Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Le mos bo hajgare, t'vetmit qe i blun goja dhe arrin ta mban shpirtin e partis gjall eshte Ardian Gjini. Ramushi sikur t'ishte "burr" do ja kishte liruar vendin ketij te fundit, e s'do t'ishte ber si Shesheli : kryetar i partis prej Hage ! Ramushi asnjehere s'ka qen "opozit" e vertet. Bile bash mir qe s'eshte ne keto momente, se sun do e kisha duruar me shume ! E vjodhi popullin dhe ndertoi pallate e bleu mercedeza e harley-davidsona, thu ti qe n'Euromilion ka fitue erifi ! Tash e ka zen haku i popullit. Kurse Pdk-en e votojn ende do katunar qe e majn n'mend prej vitit '99 e qe s'kan as televizion ne shtepi t'tyne ! Per prove, qe situata per ta s'ka ndryshuar ne asgje qe tashme 10 vite pas çlirimit te vendit. Dhe pikerisht ky fakt, ben qe pdk-en ta eliminon nje here e pergjithmon nga sferat politike.!
    O une pot thom qe sosht kshtut qysh po menon ti, populli jon eshte me mentalitet ndares, krejt dukagjini jan n gjendje me qu luft per Ramushin,knej drenica per Thaqin, ldk-ja e ka pas Prishtinen e rrethinen e saj tash edhe u ndajten ska mi met kurgjo. Tjerat parti skan kurgjo hiq veq bojn zhurem me 2-3 veta.

Lufta per pushtet osht nermjet ktyne partive LDK-PDK-AAK.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    O i nderum (hapës i temës) çka je ka thu pashë Zotin?!
    Qeveria Thaçi nuk ka mandat edhe 3 ditë, por edhe 30 vjet, për ata që nuk shohin 30 vjet
    Uroj që të jemi gjallë dhe të bisedojmë prapë pas 30 viteve dhe ta rikutoj këtë postimin timin.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    O une pot thom qe sosht kshtut qysh po menon ti, populli jon eshte me mentalitet ndares, krejt dukagjini jan n gjendje me qu luft per Ramushin,knej drenica per Thaqin, ldk-ja e ka pas Prishtinen e rrethinen e saj tash edhe u ndajten ska mi met kurgjo. Tjerat parti skan kurgjo hiq veq bojn zhurem me 2-3 veta.

Lufta per pushtet osht nermjet ktyne partive LDK-PDK-AAK.
    Guimche i paska rritur shkronjat bukur mir kur thot 30 vjet !

Ai paska folur per Pdk-ën, por un ia shtoi edhe ldk, aak, dhe jo 30, por edhe 300 vjet !

Hajde kush thot me mir ? Se na knaqen keta lokalistet
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •