Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

Sulm mbi pjesëtarin e FSK-së në veri

E shtune 30 Tetor 2010 15:03

Është rrahur para shtëpisë së tij, Gëzim Rahova, nëntoger i FSK-së, nga disa persona të komunitetit serb.

Ngjarja ka ndodhur të premten mbrëma rreth orës 21:40 në Lagjen e boshnjakëve, në veri të Mitrovicës.

“Kam qenë duke qëndruar para shtëpisë time kur kanë kaluar shtatë persona, të cilët ishin duke kënduar këngë nacionaliste dhe duke brohoritur ‘Serbia, Serbia... Pasi janë ofruar krejt pranë meje, papritmas kanë filluar të më grushtojnë”, tregon Rahova.

Sipas tij, ata kanë qenë të dehur, ndërsa disa prej tyre ai i njeh mirë, pasi jetojnë në afërsi të shtëpisë së tij. Ai ka pësuar lëndime në fytyrë dhe është dërguar në shtëpinë e shëndetit në Mitrovicë.

Ergin Mediq, nënkolonel i Policisë së Kosovës, i cili ka arritur në vendin e ngjarjes, ka konfirmuar rastin për Kosovapress, duke thënë se një person, pjesëtar i Forcës së Sigurisë së Kosovës është viktimë e rastit. Sipas tij, viktima është sulmuar para shtëpisë së tij për shkaqe të panjohura deri tani.

“Sulmuesi është një qytetar serb që quhet Millosh, të cilin policia e ka arrestuar dhe ai për momentin ndodhet në stacionin policor të veriut”, ka thënë Mediq.

Në anën tjetër, shumë banorë shqiptarë të kësaj lagje, të indinjuar me sjelljet e pjesëtarëve serbë të policisë së Kosovës, ishin tubuar përreth shtëpisë ku ishin të dyshuarit e rastit, për të cilët thanë se i njohin mirë, duke kërkuar nga policia që t’i arrestojnë ata.

Gjendja deri rreth orës 02:00 pas mesnate ka qenë e tensionuar në këtë lagje dhe banorët shqiptarë të shqetësuar për fatin e tyre kanë qëndruar nëpër rrugë, ndërkohë që forca të mëdha të sigurisë, duke përfshirë këtu pjesëtarët e KFOR-it grek dhe karabinierë, kanë qëndruar pothuajse gjatë tërë natës në lagje.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Kqyre tash policia jon kur te ban namin,e kuku per neve kush po na udheheq

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ku eshte Bajram Rgjepi qe e fuqizojke vendimin per ndalimin e Hoxhes XHemail Duka,kurse tashti nuk reagon kunder kesaje,cncnnccn tmerrr edhe pas 11 vite luftes ende shkijet me rrahe shqiptar phuuuu nana e Ministrit te flliqet..............ik shko ne serbi se vellezer i ke ehhh bre komunist i poshter.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ku eshte Bajram Rgjepi qe e fuqizojke vendimin per ndalimin e Hoxhes XHemail Duka,kurse tashti nuk reagon kunder kesaje,cncnnccn tmerrr edhe pas 11 vite luftes ende shkijet me rrahe shqiptar phuuuu nana e Ministrit te flliqet..............ik shko ne serbi se vellezer i ke ehhh bre komunist i poshter.
    jemi mesu ne shqiptaret qe gjithmon ti shkelim vellezerit tan te pafajshum dhe te behemi si qingja para armikut para serbis dhe per ket arsyje ne sot kemi mbet kaq te prapambetur sepse nje popull qe shtyp vllaun e vet ai smundet kurr me perparu
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Hogjes ja ka ban fort mir,ai ka qen i rrezikeshem prandaj aty e perkrah regjepin,bile me mujt qka eshte hogj i kisha eksportu per arabi,se sen prej tyne nuik ka vetem dem

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •