne i dashur te zgjohet nga gjumi dhe te vendos te bejm shtet kosoven qe ne kosov te zbatohen ligjet dhe te behemi njeri nder shtetet me te forta ne evrop sot 2 vite pas shpalljes se pavarsis nuk zbatohet pothuajse asnje ligj jetojm ne nje shtet ku puntoret te varferit te smuret trajtohen si kafshet

Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    boll ju ka zgjat inshalla me kosova jon e dashur nuk udhhiqet nga bandat te cilet e shkatrrun kosoven te cilet u ben milionera duke ber vepra kriminale duke ja marr parat popullit te kosoves dhe popullin duke e len ne mjerim

ka ardhur koha qe populli yne i dashur te zgjohet nga gjumi dhe te vendos te bejm shtet kosoven qe ne kosov te zbatohen ligjet dhe te behemi njeri nder shtetet me te forta ne evrop sot 2 vite pas shpalljes se pavarsis nuk zbatohet pothuajse asnje ligj jetojm ne nje shtet ku puntoret te varferit te smuret trajtohen si kafshet

Po ku jeni ju njerezit e Meshires se BIK i ka 2.Miliard € vet kan deklaruar Ku eshte meshira kur vdes dikushe ne Kosove i dedyroni njerezit qe t'i dhen hoxhes nje shume te hollashe deri ne150€ edhe pse ata e paguajne Antarsin e BIK
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Po ku jeni ju njerezit e Meshires se BIK i ka 2.Miliard € vet kan deklaruar Ku eshte meshira kur vdes dikushe ne Kosove i dedyroni njerezit qe t'i dhen hoxhes nje shume te hollashe deri ne150€ edhe pse ata e paguajne Antarsin e BIK
    nuk e di une sa ka buxhet mirpo smund ti ket 2 miliard edhe pse kam deshir ti ket edhe 10
    ne antarsin e japim qe te mbijetoj bashksia islame e kosoves dhe ate 3 euro ne vit dhe kjo nuk e ka obligim te ndihmoj popullin e kosoves edhe pse e ndihmon pa mas edhe pse me ate buxhet qe ka ajo nuk ja del ti paguaj hoxhollaret dhe sherbimet tjera neper xhamit e kosoves siq dihet xhamit paguajn rrymen uje etj

bashksia islame kurr ska marrr para nga qeveria e kosoves ndersa bashksit fetare tjera nese nuk e din mbijetojn nga qeveria e kosoves bashksia islame eshte e detyruar edhe rrymen te paguaj ndersa kishat e kan te siguruar edhe derivatin per gjenerator

ndersa qeveris se kosoves qdo familje i jep me mijra euro ne vit dhe keto para shkojn ne xhepat e qeveritarve tan dhe populli nuk ndihmohet asgje edhe pse e ka obligim te kujdeset per popullin
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Po de po, rri me ymyz ti !
    Spo rrin ymyz ky Ilo, po mir e ka , ti a spo munesh me ja ni eren a, Ramushi n'hag, prishet koalicioni, AKR me urdher nga Hashimi mledh nenshkrime per mposhtjen e qeveris qe te mbahen zgjedhjet e jashtzakonshme ( para se me dal ramushi pi hage ) fiton Thaqi shumicen e votav, behet kualicioni PDK-AKR-PD dhe Hasha edhe 4 vjet tjera ... ( tani noshta del Ramushi pi hage) kjo eshte. Thaqi ska asnje kundershtar t'zot ketu, perveq Ramushit qe do te mungoj edhe ne keto zgjedhje, mendon qe LDK e ajo forja e re tash duke perdorur emrin e Ibrahimit do bejn ndonje gje a?
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Spo rrin ymyz ky Ilo, po mir e ka , ti a spo munesh me ja ni eren a, Ramushi n'hag, prishet koalicioni, AKR me urdher nga Hashimi mledh nenshkrime per mposhtjen e qeveris qe te mbahen zgjedhjet e jashtzakonshme ( para se me dal ramushi pi hage ) fiton Thaqi shumicen e votav, behet kualicioni PDK-AKR-PD dhe Hasha edhe 4 vjet tjera ... ( tani noshta del Ramushi pi hage) kjo eshte. Thaqi ska asnje kundershtar t'zot ketu, perveq Ramushit qe do te mungoj edhe ne keto zgjedhje, mendon qe LDK e ajo forja e re tash duke perdorur emrin e Ibrahimit do bejn ndonje gje a?
    Le mos bo hajgare, t'vetmit qe i blun goja dhe arrin ta mban shpirtin e partis gjall eshte Ardian Gjini. Ramushi sikur t'ishte "burr" do ja kishte liruar vendin ketij te fundit, e s'do t'ishte ber si Shesheli : kryetar i partis prej Hage ! Ramushi asnjehere s'ka qen "opozit" e vertet. Bile bash mir qe s'eshte ne keto momente, se sun do e kisha duruar me shume ! E vjodhi popullin dhe ndertoi pallate e bleu mercedeza e harley-davidsona, thu ti qe n'Euromilion ka fitue erifi ! Tash e ka zen haku i popullit. Kurse Pdk-en e votojn ende do katunar qe e majn n'mend prej vitit '99 e qe s'kan as televizion ne shtepi t'tyne ! Per prove, qe situata per ta s'ka ndryshuar ne asgje qe tashme 10 vite pas çlirimit te vendit. Dhe pikerisht ky fakt, ben qe pdk-en ta eliminon nje here e pergjithmon nga sferat politike.!
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •